Týdenní horoskop od 30. srpna: Býkům hrozí hádky, Raky čeká odpočinek s přáteli a Panny se možná setkají s osudovou láskou

Týdenní horoskop od 30. srpna: Býkům hrozí hádky, Raky čeká odpočinek s přáteli a Panny se možná setkají s osudovou láskou
Kdo bude v tomto týdnu odpočívat a koho čekají hádky? Přečtěte si, jak si povede vaše znamení a jak můžete předcházet konfliktům a nedorozuměním.

Beran

Tento týden vás čekají příznivé změny. Hlavní roli v nich bude hrát komunikace. Bude se vám dařit při vyjednávání, uzavírání obchodů a vyhledávání nových kontaktů. Dokončete nejprve své úkoly, než začnete řešit problémy druhých. Uděláte tak nejlépe pro vás i vaše okolí.

Býk

Buďte na pozoru v práci i v soukromém životě. Budete pravděpodobně velmi zaneprázdněni, a proto vám hrozí hádky s kolegy. Také váš vztah vyžaduje více pozornosti, než jste schopni vynaložit. Pokud už k nějaké hádce dojde, počkejte si na čas jen ve dvou, kdy si věci v klidu vyjasníte. 

Blíženci

Tento týden vás může potkat mnoho emocionálních vzestupů a pádů. Věnujte více času relaxaci, abyste byli na vynaložení potřebné energie dobře připraveni. Otevřené dveře budete mít k nové lásce, romantice a přátelství. 

Rak

Pokud jste v posledních týdnech více času věnovali práci, máme pro vás dobrou zprávu. V tomto týdnu se objeví více příležitostí k setkávání s rodinou a přáteli. Nyní je čas na zútulňování svého domova, na večeře s blízkými kamarády a pokud se potřebujete přestěhovat, vzhůru do toho.

Lev

Nejste-li si jistí, jak postupovat v určité ošemetné situaci, je důležité se neunáhlit a počkat na ten správný čas. Během týdne se mohou objevit příležitosti k profesnímu růstu, ale dejte si pozor na falešné přátelé.

Panna

Tento týden vám přinese radost a harmonii do vašeho milostného života. Mohou se objevit osudová setkání, můžete také potkat svou starou lásku. Potřebujete-li vyjádřit své emoce osobě, kterou milujete, je nyní skvělá příležitost. 

Váhy

Pokud vaše úsilí nebylo oceněno, nenechte se tím odradit. Silné emoce mohou bránit vašemu pokroku. Někdy je lepší věci přijmout tak jak jsou, neohlížet se a jít dál. Zkuste brát některé konflikty méně vážně a více se soustředit na to, co můžete ovlivnit. 

Štír

Vaše schopnost sebevědomě čelit náročným situacím vás může přimět řešit některé složité problémy. Vyhněte se však netrpělivému a nadřazenému chování vůči svým méně zkušeným kolegům. Vyhýbejte se negativnímu myšlení a snažte se ovládat své vyjadřování.

Střelec

V tomto týdnu můžete očekávat podporu rodiny a blízkých. Buďte však trpěliví a pozorně poslouchejte radám svých přátel. Své znalosti a zkušenosti tak můžete společně s důležitými informacemi propojit a proměnit ve velkou příležitost k růstu. 

Kozoroh

Zpomalte nebo lépe, úplně se zastavte, milí Kozorozi. Naplánujte si volné odpoledne a vyrazte někam s dobrými přáteli. Potřebujete se nadechnout a promyslet události, které se na vás v posledních dnech nahrnuly jako lavina. 

Vodnář

Nebuďte na své blízké tolik nároční. K malým dětem se skloňte a vciťte se do jejich malého světa. I váš partner vidí svět jiným pohledem než vy. Spíše se pokuste rozšířit své obzory o pohledy různých lidí než abyste je na první pohled odsoudili. 

Ryby

Jste-li ve spěchu, poznámky vašich přátel si můžete brát více osobně, než byste si možná přáli. Udržujte si potřebný nadhled, ať už odpočinkem v přírodě nebo návštěvou terapeuta a plánujte si drobné radosti na každý den. 

Zdroje: