Která znamení zvěrokruhu jsou těmi největšími labužníky

Která znamení zvěrokruhu jsou těmi největšími labužníky
Každý potřebuje jíst, ale pro některé je jídlo mnohem více životním stylem. Proč jsou někteří v jídle tak vybíraví a někdo se spokojí s obyčejným jídlem z jídelny?

Býk

Znamení Býka je ovládáno smyslnou Venuší, a tak je velice pravděpodobné, že celý jeho život se bude točit kolem smyslů včetně chutí. Jdete-li s Býkem na večeři, připravte se na jeho vybraný vkus. Nechce promrhat svůj čas ani peníze, a než se někam vypraví, podnik pečlivě vybírá. Vesměs si potrpí na klasiku, příjemné prostředí a ustálené zvyky. Býk je zajisté jedním z největších labužníků ze všech znamení. 

Zdroj: Autor: ESB Professional / Shutterstock

Rak

Rak je trochu jiný labužník než Býk. S Býkem si bude při výběru surovin rozumět, ale raději si vše uvaří sám. Rak není příliš společenský, rád se drží doma a kvalitní jídlo je jednou z jeho záminek. Výborně připraví valentýnskou večeři, stejně jako hostinu pro celou rodinu. Speciálně si však potrpí na sladkostech. Pokud už s vámi někam zajde, tak určitě do útulné kavárny, kde pečou ty nejlepší dorty v okolí.

Panna

Panny, stejně jako Býk a Rak milují pohodlí a potrpí si na kvalitu a dokonalost. Potřebujete-li poradit dobrou restauraci v okolí, Panny vás nezklamou. Jsou rozenými kritiky, ohodnotí tedy nejen pokrmy, ale stejně tak přístup personálu a vybavenost restaurace. Protože mají obvykle citlivější trávení, můžete se na ně spolehnout také ve výběru zdravého stravování. Spolehlivě poradí, kde dostanete veganské jídlo, bezlepkový pokrm či kam zajít na nejlepší sushi.

Váhy

Váhy zbožňují večírky s plnými švédskými stoly. Teď už víte, kde je na večírku najdete. Rády si také něčeho uzobávají po celý den. Potrpí si na delikatesní svačinky, dezerty a drobné občerstvení. Protože si u jídla chtějí povídat, raději počkají, než přijdete z práce a klidně se nají o hodinu či dvě později. 

Panny, stejně jako Býk a Rak milují pohodlí a potrpí si na kvalitu a dokonalost. Potřebujete-li poradit dobrou restauraci v okolí, Panny vás nezklamou.

Ryby

Ryby se rády zásobují dobrým jídlem, ať už pro to, aby měly po ruce vždy něco dobrého pro své přátele nebo pro svůj pocit spokojenosti. Pokud se něčím trápí, mohou mít sklony k přejídání. S oblibou zkoušejí nové recepty, kterými mohou potěšit své blízké. Nebrání se ani návštěvě exotických restaurací. 

Lev

Lev je král se vším všudy, tedy i v jídle si rád vybírá podobně jako veličenstvo. V restauraci vyžaduje prvotřídní kvalitu, dbá na své zvyklosti a pokud dodržuje přísnou dietu, je striktní také ve společnosti. Za jídlo si rád připlatí, ale neodpustí pochybení. Oblíbený podnik rád vychvaluje a zve do něj všechny své příbuzné a přátelé. 

Zdroje: