Zpráva pro jednotlivá znamení z oblasti lásky

Zpráva pro jednotlivá znamení z oblasti lásky
Po lásce touží každý z nás. Ať už svou lásku máte, nebo na ni teprve čekáte, pojďme se společně podívat, jakou zprávu z oblasti lásky potřebujete právě teď slyšet. 

Beran  

Jste nabádáni, abyste v lásce dali najevo svou vášeň. Sexualita pro vás bude těchto dnech velké téma. Zahoďte stud a dejte své drahé polovičce najevo své touhy. Upevní to váš vztah. Jste velmi silná osobnost a zajisté to zvládnete.  

Býk  

Máte za sebou dramatické období v lásce. Nyní je čas posunout se za hranice tohoto dramatu. Odpočiňte si a pročistěte nejen svou hlavu a srdce, ale také duši. Díky tomu si vytvoříte prostor pro pozitivní energie a lásku.  

Blíženec  

Velkým tématem ve vztahu pro vás bude komunikace. Mluvte ke své drahé polovičce (oficiální, nebo té, na kterou teprve čekáte) otevřeně. Díky upřímným rozhovorům o svých citech a touhách dosáhnete toho, co si delší dobu přejete. 

Rak  

Zasloužíte si bezpodmínečnou lásku. Nemusíte se měnit, ani se chovat jako jiný člověk, abyste byli milováni. Buďte oddaní sami sobě a svým vnitřním pocitům. Chovejte se tak, jak to cítíte vy. Nikoli tak, jak očekává okolí.  

Lev  

Máte v srdci velké množství touhy a přání a víte moc dobře, jak toho dosáhnout. Ale brzdí vás obavy a strachy. Nebojte se toho, co o vás bude říkat okolí. Běžte za svým cílem bez obav a strachů. 

Panna  

S láskou jste se nacházeli poslední dobou často v situacích, kterým jste úplně nerozuměli. To se ale začíná měnit. Mějte oči dokořán a dívejte se kolem sebe. Pravda se začíná odhalovat a vy v oblasti lásky naberete zase jistotu.  

Váhy  

Pokud máte pocit, že vám v lásce není příliš dáno, přestaňte smutnit a zažeňte chmurné myšlenky. Zkuste být optimisty a věřte dobru v sobě a v lidech okolo vás. Věřte, že začnete pomalu vidět krásné uklidňující světlo ve tmě.  

Štír  

Máte v oblasti lásky svá velká přání a touhy? Co pro ně můžete udělat? Věřte v nejlepší možný výsledek. Myslete na to, po čem toužíte, a představujte si to v těch nejkrásnějších variantách. Brzy se dočkáte a dojde ke splnění vašich snů.  

Střelec  

Láska nezná hranice a v lásce je proto možné vše. Nezapomínejte na to. Abyste ale mohli nechat lásku plně vstoupit do vašeho těla, musíte se očistit od negativních zkušeností a začít v lásku zase věřit. To je jediné, co vám brání k získání pravé lásky. 

Kozoroh  

Vaše milostné vztahy jsou možná dost často ovlivňovány narušenými vztahy ve vaší rodině. Právě teď se proto máte zaměřit na urovnání vztahů s rodiči nebo nejbližší rodinou. Díky tomu se zlepší i romantické vztahy. 

Vodnář  

Dlouho si v hlavě necháváte růst svá romantická přání. A tato přání se mohou brzo stát skutečností. Buďte trpěliví a soustředění. Díky tomu se brzo dočkáte zhmotnění svých snů a budete naprosto šťastní.  

Ryby  

Váš vnitřní hlas vám poslední dobou velmi silně našeptává, co máte dělat, abyste byli v lásce šťastní. Začněte tento hlas pečlivě poslouchat a dočkáte se opravdu silného spojení s osobou, po které už tak dlouho toužíte. 

Zdroj článku:
  • Autorský článek