Jste zadaní a přemýšlíte nad tím, co vás s vaší polovičkou čeká v červenci?

Jste zadaní a přemýšlíte nad tím, co vás s vaší polovičkou čeká v červenci?
Zažijete spoustu zábavy, anebo vaši lásku zakalí hádky? Pojďme se společně podívat, co čeká jednotlivá znamení v červenci. 

Beran  

V červenci budete fungovat se svou milovanou polovičkou na velmi jemné a něžné vlně. Budete hodně řešit otázku společných snů a přání a začnete také více přemýšlet nad tím, jak si tyto sny začít plnit. Můžete jít třeba o romantickou dovolenou, vlastní bydlení anebo třeba začnete plánovat miminko.  

Býk  

V červenci budete s partnerem/partnerkou opravdu velmi šťastní. Budete prožívat velmi krásné společné chvíle, které váš vztah ještě více utuží. Červenec bude naprosto ideální pro společnou dovolenou. Ať si naplánujete cokoli, budou tyto vaše společné plány od začátku předurčeny k úspěchu.  

Blíženec  

Váš vztah se nachází ve velmi stabilní fázi a je postaven na opravdu pevných základech. Díky tomu se nemusíte v červenci nutně zaměřovat na zlepšování vztahu, ale můžete věnovat více pozornosti pracovní oblasti svého života. Práce vás bude tento měsíc opravdu bavit a vy také dostanete prostor k větší seberealizaci. 

Rak  

Červenec je pro vás vyloženě šťastným měsícem. Se svou milovanou polovičkou se budete cítit naprosto skvěle a bezpečně a možná také přijde řeč na svatbu. Jste si jistí, že váš partner/partnerka je ten pravý/pravá a užíváte si každou společnou chvíli. Udělejte si navzájem radost nějakým drobným dárkem. Zajisté toho druhého potěšíte.  

U raků by mohla přijít řeč na svatbu, Zdroj: Brookie Cookie/ Shutterstock

Lev  

V červenci si budete ve vztahu připadat chvilkama docela nepříjemně. Někdy vám připadá, že má vaše polovička na vás příliš velké nároky a nerespektuje vaše pocity a přání. Kvůli tomu se uzavřete a budete hodně o vašem vztahu přemýšlet. Velmi důležitým tématem pro vás bude nastavení vlastních hranic a budete vyžadovat, aby byly respektovány.  

Panna  

V červenci se budete více než romantickým chvilkám ve dvou věnovat spíše většímu množství lidí. První letní měsíc si budete užívat ve společnosti více lidí. Budete pravděpodobně pozvání na větší množství různých oslav, grilovaček a slavnostní. Možná si také rádi užijete společné chvíle na nějakém hudebním festivalu a koncertech. 

Váhy  

Červenec pro vás nebude zrovna v partnerském duchu. Místo budování a rozvíjení vašeho vztahu se budete potřebovat zaměřit více sami na sebe. Budete potřebovat věnovat více času sobě a svým koníčkům, dělat to co vás baví a co vás naplňuje. Nemusíte mít ale strach. Váš vztah to neohrozí, a naopak mu to prospěje.  

Štír  

Velkým červencovým tématem u vás bude zdraví. Občas na své zdraví zapomínáte a nedáváte vašemu tělu vše, co potřebuje. Zapojte i svou drahou polovičku a začněte si společně užívat více pohybu v přírodě a dobré kvalitní jídlo plné potřebných látek a vitaminů. Místo alkoholu si může udělat skvělý nealko nápoj z máty a limetky.  

Střelec  

V červenci si dejte pozor na nepříjemné hádky, které by mohly vést až k rozchodu. Červenec si pro vás připravil obrovskou zkoušku v podobě hádek a sporů. Budete řešit nepříjemná témata, kterým se už dlouhou dobu vyhýbáte. Snažte se držet své emoce na uzdě, jinak se může stát, že o svůj vztah přijdete.  

Kozoroh  

V červenci bude prozrazeno nějaké tajemství. Může jít o něco negativního. Takže pokud jste své polovičce nevěrní, je dost možné, že v červenci bude vaše nevěra prozrazena. Stejně tak ale může jít o pozitivní tajemství. A třeba právě o pozitivní těhotenský test.  

Vodnář  

Červenec pro vás bude poněkud hektický a čeká vás také velké množství telefonické komunikace a řešení problémů. Ze začátku to pro vás bude velmi náročné a budete se bát, že tuto situaci nezvládnete. K obavám není důvod. Tak rychle jak problémy přijdou zase rychle odejdou.  

Ryby  

Červenec pro vás bude ve znamení ukončování starého a začínání nového. Aby něco krásného nového mohlo začít, musíte ukončit tu starou nepotřebnou kapitolu vašeho života. Možná se ve vztahu motáte v kruhu a už vám to přináší více vrásek než radosti. Je na čase popřemýšlet, zda je ještě možnost váš aktuální vztah zachránit.  

Zdroj článku:
  • Autorský text