Partnerský horoskop na týden od 13. září: Jak předcházet konfliktům

Partnerský horoskop na týden od 13. září: Jak předcházet konfliktům
Někdy jsme tak uchvácení naší vlastní poutí, že zcela zapomínáme na tu společnou. Tento týden nás vyzývá k intenzivnější komunikaci s partnerem a propojení našich cest v jednu společnou.

Beran

Předcházejte konfliktům v partnerství včasnou komunikací. Neznamená to, že partnerovi suše oznámíte, co máte ten večer v plánu, nezapomeňte se zeptat také na jeho názor a zkuste sladit své potřeby. 

Býk

Tento týden můžete ve vztahu čelit některým výzvám. Nesnažte se všem zavděčit a myslete také na své radosti. Vyhněte se stresovým situacím a udělejte si čas na odpočinek, třeba v podobě společného rituálu. 

Blíženci

Čeká vás nezapomenutelný týden naplněný romantickými chvílemi a překvapivými momenty ve vašem vztahu. Manželské páry, které plánují přírůstek, mají skvělou příležitost k početí. Těm ostatním se doporučuje při milostných hrátkách dbát větší opatrnosti. 

Rak

Ve vašem milostném životě bude tento týden proudit více energie. V partnerství můžete očekávat štěstí, harmonii a pocity naplnění. Toto období je velmi vhodné k vyjádření lásky nebo představení nového partnera své rodině. 

Lev

Ve vztahu můžete vnímat velkou podporu svého partnera. Oba jste na stejné vlně, ale v druhé polovině týdne se může mnohé změnit. Mohou se vyskytnout neshody zejména v domácích záležitostech a všedních okolnostech.

Panna

V tomto týdnu můžete snáze přijít na to, proč se ve vašem vztahu objevují určité problémy. Svému partnerovi lépe porozumíte a dokážete se dohodnout na realistických řešeních. V druhé polovině týdne můžete očekávat více romantických okamžiků.

Váhy

Zaměřte se více na maličkosti místo velkých očekávání. Naslouchejte svému partnerovi a snažte se vyladit rozdíly mezi vámi tím, že se nebudete skrývat za své pochybnosti a falešné překážky. 

Štír

Tento týden je pro vaše partnerství velmi příznivý. Se svou láskou prožijete nezapomenutelné chvíle, které vám pomohou se navzájem ještě více poznat. 

Střelec

Pokud hledáte ideální protějšek, zapomeňte na romantické filmy a pohádky. Svého partnera s nikým nesrovnávejte, ale o to více pracujte na vzájemném porozumění. Všichni děláme chyby a podpora v partnerství nám pomáhá se přes chyby dostat zase o něco dál na společné cestě životem.

Kozoroh

Tento týden vám nabídne nové možnosti vzájemného poznání ve vašem vztahu. Možná se vrátíte o krok zpět, abyste ošetřili staré rány. Nebo vám přijde nabídka na společně strávený kvalitní čas. Cokoliv pro svůj vztah tento týden uděláte, bude dvojnásobně oceněno.

Vodnář

Se svým partnerem si můžete naplánovat menší výlet nebo výpravu po okolí. Váš vztah bude uzdraven a posílen. Oceňte přítomnost partnera ve vašem životě, ať už milým dárkem nebo svou pozorností. 

Ryby

Komunikace ve vašem vztahu bude v tomto týdnu hrát obzvlášť důležitou roli. Převezměte iniciativu a chopte se aktivní role v plánování. Spíš než rušnou restauraci, vyberte útulné a klidné místo k hlubším rozhovorům 

Zdroje: