Znamení zvěrokruhu, která provádějí ty nejhorší věci, když jsou vyprovokována

Znamení zvěrokruhu, která provádějí ty nejhorší věci, když jsou vyprovokována
Existují lidé, kteří jsou neuvěřitelně klidní a vždy nám se vším pomohou. Ovšem jakmile je svých chováním nějak vyprovokujeme k útoku, jsou to ti nejhorší protivníci, jaké si nikdo z nás nepřeje. Je to i váš případ? Zde jsou čtyři znamení zvěrokruhu, která vám dokážou udělat cokoliv, pokud jsou vyprovokována.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé kolem vás mají tu smůlu, že se snadno necháte vyprovokovat. Někdo vám může něco říci trochu špatným tónem, může to však myslet dobře, ale vy to berete jako provokaci. Dotyčného v tu chvíli nečeká nic dobrého. Pokud vás někdo rozzlobí, uděláte vše pro to, abyste ho naštvali.

Pokud nepomáhají slovní útoky, nevadí vám uchýlit se k fyzické potyčce. Dotyčný jedinec musí trpět za to, že vám způsobil takovou špatnou náladu a zranil vás ve vašem nitru.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete se jevit agresivně a neústupně, jak jen chcete, ovšem faktem zůstává, že bezdůvodně nikomu neublížíte. Na to máte až příliš dobré srdce. Pokud vás však někdo naštve, neovládáte se. Jste schopni člověku, který vás zranil nebo naštval, udělat z následujících minut hotové peklo svým křikem.

Nezáleží na tom, zda vám ten člověk udělal něco špatného nebo se jen rozhodl nesouhlasit s vaším tvrzením. Váš křik používáte k zastrašování svých potenciálních nepřátel. Pro vaše přátele je nemožné říci vám bez vaší zbytečně agresivní reakce, že jste udělali chybu.

Blíženci (21. května – 21. června)

S vámi je těžké být zadobře. Neustále měníte své nálady a nesnášíte kritiku vaší osoby. Jak na onu kritiku zareagujete, záleží pouze na vaší momentální náladě, nicméně faktem zůstává, že útočíte slovy a neberete si servítky.

Vaši přátelé se mohou bát vám říci něco upřímného, poněvadž na to mnohdy reagujete špatně a z osoby, která se odvážila k vám být upřímná, uděláte toho nejhoršího člověka, který kdy kráčel po této planetě. Obvykle následuje přesvědčení, že vás nikdo nemá rád a vy osobně jste člověk, který si nezaslouží žít.

Rak (22. června – 22. července)

Jste nesmírně klidní a všem vyjdete vstříc, ovšem nikdo si nesmí přát vás naštvat. Jakmile jste naštvaní nebo smutní, hledáte chybějící spravedlnost a všem osobám, které se o tuto vaši náladu zapříčinily, dáte co proto. Terorizujete je, jak jen to jde, a vaše zranění způsobené jinými lidmi si pamatujete až do konce života.

Jen zřídka se stane, že zapomenete na tu strašnou bolest, kterou vám způsobili ostatní lidé. Jen pamatujte, že tito lidé jsou hloupí a nesahají vám ani po kotníky. Snažte se být lepší než oni, ne stejní. Vyplatí se vám to a budete se cítit lépe.

Zdroj článku: