Šéfové podle zvěrokruhu: Která znamení jsou v roli nadřízeného nejlepší a umí tým dovést k úspěchu?

Šéfové podle zvěrokruhu: Která znamení jsou v roli nadřízeného nejlepší a umí tým dovést k úspěchu?
Být šéfem není tak snadné, jak se zdá. Jsou k tomu přece jenom potřeba určité vlastnosti a předpoklady, bez kterých by se tým zaměstnanců vedl dost těžko. Díky tomu nám k určení těch nejlepších šéfů může dopomoci právě astrologie. Která znamení svůj tým nejlépe motivují k úspěchu?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Berani jsou k vedení týmu zrození. Jsou odhodlaní, mají logické myšlení a nechybí jim ani kreativita a pochopení pro druhé. Je pro ně důležitá spolupráce a porozumění, ne jejich vlastní zisk. Své zaměstnance vždy podporují, protože věří, že to je nejlepší cesta k úspěchu celého týmu. Při práci umí dát emoce stranou a vše vyřešit logicky a s rozumem. Jsou také ambiciózní a soutěživí, ale právě to jim pomáhá k dosažení stanovených cílů. 

Nejvíce je potěšíte originálními a kreativními nápady nebo dobrými znalostmi v oboru, kterými jejich práci přispějete. Jsou tedy rozhodně těmi nejefektivnějšími nadřízenými a vědí, že tým dovedou ke zdárnému výsledku právě díky pochopení a vzájemné domluvě.

Zdroj: Autor: G-Stock Studio / Shutterstock

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lvi jsou přímo rozenými vůdci. Jsou dominantní a vést a organizovat ostatní umí opravdu už od narození. Dokáží si získat autoritu a respekt, ale zároveň se se svými podřízenými spřátelit. Nikdy s nimi není nuda a humorem si jejich pozornost získáte za každé situace. Kvůli jejich rozhodnosti se s nimi však nedá moc diskutovat a když něco rozhodnou, zpravidla na kompromis nebo jiný nápad nepřistoupí. Mohou být také egoističtí a nestálí, ale práce s nimi je vždy zábavná a plná nadšení. Lvi jsou navíc otevření, a tak se na ně můžete spolehnout a svěřit se jim se svými problémy, navzdory jejich častým výkyvům nálad. Vždy se totiž snaží být chápaví a nápomocní. 

Nezapomínejte před nimi dávat najevo svůj smysl pro humor, protože právě tím na ně skutečně uděláte dojem.

Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Panny svým podřízeným rozumí a dokáží v nich vždy najít to nejlepší. Nezajímá je pouze vývoj jejich společnosti a plnění všech stanovených úkolů a cílů. Jsou totiž otevřené i nápadům a zájmům ostatních, a tak jim dávají dostatek prostoru se vyjádřit. Zároveň jsou ale velkými perfekcionisty a snaží se vše dovést k dokonalosti. Přesto vědí, že to není vždy možné, a na některých problémech je stále třeba více zapracovat. Občas nad vším až moc přemýšlejí a zbytečně se bojí riskovat, ale i tak se svým týmem dokáží skvěle spolupracovat a společně dosáhnout vydařeného výsledku.

Mohou být velmi kritičtí k lidem okolo sebe, ale i to celému týmu pomáhá ke zlepšení a plnění svých pracovních úkolů i životních snů. 

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelci jsou zábavní, milují dobrodružství, kreativitu a originalitu a umí tak ocenit i inovace a nápady svých zaměstnanců. Vztah s nimi většinou zdaleka nekončí jen v kanceláři, ale zasahuje i do jejich osobních životů. Jsou vášniví a věří, že v posunu jim pomůže právě objevování nových a neobvyklých nápadů a myšlenek. Snaží se všem pomoci tak, aby v práci mohli naplnit svůj potenciál. Tak může jejich tým, ale i firma, pro kterou pracují, prosperovat ve všech ohledech. 

Kromě toho, že je se šéfy Střelci legrace, jsou také rozhodní a soustředění a umí dobře odhadnout lidi kolem sebe. Na druhou stranou mohou být také velmi emotivní a špatná nálada je dokáže úplně vykolejit z jejich denního režimu. Abyste na ně udělali dojem, je tedy dobré dávat najevo emoce, protože tak se s vámi mohou lépe spojit.

Sedí to i na vás nebo vašeho nadřízeného? Více horoskopů najdete v naší rubrice Horoskopy a zvěrokruhy. Nakoukněte...

Zdroje: