Zde jsou vaše preference pro domácí dekoraci podle vašeho znamení zvěrokruhu

Zde jsou vaše preference pro domácí dekoraci podle vašeho znamení zvěrokruhu
Častokrát se stává, že s partnerem nesdílíte stejná očekávání pro vyzdobení vlastního domova. Může za to moci fakt, že sdílíte preference pro domácí dekoraci se svými rodiči, ovšem na vině může být také vaše znamení. Jaké jsou preference jednotlivých znamení?

Beran (21. března – 19. dubna)

Netoužíte po přeplácaném příbytku, vyžadujete prostor ve spojení se světlými barvami. Odráží to vaši silnou osobnost. Pokud máte nějaké trofeje, každý je při vstupu do vašeho domova uvidí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš domov musí být pohodlný, ale musí se v něm odrážet špetka luxusu. Příjemná vůně je to, co uhodí návštěvníky do nosu. Máte dokonalý vkus a lidé, kteří k vám přijdou, to pocítí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte neobvyklý styl, co se týče domácí dekoraci. Rádi mícháte klasický nábytek s moderním. Takto se vám to líbí a nezajímá vás, co si myslí ostatní. Také výrazné barvy jsou to, co vás láká.

Rak (22. června – 22. července)

Vše, co ve vás vyvolává pocit bezpečí, se objeví ve vašem domově. Váš domov je plný rodinných fotografií i upomínkových předmětů z vašich dovolených v zahraničí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Cokoliv, co přitahuje příliš pozornosti, patří do vašeho domova. Přímo se pyšníte neobvyklým nábytkem a dalšími dekoracemi. Čím podivnější, tím lepší. Také barvy pokojů musí všechny hned zaujmout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Veškeré vaše dekorace si přejete mít šedé nebo hnědé, abyste zvýraznili svou touhu po jednoduchosti. Ve vašem domově není místo na nepořádek, vše musí být úhledně uklizeno.

Váhy (23. září – 23. října)

Jakmile vám nějaký předmět přijde krásný, vystavíte ho ve svém domově všem na očích. Máte rádi všechny barvy domova, upřednostňujete však podzimní odstíny. Neukazujete ani skromnost, ani velké množství peněz, co se týče vybavení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chcete mít ve svém životě to, po čem skutečně toužíte. Satén se ve vašem domově vyskytuje zcela běžně, stejně jako umělé kožešiny, které vystavujete na odiv ostatním lidem, kteří za vvámi přijdou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Suvenýry, pohlednice, artefakty a obrázky zajímavých krajin – to jsou věci, kterých si u vás každý všimne jako první. Vaši lásku k přírodě vyznáváte velkým množstvím různých pokojových květin.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vašem domově musíte mít vždy pracovnu, v níž si vytvoříte skvělé pracovní prostředí. Také knihovna u vás nesmí chybět a musí být obsáhlá. Rodinné fotografie jsou to, co nesmí ve vašem domově chybět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Snažíte se, abyste se odlišili od ostatních, proto ve vašem domově visí spousta uměleckých děl, které si buď sami vytvoříte nebo koupíte. Upřednostňujete nezávislé autory a malíře.

Ryby (19. února – 20. března)

U vás musí být všechno měkké, od polštářů až po poklidné barvy, poněvadž domů si chodíte odpočinout a potřebujete ve svém domově zasloužený klid.

Zdroj článku: