Horoskop pro zamilované na červenec 2022: Blíženci, čekávejte fantastický měsíc, Ryby prožijí krásné dny plné lásky

Horoskop pro zamilované na červenec 2022: Blíženci, čekávejte fantastický měsíc, Ryby prožijí krásné dny plné lásky
Láska nás provází každý měsíc a v červenci tomu nebude jinak. Přečtěte si, co vás v tomto ohledu čeká a nemine.

Beran

Váš partner i vy si pravděpodobně vzájemně pomůžete. To může vést ke šťastnému manželskému životu. V plánu může být také společné cestování. Je vhodné vyhnout se jakýmkoli negativním myšlenkám, abyste zahnali hádky dříve, než k nim dojde.

Býk

Pomoc partnerovi v osobních i pracovních záležitostech pravděpodobně posune váš vztah na jinou úroveň. Doporučuje se, abyste svého partnera nenutili dělat věci podle vašeho přání. Venuše může zamilovaným způsobit problémy ve vztahu. Je čas na jasné rozhovory a závazky.

Blíženci

Očekávejte fantastický měsíc. V blízkosti vás se nachází někdo neodolatelný. Stále jste nepřišli na to, jak se dostat k jejich srdci. To však může být s největší pravděpodobností přežitek minulosti. Brzy přijdete na to, jak na ně zapůsobit a navázat dlouhodobý vztah. Nenechte se odradit, už jen vaše snaha najít si místo v něčím srdci by měla stačit k tomu, abyste ho ohromili!

Rak

Druhá polovina měsíce se zdá být optimističtější, i když ne zcela povzbudivá. Věci se mohou zdát nezávazné, ale pod povrchem může vřít láska a vy se brzy můžete ocitnout v milostném intermezzu. Páry, které jsou již nějakou dobu v partnerství, mohou zaznamenat zlepšení vzájemných vztahů. Můžete také plánovat založení rodiny, ale pouze v případě, že s tím oba souhlasíte.

Lev

Pokud jste nezadaní a chcete se dát dohromady s někým, kdo se vám líbí, je vám tento měsíc nakloněn. Někoho báječného můžete potkat na cestách nebo na výletě do jiné země. Obdarovávání a společně strávený čas v láskyplném vztahu je skvělým způsobem, jak posílit vaše pouto. Slunce a Merkur však naznačují, že byste měli dát stranou své ego a chovat se k partnerovi s pokorou.

Panna

U párů se mohou objevit určité neshody, které je třeba řešit. Vyhněte se zbytečným hádkám a neočekávejte ve vztahu více, než si zasloužíte. Je možné, že se vaše partnerství bude potýkat s nečekanými potížemi. Musíte se soustředit na svou lásku a spojení a zároveň si zachovat veselý přístup. Snažte se spolu trávit kvalitní čas a vyhněte se zbytečným diskuzím o minulosti.

Váhy

Můžete být obdarováni dítětem. Musíte stát svému životnímu partnerovi po boku a nabídnout mu svou plnou pozornost. Pomáhejte jim v dosažení lepšího zdraví. Nezadaní naopak mohou tento měsíc potkat někoho výjimečného, do koho se mohou zamilovat. Pro ty, kteří spolu chodí již delší dobu, je tento měsíc ve znamení lásky a manželství.

Štír

Během tohoto měsíce pravděpodobně dostanete spoustu příležitostí trávit kvalitní čas se svým partnerem. V menších tématech však může dojít ke značným neshodám. Důvodem může být ego nebo skutečnost, že se stále vynořují staré události, což vede k hádkám. V průběhu měsíce se možná začnete cítit lépe, pokud jde o vaši romantickou situaci.

Střelec

Rádi byste svůj vztah posunuli na vyšší úroveň, pokud jde o zralost a důvěru. V polovině měsíce můžete vyřešit několik starostí týkajících se vašeho partnera. Můžete však mít pocit, že jste bezmocní. Možná se pokusíte změnit svou strategii. V posledním týdnu tohoto měsíce se můžete po většinu dní cítit šťastnější, protože máte podporu rodiny a přátel. Romantické setkání by mohlo oživit vaše vzájemné city a náklonnost.

Kozoroh

V průběhu měsíce se můžete začít cítit optimističtěji, pokud jde o vaši romantickou situaci. Mohli byste si také všimnout, že se vám v poslední době daří o něco lépe. Využijte této dlouho očekávané příležitosti. S postupujícím měsícem však můžete mít pocit, že nejste schopni prolomit svůj životní koloběh. Můžete se kvůli tomu cítit ospale a bez motivace.

Vodnář

Polovina měsíce vám může pomoci vnést do života trochu vitality a romantiky. V osobním životě a ve vztazích se vám může dostat příznivé planetární pomoci. Pokud však budete hovořit o něčem zásadním, můžete se snažit svého partnera ovládnout.

Ryby

Chcete-li získat partnerovu lásku, musíte se toho zdržet. Ve druhé polovině tohoto měsíce může milostné setkání oživit vaše vzájemné city a náklonnost. V posledním týdnu tohoto měsíce můžete prožít krásné dny plné lásky, romantiky a intimity.