Znamení zvěrokruhu, která raději tráví čas s mazlíčky než s lidmi

Znamení zvěrokruhu, která raději tráví čas s mazlíčky než s lidmi
Pokud nás někdo zklame a máme nějakého domácího mazlíčka, nejčastěji jdeme za ním a se vším se mu svěříme. Domácí zvířata působí pozitivně na naši psychiku a máme jistotu, že nikomu nic neprozradí. Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu, vaše láska ke zvířatům přerostla do takové míry, že raději trávíte čas s nimi než s lidmi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud máte domácího mazlíčka, jste mu plně oddáni. Milujete zvířata mnohem více než samotné lidi, líbí se vám jejich nevinné výrazy a jejich přítomnost vás uklidňuje. Kdykoliv vidíte na ulici zvíře v nouzi, nehledě na názor vašich spolubydlících si ho adoptujete.

Náklonnost projevovaná vašemu mazlíčkovi je to, co vás činí šťastnými. Pokud si máte vybrat, zda půjdete se svými přáteli na nějakou akci či budete trávit čas se svým zvířátkem, vždy si zvolíte tu druhou možnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Milujete svá zvířata a zvířata celkově. Pro jejich ochranu byste udělali cokoliv. Kdykoliv se naskytne příležitost, trávíte se svým zvířátkem veškerý volný čas. Soustavné hraní s domácím zvířátkem je pro vás mnohem přednější než vyjít si s nějakým člověkem.

Víte, že váš mazlíček vás má opravdu rád a nikdy by vás nezklamal, zatímco k lidem chováte jakýsi typ nedůvěry. Milujete čas krmení a mnohdy vaříte jídlo napřed pro svého mazlíčka a až poté pro sebe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte rádi přírodu a tudíž milujete všechna zvířata. Jakmile zvíře potřebuje pomoci, vy mu pomůžete. Co se týče zvířat, jste nesmírně starostliví a soucitní. Je možné, že máte spoustu domácích mazlíčků, ale ani neznámá zvířata vám nejsou cizí. Jedno z vašich největších přání je pracovat v útulku, kde můžete zlepšovat náladu opuštěným zvířecím duším.

Také pravděpodobně utrácíte nemalé peníze za příspěvek různým útulkům. V přítomnosti zvířat se cítíte sami sebou a nikým nespoutaní. Takový pocit vám nedá žádný člověk na světě.

Rak (22. června – 22. července)

Jste nesmírně starostliví, co se týče jiných lidí, nicméně stále platí, že své domácí mazlíčky a zvířata obecně máte mnohem raději a spíše budete trávit čas s nimi než s lidmi. Zvířata vám dávají pocit bezpečí, po němž soustavně toužíte. Rozumíte bolestem zvířat, víte, že i ona mají své pocity a potřeby. Také váš mazlíček s vámi rád tráví čas, ví, kde je mu nejlépe – ve vaší přítomnosti.

Jeden domácí mazlíček vám nestačí, ve vašem domově jich je pravděpodobně spousta a stále hledáte další zvířata, která mohou ocenit teplo a komfort vašeho domova. Nepotřebujete slova, abyste vyjádřili svou lásku, postačí dotek.

Zdroj článku: