3 nejvíce soutěživá znamení zvěrokruhu, se kterými není radno si zahrávat. Jste mezi nimi i vy?

3 nejvíce soutěživá znamení zvěrokruhu, se kterými není radno si zahrávat. Jste mezi nimi i vy?
Každý z nás má v sobě špetku soutěživosti. Někteří však mnohem více než ostatní. A co může být otravnější než někdo, kdo potřebuje ve všem soutěžit, a hlavně chce za každé situace vyhrát? Možná někoho takového znáte nebo v tom poznáváte právě sami sebe. Jaká znamení jsou tedy ta nejvíce soutěživá?

Beran

Pokud nějakého Berana znáte, nejspíš pro vás není tak překvapivé, že ho v tomto seznamu vidíte hned na prvním místě. Aktivní, impulzivní a energičtí Berani jsou totiž k nezastavení a vždy připraveni cokoli vyhrát. Potřebují být ve všem první a milují pocit výhry, kdy si mohou dokázat, že jsou lepší než ostatní. Nebojí se proto jít po hlavě ani do soutěžení. Nezáleží na tom, o co jde, zkrátka to musí vyhrát. Může jít o sportovní soutěž, ale i povýšení v práci nebo získání si něčí pozornosti. Všechno berou jako hru, ve které musí být ze všech nejlepší. A pokud se jim to zrovna nepodaří, berou to hodně špatně.

Lev

Sebevědomí Lvi svých cílů dosahují pomocí tvrdé práce, ale také díky víře v to, že když něco chtějí, musí to dostat. Myslí si o sobě, že jsou nejlepší, a tak si to nepotřebují dokazovat. I když předvést to všem ostatním, to už je něco jiného. Vytrvale kvůli tomu dokáží jít za tím, co chtějí. A když si Lvi něco usmyslí, nezastaví se, dokud toho nedosáhnou, ať to stojí cokoli. Do své práce, zvlášť když jde o to někoho porazit, vkládají spoustu úsilí i času a na výsledku je to často poznat. Pokud se Lvem ale soutěžíte, raději ho nechte vyhrát, protože jinak se budete muset vypořádat s pořádnou vlnou vzteku.

Tvrdohlaví a vytrvalí Býci se nezaleknou žádného cíle. Když něčeho chtějí dosáhnout, zkrátka to udělají, i kdyby to mělo trvat celou věčnost.

Býk

Tvrdohlaví a vytrvalí Býci se nezaleknou žádného cíle. Když něčeho chtějí dosáhnout, zkrátka to udělají, i kdyby to mělo trvat celou věčnost. Společně s odhodláním jim v tom pomáhá právě jejich trpělivost, která ohnivým znamením chybí. Díky tomu dokáží vydržet i ty nejtěžší a nejdelší výzvy, ve kterých by se ostatní už dávno vzdali. Svým cílem dokáží být naprosto posedlí a nikdo jim nesmí stát v cestě. To poté mohou být pořádně soutěživí, jen proto, aby předvedli, jak odhodlaní dokáží být. Nejvíce je do takových extrémů nastartuje, když někdo řekne, že něco nedokážou. To jim Býci musí předvést, jak moc se mýlili, protože skutečně dokáží úplně všechno, když se jim do toho chce.

Zdroje: