Jaká znamení jsou podle zvěrokruhu nejpřitažlivější?

Jaká znamení jsou podle zvěrokruhu nejpřitažlivější?
Přemýšleli jste někdy nad tím, proč vás některé znamení horoskopu přitahuje více než jiné? Podívejte se, zda je vaše dívka smyslnou Venuší, ohnivou společnicí nebo třeba něžnou vílou.

Beran - Okouzlující divoška

Ženy narozené ve znamení Berana si v sobě uchovávají mladistvost a divokost i v pokročilém věku. Jsou pohotové, nadšené pro každé dobrodružství a milují neobvyklá překvapení. Okouzlí vás spontánní radostí a opravdovou vášní.

Býk - Smyslná Venuše

Zdroj: Autor: oneinchpunch / Shutterstock

Ženy narozené pod nadvládou Venuše ve znamení Býka si jsou vědomy své krásy a osobního kouzla. Dokážou být velmi koketní a přitom nemusí nic hrát. Právě jejich přirozené sebevědomí muže nejvíce přitahuje. 

Blíženci - Neobyčejná společnice

Temperamentní a veselá společnice, která si vás doslova omotá kolem prstů. Její půvab vás očaruje dříve než si stačíte všimnout s kým se to vlastně bavíte. Žena v Blížencích je totiž od přírody vynalézavá. Po jejím boku budete svědkem mnoha rolí, které s oblibou střídá, aby bavila nejen okolí, ale hlavně samu sebe. 

Rak - Něžná víla

Žena ve znamení Raka zaujme svou roztomilou cudností. Možná se nesměle usmívá nebo dokonce dětinsky hihňá, a vy cítíte, že pod rouškou stydlivosti skrývá tajemství. Možná by to mohla být i víla.

TIP: Horoskopy a zvěrokruhy

Lev - Ohnivá žena

Ambiciózní žena, která se nebojí jít si za svým cílem, a přitom si v sobě stále zachovává ženskost. Její ohnivý temperament je pro řadu mužů přitažlivý. Velké otevřené srdce a teplá náruč jsou bonusem pro ty, kteří se s ohnivou ženou rozhodnou žít. 

Panna - Elegantní dáma

Tato žena muže přitahuje svou přirozenou inteligencí, nezávislostí a dokonalostí ve všem, do čeho se pustí. V případě problému se rychle odhodlá k řešení jakékoli situace. S grácií a jemností se jí to většinou podaří. 

Váhy - Šarmantní intelektuálka

Ženy ve Vahách upoutají svým šarmem a intelektem. Jejich chladný zevnějšek ukrývá vášnivou duši, což dávají najevo jen nepatrným náznakem. Mají vynikající smysl pro společenské vystupování a jsou obdařeny důvtipem. Po jejich boku se muži cítí jako králové.

Štír - Tajemná kráska

Když se ženě narozené ve znamení Štíra podíváte do očí, téměř vám učaruje svým pohledem. Tato žena je plná touhy, kterou dokonale skrývá pod závojem tajemství. 

Střelec - Odvážná optimistka

Ženy, které se narodily do znamení Střelce mají schopnost dávat lidi dohromady. Jsou vždy připraveny s návrhem výletu do přírody nebo jiné dobrodružné akce. Rády jsou v pohybu, seznámit se s nimi můžete zejména při sportu či tanci.

Kozoroh - Ledová královna

Ženy v Kozorohu bývají velmi atraktivní, ale někdy mohou působit až ledově klidně. Muže přitahují svou sebejistou povahou a osobitou krásou. 

Tato žena ví, co chce a tvrdě si za tím jde, ač se vší slušností. Se svým přirozeným půvabem vás může doslova očarovat.

Vodnář - Svérázná kouzelnice

Chytrá, vtipná a společenská žena s bystrou myslí a inovativními nápady. Je vždy o krok před ostatními. Je přizpůsobivá, ale zároveň odvážná a zůstává svou. Nenechá se nikým, ale ani ničím spoutat, miluje svobodu a vyžaduje rovnoprávnost. 

Ryby - Křehká dívka

Žena ve znamení Ryb přitahuje milence svou zdánlivou křehkostí a bezbranností. Ve skutečnosti je však silnou osobností s neobyčejnou tolerancí k chybám svým i těch druhých. Oplývá milující laskavostí, starostlivostí a neutuchající touhou vyjadřovat lásku všem a všude. 

 

Zdroje: