Patříte mezi náctileté a zajímá vás, co krásného prožijete v červenci?

Patříte mezi náctileté a zajímá vás, co krásného prožijete v červenci?
Pojďme se společně podívat, co čeká jednotlivá znamení v prvním prázdninovém měsíci. 

Beran  

V současné době prožíváte poměrně náročné období, které je plné chaosu a změn. V červenci se ale začne vše uklidňovat a vám se vrátí váš smysl pro humor a také chuť do vašich koníčků a zájmů. Vrátíte se ke svému starému já, které bylo plné optimismu a pozitivní energie. Věnujte se svým kamarádům a zálibám.  

Býk  

V červenci budete mít chuť být občas sami. A udělá vám to velmi dobře. Naplánujte si na červenec taky chvilky samoty. Můžete jít třeba sami na procházku, posedět v lese nebo vyrazit k rybníku. Důležité pro vás je nebýt pořád ve velkém kolektivu lidí, ale občas si užít i samotu a srovnat si myšlenky.  

Blíženec  

V červenci radostí zaplesá vaše tvořivé srdíčko. Budete mít potřebu realizovat se skrze tvořivou energii. Výborným pomocníkem vám může být například Pinterest, kde máte velké množství nápadů. Tvořit můžete dekorace ze dřeva nebo jiných materiálů. Zabavíte se a taky získáte krásné dárky pro rodiče.  

Rak  

V červenci se vám budou vaši kamarádi snažit vnutit své názory. A pravděpodobně také nebudou příliš respektovat to, co si přejete vy. Dejte si na to pozor a nesnažte se za každou cenu všem zavděčit. Poslouchejte pořádně své srdce a pocity a dělejte to, co je pro vás příjemné. Potom zažijete krásný měsíc.  

Lev 

V červenci se vám budou plnit vaše sny a přání. Chcete se naučit nový jazyk? Dlouho si přejete umět jezdit na kolečkových bruslích? Nebo si chcete koupit nová sluchátka, o kterých už dlouho sníte? Červenec bude pro plnění přání jako stvořený. Zaměřte se na to, co si přejete, a začněte si plnit své sny. Zažijete krásné prázdniny.  

Panna 

Červenec pro vás bude ve znamení lásky. Budete pokukovat po osobách druhého pohlaví. Může se jednat o krásnou platonickou lásku na pláži nebo u babičky, ale stejně tak můžete poznat i svou opravdovou lásku, se kterou budete opravdu dlouho. Bude vám také hodně záležet na tom, jak vypadáte.  

Váhy  

Červenec pro vás bude měsíc nových příležitostí. Nejspíš se bude jednat o zajímavou nabídku, která ve vás ale vyvolá trochu strachu. Nemusíte se ale vůbec bát. Tato nabídka bude pro vás opravdu prospěšná a přinese vám mnoho radosti, úspěchů a možná taky nějakou tu korunku. Neváhejte a chopte se této příležitosti.  

Štír  

Červenec si pro vás připravil velkou dávku romantiky. S osobou opačného pohlaví budete zažívat krásné chvíle. Většinu měsíce budete létat hlavou v oblacích a růžové brýle budete mít na očích pevně nasazené. Užívejte si tyto krásné chvíle, procházky a zábavu. Možná z toho všeho bude brzo jen vzpomínka, ale léto s touto osobou si krásně užijete.  

Střelec  

Máte kolem sebe hodně lidí. Může jít o rodinu, nebo také velké množství kamarádů. V červenci si dejte pozor na nepříjemné hádky se svým okolím. Hádkám nejlépe předejdete díky upřímnosti. Protože některé lži by mohly být důvodem právě těchto hádek. Buďte proto upřímní nejen ke svému okolí, ale také sami k sobě.  

Kozoroh  

V červenci se vám bude dařit po finanční stránce. Možná si najdete skvělou brigádu, která Vás bude nejen bavit, ale přinese vám také pěkné finanční ohodnocení. Kromě brigády se ale peníze ve vašem životě mohou najít také ve formě dárků, například od babiček nebo rodičů 

Vodnář  

V červenci pro vás bude velkým tématem odvaha. Potká vás hned několik situací, které budou k úspěšnému zvládnutí vyžadovat vaši odvahu. Díky překonání svých strachů se stanete silnějšími. Budete na sebe patřičně a hrdí a odnesete si díky tomu také mnoho zajímavých zážitků z prvního prázdninového měsíce.  

Ryby  

Červenec budete trávit především se svou rodinou. S rodiči a sourozenci zažijete spoustu zábavy na společných výletech nebo dovolené. Díky tomuto společně strávenému času si také urovnáte vztahy s některými členy rodiny, se kterými jste ještě nedávno nevycházeli příliš dobře.  

Zdroj článku:
  • Autorský text