Znamení zvěrokruhu, která snadno trucují a zkazí zábavu na dovolené

Znamení zvěrokruhu, která snadno trucují a zkazí zábavu na dovolené
Tito lidé sice nejsou oblíbení, ale přesto existují. Vyrazíme si s nimi na dovolenou v dobré víře, že si odpočineme od všedního života a budeme relaxovat, nicméně stačí jeden malý detail a oni jsou nespokojení, trucují a dobrý pocit z dovolené je rázem pryč. Patříte mezi tato znamení také vy? Podívejte se.

Býk (20. dubna – 20. května)

Často se rozčilujete, pokud se vaše dovolená nezdaří. K tomu dochází poměrně často, jelikož si plánujete odjezd podle svého tempa, které nezrychlíte, přestože něco nemusíte stíhat. Pokud nestihnete odjezd, rozčílíte se. A pokud odjezd stihnete, na místě vaší dovolené si všimnete, že jste si něco zapomněli vzít s sebou, přestože jste si snad desetkrát doma zkontrolovali obsah svého zavazadla a dospěli jste k závěru, že jste si nic nezapomněli. Pokud se na dovolené rozčílíte, je nemožné vás uvést do dobré nálady.

Ryby (19. února – 20. března)

Ačkoliv se to nezdá, vaše emocionální stránka může zkazit dovolenou celé vaší rodině. Většinou se rozčílíte, pokud cestujete do zahraničí, poněvadž tam nemají vaše oblíbené jídlo. Jakmile jde o vaši stravu, striktně se odmítáte přizpůsobit, zatímco ostatní členové vaší rodiny si na nové jídlo po pár dnech zvykli.

Nejste zvyklí nedostat to, co si vyžádáte, a vaše myšlenkové pochody, které rozšiřujete do svého širého okolí, mohou zkazit náladu i pobyt všem, s nimiž jste na dovolenou jeli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na dovolené máte pocit, že ostatní lidé jsou vaše osobní vrby. Jakmile něco nejde podle vašeho plánu, začnete mít plnou pusu stížností, což vám může vydržet po celou dobu odpočinkové dovolené. Neznáte konce pro své remcání, a přestože vaše rodina již dávno usíná vyčerpáním kvůli vašim neustálým připomínkám, vy nacházíte stále nové a nové možnosti, na co si můžete postěžovat. Pokud chcete, aby vaši příbuzní si užili dovolenou v klidu, měli byste jejich pozvání na společnou dovolenou odmítnout.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se rozhodnete s někým vyrazit na dovolenou, pečlivě naplánujete všechno do detailů. S předstihem si zarezervujete hotel i restauraci. Vymyslíte přesný časový sled událostí, jakým směrem se bude celá dovolená ubírat. Nicméně pokud nastane situace, kdy se vaše pečlivě vymyšlené plány musí vyměnit za plán náhradní, vás to rozzuří natolik, že se okamžitě naštvete a nedělá vám problém trucovat celou dobu pobytu v dané destinaci.

A pokud se nebavíte vy, uděláte vše pro to, abyste zkazili náladu všem lidem, kteří se rozhodli s vámi cestovat a skvěle si užít čas strávený s vámi. Neradi měníte své plány, poněvadž je považujete za ty nejlepší.

Zdroj článku: