Nejšťastnější týden v červenci dle vašeho znamení zvěrokruhu

Nejšťastnější týden v červenci dle vašeho znamení zvěrokruhu
Někdy se nám v životě daří více, jindy zase méně. Nedívejme se ale na svět příliš pesimisticky a pojďme se raději podívat, který týden v červenci pro vás bude ten nejlepší. 

Beran  

Vy se dočkáte svého šťastného týdne hned na začátku měsíce července. Váš nejšťastnější týden totiž bude hned ten první. Velké štěstí budete mít především v oblasti peněz. Dařit se vám bude nejen v práci, ale mohli byste získat peníze také mimo oblast práce. Může se vám podařit například nějaká pěkná výhra.  

Býk  

Na svůj nejlepší týden si budete muset v červenci chvíli počkat. Nejlepším obdobím pro vás bude třetí týden. V červenci vás mohou potkat drobné překážky, ale díky vaší inteligenci a rafinovanosti se vám třetí červencový týden podaří odhalit určité lži a intriky. Díky tomuto odhalení se vám začne velmi dobře dařit.  

Blíženec  

Nejlepší červencový týden pro vás bude hned ten první. Může se dokonce odehrát něco velmi významného, téměř osudového. Své štěstí potkáte na místě, kde se střetává větší množství lidí. Rozhodně tedy neodmítejte pozvánky na oslavy, koncerty a podobné společenské akce.  

Rak  

Poslední dobou se vám příliš nedařilo v oblasti financí. To se ale změní hned první červencový týden. Naskytne se vám nejen příležitost dobrého výdělku, ale peníze k vám budou přicházet hned z několika míst. Může jít o dárek k narozeninám, dovolenkové prémie v práci anebo třeba rovnou dostanete přidáno.  

Lev  

Zdraví vás dokáže občas pěkně potrápit. V červenci se možná také odhalí nějaký zdravotní problém, o kterém jste doposud neměli ani zdání. Díky tomuto odhalení ale na svém zdraví budete moct začít pracovat a už třetí červencový týden se váš zdravotní stav začne zlepšovat a vám bude brzo lépe. Neusínejte na vavřínech a dále o své zdraví pečujte.  

Panna  

Na konci července, konkrétně poslední červencový týden se vám začnou plnit sny a přání, a to především díky lepší finanční situace. Přijdete k pěknému obnosu peněz a díky tomu nebudete muset počítat každou korunu. Čtvrtý červencový týden si užijete podle svého gusta a splníte si hned několik přání. 

Váhy  

První červencový týden pro vás bude ve znamení splněných snů a přání. Velkou roli v tom sehraje návštěva nebo cesta, která vám se splněním těchto přání pomůže. Tento týden se budete cítit velmi sebevědomě, příjemně a odvážně. S chutí se pustíte i do náročnějších úkolů a také je hravě zvládnete. Věnujte také pozornost snům, které se vám zdají. Snaží se vám něco naznačit.  

Štír  

První týden v červenci si budete užívat na výsluní. Dostane se vám velkého uznání ve společnosti, a to vám dělá opravdovou radost. Společnost konečně adekvátně ocení práci, kterou už delší dobu vykonáváte. Vy tak začnete konečně sklízet to, co jste si pracně zaseli. Tuto slávu si budete užívat se vším všudy.  

Střelec  

Trápí vás už nějakou dobu zdravotní problémy. Nemusí jít o nic vážného. Třeba jste se jen necítili ve své kůži a trápila vás zvýšená únava. Druhý týden v červenci se tato situace začne pomalu ale jistě zlepšovat. Nebude vám dobře hned, ale každý den pocítíte určité zlepšení. Čím více se budete o své zdraví starat, tím rychleji vám bude dobře.  

Kozoroh  

Třetí týden v červenci se podaří odhalit drobný podvod nebo intriky. Díky tomu se vám podaří získat pěkný obnos peněz nebo třeba uzavřít skvělý a výhodný obchod. Buďte proto v těchto dnech velmi obezřetní a v práci si vše několikrát osobně zkontrolujete, aby vám neuniklo vůbec nic.  

Vodnář  

První týden v červenci poznáte, jak skvělé máte přátele. Podaří se jim odhalit včas člověka, který se vám snažil ublížit nebo vás o něco připravit. A toto zamýšlené chování se mu vrátí jako bumerang. Vy díky svým kamarádům vyjdete z této situace jako vítěz a uvědomíte si, jaké máte v životě štěstí. Mimo jiné i ve formě věrných kamarádů.  

Ryby  

Třetí červencový týden pro vás bude nejen velmi významný, ale také šťastný. A to především v oblasti vztahů. Nemusí jít nutně jen o vztah partnerský, ale také o vztahy kamarádské nebo pracovní. V těchto vztazích se vám podaří vytyčit si své vlastní hranice, ve kterých se budete cítit konečně jako ryba ve vodě.  

Zdroj článku:
  • Autorský text