Horoskop na červenec pro sportovce: Co vás podle data narození může k pohybu motivovat a koho čeká sportovní úspěch?

Horoskop na červenec pro sportovce: Co vás podle data narození může k pohybu motivovat a koho čeká sportovní úspěch?
Všechny sféry našeho životy jsou spojeny s tím, kdy jsme se narodili. A výjimkou není ani sportování, ke kterému se v červenci budou některá znamení muset doslova přemlouvat. Jak by taky ne, začátek prázdnin je přeci obdobím odpočinku.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

S vaší povahou Berana jste zvyklí prahnout po vítězství, a tak veškeré sportovní aktivity, do kterých se pouštíte, musí mířit k výhře. V měsíci červenci bude stát štěstí při vás, a pokud se do nějaké sportovní soutěže pustíte, vyjde vám přesně podle plánů. A taky by z toho mohla kápnout nějaká peněžitá odměna. Nebojte se vrátit se do minulosti a zavzpomínat na své začátky, kde jste si pohybové aktivity užívali v přítomnosti svých nejbližších.

Červenec je pro vás ideálním měsícem stanovit si nějaký vyšší cíl, ze kterého jste doteď měli až příliš velký respekt. Přáno vám bude i z hlediska kreativity, a tak nebojte poupravit zaběhnutá cvičení, která vás možná už trochu přestala bavit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vaše býčí tvrdohlavost vám v červenci bude mírně komplikovat cestu, kterou jste si vybrali. Možná se budete často pobízet k tomu, abyste se nakonec vrátili ke sportu, který vás naplňoval dříve.

Zároveň však budete naplněni energií, a tak pro vás začátek letních radovánek bude ve znamení akčnosti v pohybových aktivitách. Pokud jste se v první polovině roku potýkali se stagnující výkonností a pocitem stereotypu, pak pro vás červenec bude skvělou příležitostí, jak si najít něco, co vás bude k pohybu motivovat. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Červenec pro Blížence bude měsíc ve znamení společenských sportovních akcí. Rádi se dáte do řeči s někým, kdo vám bude připadat na stejné vlně a možná zjistíte, že by se z vás mohl stát jeden tým. V rámci své strategie na novou tréninkovou sezonu si určete strategii, ve které bude taky místo pro odpočinek, který poslední dobou trochu zanedbáváte.

Pokud vám vstoupí do cesty nějaký projekt, tak se tomu nebraňte. V červenci budete mít jako Blíženec nakročeno k zajímavým sportovním a kariérním zítřkům. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Možná vám bude připadat, že ač se v červenci snažíte, jak můžete, vaše píle držet se tréninkového plánu i jídelníčku nepřináší žádný výsledek. Pro Raka je však tento měsíc měsícem uzdravení, a tak pokračujte i přes zdánlivou stagnaci, ke konci měsíce se kýžené výsledky konečně objeví.

Pokud usilujete o změnu vzhledu, budete mile překvapeni. V druhé části července totiž Rakům změna vzhledu bude souzena. 

Lev (23.7. – 22. 8.)

Vaše lví energie v červenci bude kolísat a často budete mít chuť se uchylovat k lenosti. Jak se ale říká, bez práce nejsou koláče, a tak se udržujte alespoň lehčím cvičením. Co vám však poslouží jako motivace, je cvičení ve dvou nebo ve skupině.

Jako srdnatý Lev budete prahnout po dobré společnosti, kterou naleznete mimo jiné i mezi lidmi, kteří si s vámi rádi zajdou do posilovny nebo třeba na výběh do lesa. Na konci měsíce se budete cítit na koni, tak se nebojte vyrazit vpřed a posunout se zase o kus dál ve svém koníčku nebo kariéře.

Panna (23.8. – 22. 9.)

Pokud se rozhodujete nad tím, kterému sportu se začít naplno věnovat, zvolte ten, který vás opravdu baví. Nenechte se zmanipulovat okolím a dělejte to, co máte rádi. Panny budou v červenci čelit nejistým pocitům v oblasti vztahů, to však můžete velmi efektivně ventilovat skrze správně zvolenou pohybovou aktivitu. Věnujte také dostatečný čas relaxaci a kompenzační cvičení, nepříjemná zranění z únavy mohou přijít jednodušeji, než si myslíte.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Od sportu vás budou mírně táhnout umělecké ambice, které povedou k vašim vnitřním konfliktům. Jste ale znamení Vah, a tak si dokážete vše skvěle zorganizovat a najdete si čas na obojí.

Červenec vás obdaří zlepšením týmových vztahů a po několika úspěších si začnete zase více věřit. Díky tomu začnete věřit i v úspěch a nachystáte si půdu pro další měsíc, který se ponese v duchu vítězství. V rámci sportovních eventů se nebojte navázat rozhovor s někým neznámým, může vám rozšířit obzory ve vašem oboru a vzbudit ve vás nový elán.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vaše síla Štíra pojede v červenci na plné obrátky. A to jak ta psychická, tak i ta fyzická. Nemusíte se tedy bát pouštět do náročných výzev, protože je velký předpoklad, že to zvládnete levou zadní. Vystupte ze své komfortní zóny a ukažte, že na to máte! Potom na vás budou čekat nové začátky, o kterých jste možná už velmi dlouho snili.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jako věčně aktivní Střelec budete trávit co nejvíce času s lidmi, kteří vaši aktivitu budou sdílet. Se svými výkony však v průběhu července příliš spokojeni nebudete, a tak na sebe začnete klást větší a větší nároky. Nikdo však není dokonalý, a tak si připusťte, že dělat chyby je lidské. Neznamená to hned, že musíte trénovat dvakrát více, možná je spíše na čase trochu zvolnit a užívat si léta.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítra. Pokud jste Kozoroh, věříte, že vám nic nikam neuteče. A zejména pak na samém začátku letních radovánek. Co však v červenci zanedbáte, v dalším měsíci už nedoženete. Proto bude nejlepším řešením kompromis, kterým se udržíte v kondici, ale zároveň si dopřejete i trochu volnosti a lenošení, na které jste před začátkem léta tak netrpělivě čekali.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři by měli v červenci rozhodně zpozornět! Na povrch vyplavou stará zranění, která se dlouho neozývala. Dobrou zprávou však je, že se tyto bolístky zahojí stejně rychle, jako se objeví. Poznáte mnoho nových lidí a projektů, které vám do cesty přivanul osud, a může se tak stát, že se rozhodnete pro jinou cestu, než byla ta, kterou jste ještě na začátku července plánovali jít.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Opatrnost je vám Rybám blízká, nic se však nemá přehánět. A tak se nebojte trochu uvolnit a buďte kreativní. Inovujte dobře známá cvičení a dopřejte si trochu volného pohybu v podobě tance. Snaha o dokonalé zvládnutí veškeré aktivity je sice obdivuhodná, červenec pro vás však chystá mnoho příležitostí k tomu, abyste své tělo uvolnili a zapojili svaly trochu jiným způsobem, než je vaše tělo zvyklé.

Zdroje článku: