Rodičovský horoskop pro Berany aneb jak si rozumíte se svým dítětem podle zvěrokruhu

Rodičovský horoskop pro Berany aneb jak si rozumíte se svým dítětem podle zvěrokruhu
Stát se rodičem je bezesporu jednou z nejkrásnějších událostí v životě. Často se však rodičovství neodvíjí zrovna podle našich představ. Pochopením horoskopu můžeme poznat své přednosti a přistoupit k rodičovství s větším nadhledem a optimismem.

Beran

Vy i vaše dítě jste tvrdohlaví a temperamentní. Je tedy vysoce pravděpodobné, že na sebe budete občas narážet. Pokud jste upadli do období hádek, nejlépe vám pomůže výlet do přírody nebo procházka v zoo. Své dítě nechte co nejvíce dovádět a dovolte mu být sportovně aktivní. 

Býk

Vaše dítě narozené v Býkovi se vám může zdát líné a pohodlné. Čím dříve však přijmete jeho životní styl, tím lépe se bude váš vztah vyvíjet. Zcela přirozeně budete malému Býkovi dodávat impulsy k větší aktivitě, což jej může do života velmi obohatit. Ale nezapomeňte, že má taky rohy, kterými se umí pěkně bránit, když se mu něco nepozdává.

Blíženci

Dítě narozené v Blížencích je nesmírně zvědavé a akční. Bude vás všude nadšeně doprovázet a pouštět se do hovorů s vašimi přáteli. Má velký smysl pro humor a vy dva se spolu můžete náramně bavit. Nemá však rádo, když je do něčeho příliš tlačeno, vaše výchova by měla být nenásilná a názorově otevřená. 

Rak

Malý Rak se vás možná křečovitě drží a neběhá venku s kamarády, jak byste si přáli. Je stydlivější a rád si zaleze domů, kde si tiše sám hraje. Postupem času se váš vztah uvolní, nikdy však Raka nenuťte do ničeho, co mu není vlastní. Vy jej budete obohacovat novými nápady a on bude zase po vašem boku, když vám bude smutno.

Lev

Vy i vaše dítě jste ambiciózní a rádi stojíte v popředí. Zatímco vy rádi rozhodujete, malý Lev si dělá tak trochu vše po svém. Pokud mu budete hodně zasahovat do jeho věcí, můžete se velice rychle dostat do sporů. Na druhou stranu lvíčci potřebují jasné hranice, které mohou později pod vaším dohledem překročit a díky tomu si budovat silné sebevědomí. 

Panna

Vaše dítě bude pravděpodobně upřednostňovat společný aktivní pobyt v přírodě než společnost cizích lidí. Je na vás, abyste ho pomalu zvykali na nová přátelství a odlišné přístupy různých jedinců. Narozdíl od vás je plaché a chvíli mu trvá než se druhým otevře. Je však trpělivé a cílevědomé. Na to, po čem touží, si umí dlouho počkat. 

Malý Rak se vás možná křečovitě drží a neběhá venku s kamarády, jak byste si přáli. Je stydlivější a rád si zaleze domů, kde si tiše sám hraje.

Váhy

Možná vás někdy napadne, odkud se to klidné a přemýšlivé dítě vzalo. Ačkoli toto dítě pláče velmi málo, pokud k tomu dojde, je velmi emocionální. Potřebuje vlídné a něžné vedení plné důvěry a porozumění. Bude vám vděčné, když vás bude moci doprovázet všude tam, kde to máte rádi. 

Štír

Máte toho hodně společného. Oba jste hrdí a neúnavně si jdete za svým. Zatímco vy spíš vyrazíte v první linii, váš štírek vás dohoní později, avšak vybaven záchrannou vestou. V pozdějším věku oceníte jeho inteligenci a neústupnost. Ze stejných důvodů se vy dva můžete dostat do sporů.

Střelec

Narození malého Střelce do vaší rodiny vneslo mnohem více radosti a světla. Pobíhající štěstí, které je všude první, všechno chce prozkoumat a osahat, vám dá neskutečně zabrat, ale vy budete šťastni. Někdy může být příliš důvěřivý, proto ho veďte mírnou, ale pevnou rukou. 

Kozoroh

Vy dva budete výborně spolupracovat. Už od prvních dnů, co je vaše dítě na světě, můžete pozorovat, jak je odhodlané a pečlivé. Před žádným problémem se příliš dlouho nezastaví. Neřešte za něj jeho problémy a vždy ustupte o krok zpět, než se rozhodnete zakročit. Naopak když se malý Kozoroh do problému příliš ponoří a z nevinného dítěte se stane uzlíček neštěstí, nastává vaše chvíle, kdy je zapotřebí trochu rozptýlení.

Vodnář

S dítětem ve znamení Vodnáře si budete rozumět. Je přemýšlivé a svobodomyslné. Jen mu chvíli trvá, než si najde kamarády. Bude skvělé, když se porozhlédnete po okolí a zjistíte, kdo z vašich známých má dítě podobného věku. 

Ryby

Ryby jsou proměnlivým znamením a malá rybka vás proto může velmi překvapit. Na jedné straně má mnoho různých zájmů a do všeho se vrhá po hlavě. Na straně druhé se klidně ráda zavře v pokoji a dlouho v něčem hloubá. Pro vaše dítě ve znamení Ryb je důležitá vaše láskyplná podpora, jakkoliv rozporuplné se jeho zájmy mohou zdát. 

 

Zdroj: