Znamení zvěrokruhu, pro která si červenec připravil potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si červenec připravil potíže a těžké životní zkoušky
Každý měsíc je plný nových příležitostí, ale také nepříjemností. Horoskop však některým znamením napoví, zda je čekají nějaké patálie. S jejich vědomím se však můžete alespoň pokusit je zvrátit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Měsíc začíná tím, že se věci nevyvíjejí tak, jak se na první pohled zdají. Bude vás to nutit, abyste se snažili bojovat ve svém rohu a postavili se na obranu. Dobrou zprávou je, že brzy poznáte pravdu, která se skrývá za přetvářkou. A to vás postaví do silnější pozice a umožní vám naplánovat strategii, jak se přes nejistotu přenést. Vztahy se tento měsíc napravují.

Poté, co jste nějakou dobu čelili zmatkům, dostáváte příležitost znovu vybudovat to, co jste měli předtím, a učinit to lepším a silnějším než kdykoli předtím. Tentokrát to nenecháte jen tak. Pevně se držte toho, co máte: to je to, co tento měsíc uděláte. Mohlo by být užitečné, kdybyste udávali tón a převzali vedení i v oblasti vztahů. To vyšle dobré signály druhé polovičce ve vztahu, aby vám to oplatila.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento měsíc budete muset zvládnout situaci doma. To, že nebudete tolik nablízku, by mohla vaše rodina brát negativně. Vaším úkolem bude situaci uklidnit nebo sdělit svou verzi příběhu. Například tu, že jste tvrdě pracovali, abyste rodinu lépe zabezpečili. Rovnováha se mohla vychýlit směrem k práci a nedostatku času pro rodinu. Budete tedy muset tuto rovnováhu obnovit nebo najít způsob, jak si získat pochopení a empatii rodiny.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Udělejte si čas na zamyšlení a zahloubání se do sebe, na uzdravení a odpočinek. Udělejte vše pro to, abyste se připravili na intenzivní cestu, která vás čeká. Musíte do toho dát všechno, protože se téměř blížíte k dokončení své cesty za vytvořením hojnosti pro sebe. Budete potřebovat vybudit energii k tomu, abyste se soustředili na svůj konečný cíl.

Štíři by měli myslet na sebe a odpočívat, Zdroj: Peera_stockfoto/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento měsíc se budete muset vypořádat se zlomeným srdcem a zklamáním. Naštěstí vám citová vyspělost, kterou jste získali díky minulým zkušenostem, umožní situaci rozumně řešit. Takže místo toho, abyste se cítili jako oběť, se rozhodnete sebrat se a zkusit to znovu. Zklamání může pramenit z kritiky vašich schopností nebo nedostatečných úspěchů. Místo toho, abyste si věci špatně vyložili, využijete tento okamžik k prozkoumání dalších možností.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Buďte připraveni přijmout tento měsíc poměrně dramatickou změnu svého pohledu a přesvědčení. Může se objevit touha trávit čas o samotě nebo se stát soběstačnými, místo abyste spolupracovali nebo oslavovali týmovou práci.

Může dojít k uvědomění si nějaké situace nebo problému z minulosti – k novému způsobu myšlení nebo jednání. Zdá se, že to začne novým nápadem nebo myšlenkou pustit se do něčeho nového. Nejde jen o to vykouzlit všechny ty úžasné myšlenky, ale také o to, abyste podle nich začali jednat. Letos v červenci neztrácejte čas.