Znamení zvěrokruhu, která jsou zábavná a podivínská v posteli

Znamení zvěrokruhu, která jsou zábavná a podivínská v posteli
Pokud víte, co v posteli skutečně chcete dělat, máte slušnou šanci uspokojit svého partnera. Tato znamení zvěrokruhu, která jsou na níže uvedeném seznamu, toto vědí natolik, že ze sexu dokážou udělat příjemnou hru. Pokud zde najdete své znamení, jste v těchto hrátkách natolik podivínští, až jste zábavní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vše, co se vymyká normám, vás zajímá a fascinuje vás. V posteli dokážete být tajemní a také zlí, ovšem ne v tom horším slova smyslu. Milujete, když trochu zlobíte, a váš partner to také ocení, poněvadž jste prostě zábavní. Jste první, kdo přijde s návrhem na zlepšení. Převleky, výměna rolí ani svazování není nic, co byste ještě nevyzkoušeli. Nebojíte se říci svůj názor, a proto jste jako partneři tolik oblíbení – společně s faktem, že vždy dokážete svému partnerovi zlepšit špatnou náladu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste spíše dobrodružné povahy a ani při sexu se nesmíte nudit. Pokud se nudit začnete, uděláte vše pro to, abyste to změnili. Jste schopni vymyslet opravdu cokoliv. Pokud se opravdu rozdivočíte, váš partner si sex s vámi opravdu užije. Pro vás je romantika fyzický i emocionální zážitek, milujete představu, že svého partnera svým nápadem opravdu překvapíte. Silná sexuální fantazie vám umožňuje myslet na věci, které se ostatním lidem ani nezdají. Váš partner poté jásá radostí, že má zrovna vás, protože s vámi není nikdy nuda.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jakožto člověk hnaný převážně sexem jste schopni změnit nudný sex v něco na zcela jiné úrovni. Vaše sexuální hranice nezná mezí, ovšem dokud se to partnerovi bude líbit, budete neustále přitvrzovat. Jakmile víte, že se blíží sex, jste natolik rozpálení, že neznáte hranic. Vaše praktiky mohou být opravdu podivínské, ovšem vašeho partnera skvěle navnadí a on se vám snadno poddá. Chcete být dominantní a vždy se vám vede, poněvadž váš partner rychle připustí, že tak dobře jako vy by sex tak skvělým neudělal.

Beran (21. března – 19. dubna)

Většinou rádi flirtujete s každým, kdo pro vás je atraktivní. Jakožto ohnivé znamení do všeho jdete rovnou po hlavě. Pokud si něco umanete, rozhodně se nezastavíte, dokud nedosáhnete svého. V kombinaci s vaší soutěživou povahou nikdo nemůže mít pochyby, že jste opravdu vášniví v posteli a uděláte cokoliv pro uspokojení vaše i vašeho partnera. Často máte natolik podivné sexuální metody, až je to zábavné. Pravděpodobně jste nikdy neslyšeli svého partnera říci, že by sex s vámi byl nudný. Neustále vymýšlíte nová zlepšení, abyste partnerovi ukázali, že vám na něm skutečně záleží a nechcete se ho vzdát.

Zdroj článku: