Víkendový horoskop na 11. - 12. září. Čeká i Vaše znamení štěstí?

Víkendový horoskop na 11. - 12. září. Čeká i Vaše znamení štěstí?
Víkend někomu přinese spousty energie a někdo by měl naopak odpočívat. Jak na tom bude vaše znamení?

Beran

Pokud chcete dosáhnout výkonů, které budou i nadále přetrvávat, musíte také trénovat. O víkend budete mít spoustu energie. Tak ji využijte právě na sport. Budete chtít také provádět neobvyklé plány. Dejte pozor, abyste se zbytečně nepřemáhali. Nemíchejte se také do cizích sporů, ať si to každý vyřeší sám. 

Býk

Dnes je čas si pořádně užít. Hrozně ti to sluší, nemusíš se strachovat tím, že je na tobě něco špatně. Vezmi tento víkend odpočinkově. Od masáží po hudbu. V neděli si dopřejte více příjemné stránky života. Díky tomu, že se na spoustu věcí budete koukat perspektivně, se budete cítit o sebevědomější. A to je přeci skvělé, ne?

Blíženci

Jediné co vám dokáže přes víkend pomoct je odpočinek. Dejte pozor na rychlou podrážděnost a špatnou koncentraci. Nemusí to dělat dobře vašemu vztahu. Neděle vás přivede k novým aktivitám. Mějte rozpřáhlé ruce a čekejte na nové zážitky. Na zklidnění je také dobré čtení. Tak volnou chvilku využijte třeba právě tak. 

Rak

Vaše romantické pocity nejsou sdílené. Vše se snažíte vyřešit, ale mluvit o lásce vašemu vztahu neprospívá. Kašlete na to a počkejte, až se vše samo uklidní. V neděli mobilizujte své skryté zásoby síly. Je důležité, abyste se drželi svého konceptu. Domácí povinnosti nechte o víkend stranou. 

Lev

O víkendu budete mít sto chutí vařit pro vaše známé a přátele. Je to to jediné, co vás může opravdu povzbudit. Budete chtít také docílit toho, aby láska ve vašem vztahu byla ve správném poměru a to se vám bude dařit. V neděli si užívejte život opravdu naplno! 

Panna

Dobrá kondice je výborný lék proti stresu. Vy jste přes víkend opravdu fit, tak můžete rozšířit svůj fitness program. Nebojte se toho! V neděli si nebudete jistí jednou věcí. Jestli studovat nebo se snažit něco dokázat. Snažit se něco dokázat je lepší než studovat, tak se snažte. Můžete dosáhnout velkého úspěchu. najděte si čas na rozhovor mezi vámi a vaší drahou polovičkou. 

Váhy

Přes víkend byste měli chránit svou choulostivou část těla a to ucho. Říká se, že je to první orgán, který byl vytvořen, poslední, který zemře. Tak pozor na to! V neděli vám přinesou nečekané překvapení hvězdy. Tak si nelamte ničím hlavu a užijte si to. Lidé vás budou nudit, i tak se ale snažte nevtáhnout do cizích sporů. 

Štír

V sobotu toho máte hodně na srdci. Není ale dobré myslet úplně na všechno. Budete také snít o cestování a poznávání nových věcí. Nechte to ale na později. Trochu zvolněte a doplňte palivo, určitě vám to prospěje. V neděli se trochu rozzlobíte ve vztahu. Vše můžete vyřešit pár slovy, ale pozor, řekněte je ve správný čas! 

Střelec

V sobotu se chopíte nových situací a zvládnete je. Ve svém životě přes víkend pozorujete závan čistého vzduchu. Láska s vámi ale moc nevydrží, proto je důležité jej nějak rozptýlit. Citliví lidé si to hodně mohou vzít k srdci. Pokud budete mít čas, zajděte někam do společnosti. Jen ta vás dokáže vrátit do harmonie. 

Kozoroh

V sobotu vás čeká spousta nových věcí. Vy jste hrozně zvědaví, ale nechte se překvapit, udělá vám to tu největší radost. Neděle přinese trápení a to ve formě malých neduhů a hektickému tempu vašeho života. I to se ale přežene! Můžete ale získat nová přátelství. 

Vodnář

Dejte si pozor na nová a rychlá přátelství. Vše nemusí být v naprostém pořádku. Stará přátelství se v tomto mohou osvědčit. V neděli všechna znamení ukazují na lásku. V rukou všeho partnera se budete cítit jako královna, ale ujistěte se, že nemá něco na práci a má na vás čas. I díky tomu můžete předejít trablím. 

Ryby

Snažte si vaši práci dodělat v pátek a o víkend na ni vůbec nemyslet. Věnujte se raději procházkám s rodinou a celkovému trávení času s nimi. Vaše nálady budou také rozhodovat, jak se v daných situacích rozhodnete, proto pozor na špatnou náladu! Mohla by vám také ublížit. 

Zdroj: