Horoskop na červenec pro zahrádkáře: Štíři budou nadšeně sklízet plody své snahy, Berani nebudou příliš spokojeni

Horoskop na červenec pro zahrádkáře: Štíři budou nadšeně sklízet plody své snahy, Berani nebudou příliš spokojeni
Práce na zahrádce je skvělá terapeutická činnost, a navíc se díky pečlivé péči o rostlinky můžeme dočkat krásné úrody. Na co by se zahrádkáři měli zaměřit v červenci? 

Beran  

Možná nejste se svou úrodou příliš spokojení a vaše zahrádka zatím třeba není ve stavu, který byste si představovali. Co můžete v červenci udělat pro svoji zahrádku, aby se jí opravdu dařilo? Věnujte čas studiu, udělejte si dobrý plán a potom se pečlivě věnujte zahrádce tak, aby dostala vše, co potřebuje pro svůj růst.  

Býk  

Nedaří se vaší zahrádce? Zvažte, jestli jste pro své rostliny vybrali vhodné místo. Mohlo se stát, že prostor, kde jste zasadili konkrétní zeleninu, není pro tuto rostlinu zcela vhodný. Zkuste experimentovat a zkoušet nejen nová místa, ale také třeba nová přírodní hnojiva a výživu.  

Blíženec  

Ze začátku se vaše zahrádka tvářila, že se jí letos moc vykouknout nechce. V červenci se ale naštěstí tato situace začne zlepšovat a i vy se dočkáte slušné úrody. Pokračujte v tom, co jste začali, a dál se s láskou a trpělivostí své zahrádce věnujte. Zajisté se za vaši péči nakonec odmění krásnou a chutnou úrodou.  

Rak  

Letošní zahrádkářská sezóna pro vás bude splněným snem. V červenci se nebudete moct vynadívat na svou krásnou zahrádku. Úroda bude v plném proudu a vy začnete sklízet plody své poctivé práce. To vám dodá energii trpělivě v této práci pokračovat. Jen tak dál.  

Lev  

V červenci pro vás bude na zahrádce velmi důležitý plán a vizualizace. Zaměřte se na cíl a výsledek. Představte si, čeho chcete dosáhnout a potom si vytvořte kvalitní plán, jak máte v červenci na zahrádce pokračovat. Pokud si dáte na tomto plánu záležet a budete se ho držet, vaši úrodu vám budou závidět všichni sousedé.  

Panna  

Nejlepší, co můžete pro sebe a svou zahrádku v červenci udělat, bude to, když si ji budete užívat s radostí malého dítěte. Radujte se z každého nového lístečku a z každé nové zralé jahůdky. Kdy jste se například naposled prošli po vaší zahrádce bos? Jen tak brouzdat ranní rosou? Zahrádka není jen o práci. Ale také o lásce k přírodě a k sobě.  

Váhy  

V červenci zapojte do práce na zahrádce také svou drahou polovičku. Nejenže vám půjde ve dvou práce lépe od ruky, ale také spolu můžete zažít příjemné okamžiky, které vás ještě více sblíží. Uvidíte, že až bude sklízet plody své snahy, vzpomenete si na tyto chvíle s úsměvem na tváři.  

Štír  

V červenci se bude vaše zahrádka probouzet k životu a vy budete nadšeně sklízet plody vaší snahy. Úroda bude velmi pěkná a vy můžete začít pomalu přemýšlet, jak nadbytek zeleniny a ovoce zpracujete. Letos vás nebudou ani příliš trápit nejrůznější škůdci. Co více si můžete na zahrádce přát.  

Střelec  

Začátek vaší letošní zahrádkářské sezóny nevypadal příliš optimisticky. Už jste vše viděli černě, ale v červenci se stane zázrak a vaše zahrádka se zlepší a vám se vrátí úsměv na tvář. I přes počáteční nepřízeň vás čeká krásná a opravdu bohatá úroda. Máte se na co těšit.  

Kozoroh  

Jste velmi zkušený zahrádkář a veškeré vědomosti jste získali poctivým studiem. Mnoho zkušeností jste také získali vlastními chybami. Buďte sebevědomí a poslouchejte svůj zahrádkářský šestý smysl a zkušenosti. Nenechejte si do vaší práce na zahrádce příliš mluvit a raději poslouchejte rady svého vnitřního hlasu. Jen tak se dočkáte krásné úrody.  

Vodnář  

Pro vaši zahrádku máte připravený skvělý plán, který máte podložený vlastními zkušenostmi. V červenci se vám bude hodně lidí snažit mluvit do toho, jak máte na zahrádce pracovat. Nedejte se a jděte dále po cestě, kterou jste si vybrali. Jste zkušený zahrádkář a víte nejlépe, jak máte o svou zahrádku pečovat.  

Ryby  

Letos se vám prozatím na zahrádce příliš nedaří a vy máte myšlenky se na zahrádku vykašlat. To by ale byla velká chyba. V červenci se zaměřte na zkoušení nových možností. Buďte aktivní a dejte sebe i zahrádku trochu do pohybu. Na internetu je mnoho rad a zkušeností, jak v případě vašich problémů postupovat. Máte ještě hodně možností, co můžete vyzkoušet.  

Zdroj článku:
  • Autorský text