Komu v červenci hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor

Komu v červenci hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor
Vyhoření je častý problém, se kterým se možná potýkáte i vy. Přinášíme vám horoskop pro znamení zvěrokruhu, která jsou v měsíci berana nejvíce ohrožena vyhořením. Buďte připraveni!

Blíženci (21. května – 20. června)

Rádi se cítíte naživu jako my všichni, ale vy to dovedete do extrému. Vždy posouváte své hranice a limity. Když vám lidé říkají, že něco nemůžete udělat, stejně to uděláte a dokážete jim, že se mýlí.

Rychle se unavíte, protože jste neustále v pohybu a vaše mysl neustále pracuje. Musíte si vzít prášek na uklidnění a trochu ubrat energii, jinak se ocitnete v nemocnici nebo hůř. Rádi se překonáváte, což je skvělé, ale možná jedete na plné obrátky kvůli lidem, které milujete a na kterých vám záleží. Dávejte na sebe pozor.

Nemáte rádi, když má někdo to, co máte vy. Trávíte čas a utrácíte peníze tím, že se snažíte překonat sami sebe, přitom jediná osoba, se kterou musíte být v pořádku, jste vy sami. Potřebujete potvrzení a nepřestanete se sebou zápasit, dokud nenajdete to, co hledáte. Vaše žárlivost se může zvrtnout k horšímu, pokud ji neudržíte na uzdě. Jste svým způsobem výjimeční, jen tomu musíte z celého srdce věřit. Přestaňte se honit za něčím, co je nedosažitelné. To, co potřebujete, máte přímo před sebou.

Blíženci rádi posouvají své limity a hranice, Zdroj: Gustavo Frazao/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Rádi máte všechno pod kontrolou. Přiznejte si, že jste rádi sami sobě šéfem, což je skvělé. Potřebujete ale zapracovat na týmové spolupráci. Pokud si práci rozdělíte, budete mít méně práce na krku a více času pro sebe. Záleží jen na vás. Nechcete se přece upracovat k smrti. Naučte se pracovat v týmu, jinak riskujete, že o všechno přijdete. Je to vaše volba.

Jste velmi přizpůsobiví a milujete změny. Nemáte rádi, když věci zůstávají stejné, protože máte rádi, když je vaše mysl výzvou, a rádi se setkáváte s novými lidmi a potkáváte nové výzvy, které musíte řešit. Snadno se unavíte, protože se musíte vy přizpůsobovat různým lidem, náladám a místům na pětníku. Je čas na nějakou stabilitu ve vašem životě. Nemůžete se kvůli lidem stále měnit. Nechte některé lidi, aby se vám přizpůsobili, a buďte důslední. Změna je dobrá, ale není nic špatného na tom být konzistentní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste velkorysí, vždy dáváte, i když nemáte vůbec nic. Lidé vás vnímají jako bankomat zdarma, to se musí změnit. Je v pořádku říkat lidem ne. Utáhněte si peněženku a rozšiřte svou mysl. Potřebujete také čas pro sebe, vezměte si den volna a dělejte to, co chcete dělat. Budete méně unavení a ve správném rozpoložení.

Máte perfekcionistickou povahu. Lidé vás vnímají jako člověka, který dokáže udělat práci, ale ne společensky. Lidé se vás bojí oslovit, což není dobře. Jste unavení z toho, že máte vždycky pravdu, a chcete si vytvořit sociální vazby, které lidem umožní vidět vaše skutečné já. Musíte se trochu uvolnit, jinak se na vašem zdraví projeví stres, který na sebe ale kladete, abyste byli neustále dokonalí. Všichni máme chyby, o našem charakteru svědčí to, jak se se svými chybami vypořádáme.

Ryby (19. února – 20. března)

Potřebujete lidi, kteří vás podpoří, a potřebujete lidi, kteří vám řeknou váš další životní krok. Vezměte otěže svého života do svých rukou a veďte ho sami. Může to být děsivé, ale možná uvidíte novou perspektivu, kterou jste neviděli, a možná se o sobě něco dozvíte. Vaše mysl je stále unavenější z toho, že si necháváte od lidí diktovat svou budoucnost. Vyčistěte si hlavu a rozhodněte se, co chcete. Právě teď se chováte jako trubec a musíte se začít chovat jako nezávislý vůdce.

Rádi lidi rozesmíváte a líbí se vám, že nekráčíte přímou cestou. Milujete přírodu a milujete pocit svobody. Svobodu však berete příliš doslova. Nedodržujete pravidla a často se dostáváte do potíží. Nejste unavení z toho, že nemáte žádnou strukturu. Mít rutinu má své výhody. Rozvrh je zábava, kterou znáte. Mít strukturu vám dá jednak pocit normálnosti, jednak sníží stres.

Zdroje článku: