Jakou charakteristiku má osoba, která na vás velmi často myslí?

Jakou charakteristiku má osoba, která na vás velmi často myslí?
Máte ve svém okolí osobu, která na vás velmi často myslí a chová k vám pěkné city, o kterých možná ani netušíte. Jakou povahu a vlastnosti má tato osoba? 

Beran  

Člověk, který na vás často myslí, je pravděpodobně narozen ve znamení býka. Je poměrně mladý a má výrazný zlozvyk. Je také velmi vášnivý.  

Býk  

Často na vás myslí velmi horlivá a činorodá osoba s výbornou fyzickou kondicí a dobrým sebevědomím. Je také ale uzavřená a ostražitá. 

Blíženec  

Myšlenky na vás má velmi často v hlavě tvrdohlavý a autoritativní kozoroh, který je plný zábran a vyniká skvělou sebekontrolou a vyrovnaností. 

Rak  

Myslí na vás člověk, který je velmi šarmantní, přívětivý, laskavý a citlivý. Zaujme vás také svou cílevědomostí a zodpovědností.   

Lev  

Osobou, která na vás velmi často myslí, je pilný a pracovitý člověk, který má ale sklony k sebepodceňování. Má ráda dlouhé rozhovory a debaty. 

Panna  

V srdci vás nosí poněkud pesimistický člověk, který je ale nábožensky založený, cílevědomý a pečlivý. Působí ale bohužel mnohdy dost apaticky. 

Váhy  

Vaší osobou je kreativní, optimistický člověk se silnou vůlí, který se pravděpodobně narodil ve znamení lva. Je také podnikavý a odvážný. 

Štír  

Myslí si na vás velmi stabilní a rodinně založený člověk, který uznává tradiční hodnoty a je spolehlivý a dobrosrdečný. Jedná se také o velmi úspěšného člověka.  

Střelec  

Myslí na vás člověk stejného znamení jako jste vy. Je velmi šťastný, optimistický a společenský. Miluje přátele, ale je trochu lehkovážný.   

Kozoroh  

Touží po vás extrovertní člověk, který je kreativní, mladý, cílevědomý a miluje luxus. I když je mnohdy konfliktní, srdce má plné lásky.  

Vodnář  

Myslí na vás velmi věrný, dobromyslný a loajální člověk, který je také ostražitý, důvěryhodný a trochu tajemný. Často má sklony k depresím. 

Ryby  

Vaše osoba miluje svobodu, nenechá se omezovat a je otevřená cizím kulturám, a proto miluje cestování. Často ji ale trápí obavy z neúspěchu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text