Patříte mezi tato 4 znamení zvěrokruhu, která to mají ráda v posteli tvrdě

Patříte mezi tato 4 znamení zvěrokruhu, která to mají ráda v posteli tvrdě
Něžné zacházení během sexu rozhodně patří k věcem, které zpříjemňují pohlavní styk, ovšem není pro každého. Pokud upřednostňujete nejemné zacházení a jásáte, pokud váš partner touží po tomtéž, zřejmě své znamení najdete v tomto seznamu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ať ve svém životě děláte cokoliv, vaše činy jsou o vaší vášni a impulzivním jednání. Sex netvoří žádnou výjimku. Také v posteli potřebujete zažít dobrodružství a musíte být odvážní. A pokud byste neměli rádi tvrdý sex, odvážní byste si nepřipadali.

Z tohoto důvodu máte během sexu trochu prudší tempo a ztřeštěné nápady. Máte to tak rádi. U opačného pohlaví máte status drsňáka či drsňačky v posteli. Každopádně pokud víte, že váš partner s vašimi praktikami nesouhlasí a má vůči nim výhrady, neprovozujete tvrdý sex, ovšem něco vám bude ve vztahu chybět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste to nejsobečtější znamení z celého zvěrokruhu, což mimo jiné znamená, že máte rádi tvrdý sex, který vede k vašemu uspokojení, ovšem pokud si někdo dovolí s vašimi praktikami nesouhlasit, má smůlu, poněvadž vy ještě přitvrdíte, což podle vás ostatní naučí se vašim praktikám nevzpírat.

Ve vaší ložnici není zakázáno absolutně nic, a pokud najdete partnera s podobným smýšlením, v ložnici i v samotném vztahu vám to bude klapat. Pokud se však váš partner ohradí, vámi to nijak nepohne.

Beran: Také v posteli potřebujete zažít dobrodružství a musíte být odvážní, Zdroj: Just dance / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Svým způsobem jste dost majetničtí. Také si myslíte, že v ložnici musíte podávat jen ty nejlepší výkony, bohužel ve vaší mysli to znamená, že na svého partnera musíte být dost tvrdí, jinak by s vámi nezažil něco jiného než s ostatními. Musíte mít pocit, že jste žádaní, a toho docílíte jakýmkoliv způsobem, klidně na úkor jiných lidí. Rádi svádíte v posteli – dle nejlepšího úsudku dáváte i dostáváte stejným dílem.

Dokud zůstáváte jen u předehry, váš partner, který se změní na vaši oběť, ještě netuší, že s vámi zažije jeden z nejtvrdších sexuálních styků, které kdy mohl ve svém životě zažít. Jste naprosto oddaní svému partnerovi a nechcete ho zklamat, proto to mnohdy přeženete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše kreativita bývá použita k tomu, abyste dosáhli co nejlepších sexuálních prožitků. Pohání vás touha experimentovat ve všech oblastech života. Dříve nebo později budete chtít vyzkoušet tvrdý sex, kde následně zjistíte, že existují neomezené možnosti, jak svou kreativitu posunovat na další úroveň.

Zároveň pokud váš partner něco navrhne, jste otevření novým zážitkům, tudíž s jeho návrhy zcela souhlasíte. Snadno se přizpůsobíte každé nové situaci, která ve vašem životě i vaší posteli nastane.

Zdroj článku: