Horoskop na červenec pro nezadané. Komu přijde v červenci láska sama k nohám a kdo bude muset vyvinout více iniciativy?

Horoskop na červenec pro nezadané. Komu přijde v červenci láska sama k nohám a kdo bude muset vyvinout více iniciativy?
Láska a znamení zvěrokruhu spolu souvisí mnohem více, než si můžete myslet. A protože je začátek letních prázdnin ideální dobou pro nalezení nového partnera, je dobré vědět, na co si dát na základě data svého narození pozor.

Beran (21.3. – 20. 4.)

V červenci budete intenzivně vzpomínat na minulost. Pro vás jako pro Berana to bude znamenat, že se pouze utvrdíte v tom, že do stejné řeky vstoupit dvakrát by byla hloupost. Ve vzduchu kolem vás bude mnoho romantiky a příležitostí k randění, a tak je pro vás červenec ideálním měsícem pro to, abyste vyrazili na lov!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Drazí Býci, dejte si v červenci pozor na vaši tvrdohlavost! Máte pevně vyhrazenou cestu a tu nehodláte měnit. Nechte ale trochu volnosti osudu, který vám může přinést do života nový impuls v podobě krásné neznámé nebo krásného neznámého. Stačí se jen dívat!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Možná se právě potýkáte s nějakými nevyřešenými vztahy. Červenec však přinese samé dobré zprávy! Pokud se budete držet své strategie Blížence a budete se i nadále často setkávat s lidmi, kteří sdílejí stejné zájmy jako vy, může se stát, že z nesmělého flirtování začne růst něco mnohem vážnějšího.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Někdy se vám sice stává, že k vám věci přijdou tak nějak samy. To však pro Raky v červenci rozhodně platit nebude. Buďte ten, kdo udělá první krok, a nebojte se na rovinu druhému říct, co opravdu cítíte. A také se nebojte zeptat někoho, kdo se vám líbí, zda by s vámi nešel na schůzku. Budete se možná divit, jaká kladná reakce bude následovat. Pro ostatní totiž budete v tomto období velmi atraktivní.

Lev (23.7. – 22. 8.)

Láska zaměstnává vaši hlavu více, než obvykle. Vaše srdce Lva prahne po zamilovanosti a krásných chvílích plných romantiky. Buďte v červenci v tomto směru trochu ambiciózní a nenechávejte věci náhodě. Štěstí na vás totiž čeká velmi blízko, jen ho najít.

Panna (23.8. – 22. 9.)

Zahoďte křivdy minulých dní a investujte v červenci energii do hledání nového partnera. Vaše duše Panny utrpěla v minulém vztahu velkou ránu a vás tíží obavy a negativní pocity, že vás taková věc potká znovu. Zkuste se při hledání partnera možná zaměřit na jiné aspekty než posledně. Mohlo by vám to zásadně pomoct!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Červencové heslo pro Váhy je jednoznačně smích! Vaše veselá nálada oslní nejednu osamělou duši. Soustřeďte se na to, na čem skutečně záleží. Dejte pryč masku, kterou jste doteď nosili jen kvůli tomu, že to vyžadovali druzí. Buďte sami sebou a uvidíte, že si vás ta pravá osoba najde sama.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Začátek července pro Štíry nebude ničím zvláštním, jak se ovšem bude měsíc blížit ke konci, romantika bude létat vzduchem. Pamatujte však na to, že je potřeba brát věci s nadhledem a nevyvíjet na věci až příliš velký tlak. Mohli byste si tím velmi zkomplikovat několik následujících týdnů.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše obavy z budoucnosti budou v červenci intenzivnější než obvykle. Nezapomínejte však, že jste Střelec a žádný boj nevzdáváte. Jestli se vám stále nedaří získat si osobu, na které vám tak záleží, zkuste se oprostit od svých strachů, možná z vás potom půjde cítit větší uvolněnost, což bude vašemu protějšku velmi imponovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro získání nového partnera si musíte v červenci začít zase trochu věřit. Pro vás Kozorohy bude tento měsíc plný hlubokých rozhovorů a pocitů, které jste se až doteď snažili schovávat uvnitř. Jakmile se někomu podaří vstoupit do vaší komfortní zóny, je to horký kandidát na někoho, kdo vám pomůže postavit se vašim démonům minulosti a ukáže vám, že i partnerský vztah může být plný přátelství.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pro Vodnáře bude červenec skvělou příležitostí pro reset. Do letních radovánek vstoupíte s čistou hlavou i štítem a konečně se přijmete takoví, jací jste. Osud bude hrát ve všem velkou roli, zejména pro vás chystá novou příležitost vybudovat si romantický vztah založený na tom, že pro jednou necháte místo hlavy rozhodovat srdce.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V červenci začnete přehodnocovat své minulé závazky a uvědomíte si, že je na čase se už usadit. Jako Ryba si nenecháte ujít žádnou příležitost, stačí však jednat o něco uvědoměleji a hledat upřímnost tam, kde je důležitá. Potom poznáte, že ten pravý čas na životní lásku je tady a teď.