Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc červenec

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc červenec
Letní prázdniny se blíží rychlostí blesku a všichni jsme zvědaví, jakým směrem se bude život vyvíjet v měsíci červenci. Přečtěte dnešní článek o předpovědi z hvězdopraveckých karet.

Beran 

Vaší největší výzvou v tomto měsíci bude pracovat na mezilidské komunikaci. Otevřete se, naslouchejte druhým a rozšiřte svůj pohled na to, jak můžete ctít své pocity, aniž byste ignorovali pocity druhých lidí. 

Býk 

Jste na pokraji dosažení velkého kariérního milníku. To vám dodá potřebné sebevědomí, abyste začali dávat přednost své radosti před prací. Je čas začít znovu žít pro vzrušení. Nadchněte se pro koníčky a vášnivé projekty, které inspirují vaše vnitřní dítě. 

Blíženci 

Přijměte fyzickou, emocionální a finanční podporu, kterou vám tento měsíc poskytnou druzí. Uvidíte, že čím více budete projevovat své odhodlání být lepší verzí sebe sama, tím více vás budou chtít ostatní lidé podporovat. Zachovejte si otevřené srdce a optimistický pohled na věc, aniž byste ovšem v komunikaci s ostatními ignorovali varovné signály.

Rak

Láska je ve vzduchu! Připravte se na to, že tento měsíc budete trávit více času mezi čtyřma očima se svými blízkými. Vaší hlavní prioritou bude otevřít se hlubším úrovním důvěry a intimity. Přijímání větší pozornosti a péče od druhých vás ovlivní v tom, abyste zvážili, zda se vaše vztahy nestaly závislými. 

Raci se více otevřou na intimní úrovni, Zdroj: AlessandroBiascioli/ Shutterstock

Lev

Vaše tvrdá práce se tento měsíc konečně vyplatí. Dosáhnete osobního cíle týkajícího se vašeho pracovního života, který vás zbaví tlaku zodpovědnosti, který jste pociťovali. Všimnete si, že vaši blízcí vynakládají větší úsilí na to, že vás podporují v tom, abyste byli tím, kým jste.

Panna 

Je čas přestat být tím člověkem, který se o všechny stará a sám sebe zanedbává. Přijměte lásku, kterou dostáváte od druhých, aniž byste ji zpochybňovali. Nestavějte kolem sebe zdi, abyste se mohli sblížit s lidmi, kterým důvěřujete. Tento měsíc budete čelit novým příležitostem, jak prozkoumat svou povahu a pochopit, proč máte podvědomý instinkt skrývat své skutečné pocity.

Váhy 

Poté, co jste strávili tolik času budováním pevných základů svého života, příjemného domácího prostředí a harmonických rodinných vztahů, je čas zaměřit se na přátelství. Váš společenský život se stane aktivnějším a vy se ocitnete v centru společnosti.

Štír 

Život vám ukázal, že vaše intuice není vždy přesná, když jsou do hry zapojeny vaše emoce. Je čas začít vidět věci takové, jaké jsou, a ne takové, jaké byste je chtěli mít. Váš obtížný začátek měsíce odlehčí druhá polovina července, kdy dostanete příležitost k tomu, abyste zazářili na pracovišti a naučili se být vůdcem a příkladem pro ostatní.

Střelec 

V červenci se zaměřte na uzdravení z minulosti. Dovolte si prozkoumat hloubku svých pocitů. Vaše odhodlání věnovat se vnitřnímu uzdravení se vám vyplatí, což vám umožní věřit si, být upřímný sám k sobě a cítit se uvnitř stejně silní a sebevědomí, jak se jevíte navenek.

Kozoroh 

Důvěřovat lidem a stanovovat hranice ve vztazích bude tento měsíc snazší díky tomu, že si nově ujasníte, kdo jste a co si zasloužíte. Zaměříte se na to, abyste se obklopili lidmi, kteří vám rozumí a váží si vás. Pokud někdo v tomto roce zklamal vaši důvěru, možná budete muset vynaložit větší úsilí, abyste si zachovali otevřené srdce.

Vodnář 

Pokud jste v poslední době pociťovali frustraci z toho, že ve svém životě neděláte pokroky, je na čase si uvědomit, jaká omezující přesvědčení vám brání v osobním růstu. Ve chvílích pochybností o sobě a nejistoty se opřete o podporu svého nejlepšího přítele nebo partnera a pamatujte, že to z vás nedělá méně nezávislé nebo schopné.

Ryby 

Tento měsíc se mohou konečně uskutečnit vaše dlouholeté plány, které uspokojivě ukončí období, kdy jste se věnovali jen práci a žádné zábavě. Oslavte čas a úsilí, které jste vynaložili na splnění svých snů. Poté přivolejte zpět do svého života rovnováhu tím, že se v práci uklidníte, budete se řídit svým srdcem a věnovat svou lásku a podporu lidem kolem sebe, kteří potřebují posílit sebevědomí.

Zdroje článku: