Čeká vás v červenci bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky?

Čeká vás v červenci bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky?
Peníze jsou pro většinu lidí důležitou hodnotou. Podle nejnovějšího horoskopu, který vám přinášíme, zjistěte, jak jste na tom s financemi v červenci.

Beran

Tento měsíc se můžete – a měli byste se – stáhnout, schovat nebo zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Je pro vás těžké vidět pokrok ve vašem peněžním životě. Přestože jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Býk

Tento měsíc dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem nebo o přidání nové formy komunikace do vašeho arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Blíženci

V červenci budete mít silné schopnosti v oblasti peněz. V této době si užíváte plodů vesmírné elektřiny, která se nyní vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené s penězi a vašimi hodnotami. To se týká i vašich osobních hodnot – v práci i ve vztazích. Co přinášíte na stůl, co nikdo jiný nedělá, a jak to můžete udělat, aby se vám to vyplatilo? Zjistěte to a využijte to ve svůj prospěch.

Rak

Máte k dispozici spoustu silné energie, která vám pomůže dosáhnout vašich cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro vaši rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k pracovním cestám a k tomu, abyste se v zaměstnání naučili mnohem více a mohli si příště účtovat více! Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Protože si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Lev

Tento měsíc se týká vašeho domova, což může znamenat, že budete muset utratit více peněz, abyste si pořídili kvalitní zboží, nebo pohotovostního instalatéra, který opraví rozbité umyvadlo. Ať už je to jakkoli, vězte, že se to brzy zlepší. Podpůrný aspekt mezitím promění vaše sny. Ještě se nevzdávejte svého divokého plánu. Možná brzy přinese výsledky.

Panna

Pokud chcete provést nějaké změny ve svém pracovním a finančním životě, teď je k tomu vhodná doba. Váš komunikační sektor se rozšiřuje a dává vám jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze přicházejí díky tomu, že se řídíte pokyny svého srdce.

Váhy

Utrácíte těžce vydělané peníze, obvykle za něco, co povzbuzuje smysly. Toto období ve vašem životě však může být o přehodnocení vašich snů a cílů. Je čas zamyslet se nad tím, zda byste neměli vložit svůj čas a peníze tam, kde jsou vaše ústa. Pokud jste odkládali zahájení vlastního podnikání na vedlejší kolej, proč? Vaše tvrdá práce se nejen časem vyplatí, ale budete díky ní také mnohem šťastnější.

Štír

Užijete si příliv energie, jaký přichází v týdnech po vašich narozeninách. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést slušné peníze.

Střelec

Vzhledem k některým silným aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené se sexem, smrtí, transformací a cizími penězi, si možná budete více půjčovat než vydělávat, ale nemusíte se bát. S tím, jak se kolem vašeho znamení pohybuje více rostlin, se můžete těšit na tolik potřebnou finanční vzpruhu. Buďte k sobě laskaví a využijte tento čas k plánování a stanovení potřebných cílů.

Kozoroh

V této době však ve vás kosmická energie může zanechat pocit, že se od svých snů a cílů vzdalujete, nikoliv k nim nebo pro ně. Nyní je čas udělat si inventuru svého peněžního života. Pokud musíte, přestaňte si půjčovat. Potřebujete čas na to, abyste znovu objevili, co je v tuto chvíli a pro vaši budoucnost důležité.

Vodnář

Můžete velmi dobře vydělávat i spořit peníze a časem si pečlivě vybudovat investiční portfolio. Nyní se však možná setkáváte se skličujícími zprávami týkajícími se vašeho peněžního života. Můžete být nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o níž jste si mysleli, že jste ji již opustili, nebo vynaložit neplánovaný výdaj, který nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Ryby

Můžete být velmi disciplinovaní, pokud jde o váš peněžní život, protože se snažíte o bezpečnou a krásnou budoucnost. V této době je váš peněžní život podporován velkým způsobem. Hvězdy vás nyní vyzývají, abyste přehodnotili své největší naděje a sny, tedy to, jaké jsou, jakou mají pro vás trvalou hodnotu a jak za nimi jít. Nyní byste měli podniknout potřebné kroky a dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Zdroje článku: