Velký horoskop na letošní měsíc červenec: Pro Býky bude červenec nezapomenutelným měsícem, pro Váhy náročným

Velký horoskop na letošní měsíc červenec: Pro Býky bude červenec nezapomenutelným měsícem, pro Váhy náročným
Vstupujeme do druhé části roku a čeká nás slunný a teplý červenec. Je vaše znamení mezi těmi, co si budou užívat rodinnou pohodu a odpočinek, nebo budete čelit těžkému rozhodnutí? Zjistěte, jaký červenec si pro vás hvězdy připravily.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Veškeré své představy a fantazie vložíte do překonání špatného návyku nebo negativního vzorce, který už vás nebaví snášet. Již dlouho jste se změnou životního stylu otáleli, v červenci však budete mít dostatek odhodlání a svůj cíl dotáhnete do konce.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Červenec pro vás bude nezapomenutelným měsícem. Odstraňte ze svého života vše, co vám brání ve změně, a uvolněte místo pro své nové já. Místo toho, abyste se drželi minulosti, dovolte této vzrušující nové kapitole svého života, aby se rozvinula. Budoucnost patří vám.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Červenec bude ideální k tomu, abyste si udělali pořádek ve svých financích. V práci se vám naskytne možnost požádat o zvýšení platu. V druhé půlce měsíce budete mít příležitost zapojit se do zajímavého projektu, který nakopne vaši kariéru.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V tomto letním měsíci dostanete příležitost posunout se v životě o kus dál. Nebojte se udělat krok do neznáma. Nový začátek se vyvine ve vzrušující dobrodružství. V červenci se vám podaří uzavřít dlouhotrvající problém a všechny staré rány se zdárně zahojí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hlavním tématem v červenci pro vás bude vzdělávání se. K tomu, abyste se prosadili a našli své místo v životě, se potřebujete neustále učit a zdokonalovat. To není záležitost na jednu noc, proces bude vyžadovat čas a úsilí, ale vy jste na správné cestě.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V hlavě se vám rodí velké nápady. Vše vychází z toho, o čem jste v poslední době snili a co jste si představovali. Na začátku měsíce vás čeká zkouška a budete muset být neústupní. Najděte svou výhodu, jedinečnou věc, kterou nabízíte, a zaměřte se na ni ve svém sdělení. Máte na to.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Červenec pro vás bude velmi náročný. Do vašeho života budou proudit noví lidé a objeví se před vámi nové, zářivé obzory. Nebojte si říct o čas pro sebe. Odpočinek bude důležitý pro správné rozhodnutí, po které cestě se vydat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Stáhněte se od ostatních a přemýšlejte o své situaci, skládejte účty sobě i ostatním a buďte objektivní a upřímní. Upřímnost je prvním krokem k moudrosti. Budete nuceni učinit rozhodnutí v situaci, která ve vás zanechá rozporuplné pocity. Vezměte si čas na rozmyšlení, abyste probrali všechny možnosti a vybrali si svůj směr. Nepodnikejte žádné kroky, dokud nebudete mít jasno a nebudete si jisti tím, co chcete.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V červenci budete mít plné ruce práce se žonglováním s prioritami, požadavky a potřebami různých lidí. Ale ve skrytu duše si to budete užívat. Ani si neuvědomujete, jak velkou oporou pro ostatní jste, a máte sílu a moudrost jim všemožně pomáhat. Jste vždy plní života, energie a skvělých nápadů. Podělte se o ně, zapojte ostatní, organizujte výlety a akce. Udělejte si čas na ty, které máte rádi.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro vás bude červenec ve znamení vztahů. Na povrch vyplují potlačované city a nastane čas na hluboké rozhovory. U některých osob vás čeká kruté prozření, nebojte se je nechat ze svého života odejít. Ke konci měsíce se vám podaří navázat vzrušující přátelství, a dokonce i výnosná partnerství.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Začátkem měsíce budete flirtovat nalevo i napravo, protože se vám budou do cesty připlétat samí lákaví společníci. Časem se ukáže, zda s některým z nich postoupíte na vyšší úroveň. Na konci července si vás náhle budou nacházet noví lidé, projekty, nápady a příležitosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Odolejte nástrahám fenoménu digitálního světa. V životě je mnohem víc než to, co navenek online sdílíte. Červenec vás přiměje k prohlubování a rozšiřování vašeho pocitu sebe sama a kvality vašeho každodenního života, což je více než jednorázové přívaly dopaminu z „lajků“ na sociálních sítích.