Žebříček od nejzábavnějšího po to nejvíce nudné znamení. Snad jste neobsadili 1. příčku

Žebříček od nejzábavnějšího po to nejvíce nudné znamení. Snad jste neobsadili 1. příčku
Zábava je jedna z nejdůležitějších věcí ve společnosti, díky které je prostě sranda. Některé lidi jsou pro zábavu, některé pouze o společnost. V životě ale potřebujeme trochu pobavit, už jen pro to, abychom se zkrátka nenudili. Pojďme se společně podívat na to, jaké znamení je to nejzábavnější, a naopak nejvíce nudné. 

1. Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci patří mezi to nejzábavnější znamení zvěrokruhu vůbec. Dokáží najít humor v každé situaci. Někdy to sice může být na obtíž, ale věřte tomu, že vás dokáží svým vtipem dostat z každé špatné chvilky. Jsou těmi přáteli, kteří vás donutí k tomu, abyste se také dokázali odvázat jako oni. Pokud budete mít v životě nějakou krizi, pozvěte si nějakého kamaráda střelce domů a uvidíte, jak rychle se z ní dostanete. 

2. Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy patří také k tomu nejzábavnějšímu znamení. Váhy si berou energii od všech ostatních, a tak se není čemu divit, že jí mají tolik. Pokud se usmíváte vy, usmívají se i oni. V tento moment dokážou pobavit celý sál, a to pouze svou přítomností. Někdy se jim stává, že zajdou až do extrému pouze kvůli tomu, aby vás pobavili. A tomu se říká opravdové přátelství. 

3. Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud jste ve společnosti blížence, nemůžete se divit tomu, že vám vymluví díru do hlavy. Potřebují totiž vše probírat a vtipkovat nejen na svůj, ale také na váš účet. Jsou zvyklí překračovat hranice, protože si rádi dělají srandu z ostatních, ale nemusíte se bát, že to myslí vážně. Snaží se jen o to, abyste se v jejich přítomnosti cítili dobře a aby byla sranda.

4. Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou známí svým odlehčeným humorem. Není jim také cizí používat svou tělesnost pro to, aby se dozvěděli, jestli vtip, který řekli, pobavil nejen je, ale i ostatní okolo. Většinou berani používají vtipy, aby se zalíbili všem ostatním – jsou velice rádi středem pozornosti a tohle jim přijde jako nejlepší příležitost, díky které se můžou dostat do jejího středu. 

5. Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou velice rádi středem pozornosti a vtipy jim k tomu velice napomáhají. V přítomnosti svých přátel vypráví humoristické příběhy, které vždy vše dokáží pobavit. Tam, kde se dostanou do problémů, dokáží svým vtipným vyjadřováním vše vyřešit. Své přátele také lákají do trapných situací, aby na ně později mohli vzpomínat. 

6. Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír patří mezi znamení zvěrokruhu, které má rádo hluboké rozhovory a probrání každé situace. I tak se ale v některých případech dokáží pořádně odvázat. Ve svých vtipech často využívají černý humor, který pro některé nemusí být to pravé ořechové. Oni v něm ale nachází jakousi humornost. Dokáží si ale uvědomit, že zašli daleko a dost rychle to obrátit. 

7. Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny patří mezi to znamení zvěrokruhu, které má sarkastický humor. Někteří lidé ale jejich vtipům nerozumí a berou je spíše jako urážku. Dokáží ale poukázat na ironii v jakékoli situaci a dokáží pobavit ve chvíli, kdy je mezi lidmi ve skupině napětí. Pokud jejich vtip zafunguje, dokáží tím vyřešit i špatné situace. 

8. Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou rádi, když okolo sebe mají lidi, kteří jim dávají dávku humoru. Sami ale moc vtipkovat neumí, přijde jim to trapné. Pokud se někdo z jejich skupiny stane hlavním vypravěčem, dokáží se odvázat a užít si volný čas s kamarády. 

9. Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou známí tím, že jsou ve společnosti nenápadní a pohodoví. I tak vypadá jejich smysl pro humor. Nemají rádi, když se někdo snaží protlačit do středu skupiny jen přes vtipy. Pokud jsou v uzavřené společnosti, dokáží zavtipkovat, ale nepatří mezi ty, kteří své vtipy křičí přes všechny. Velice rádi ale takové věci komentují a to jim jde mnohem lépe než vymýšlet vtipy. 

10. Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou královnami a králi sebepodceňujícího humoru. Jejich vtipy jsou vtipné pro ty, kteří vědí, že to nemyslí vážně. Ti, kteří to ale neví, jsou často jejich vtipy uraženi. Raci totiž preferují neomalený a věcný humor, který plno lidí nemusí pochopit tak, jak to původně mysleli oni. 

11. Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři patří mezi ty, kteří neradi vtipkují. Naopak si ale rádi užívají vtipy ostatních, než aby ve společnosti museli vyskakovat kvůli jejich vtipům. Vodnáři se ve velké společnosti často uzavírají, ale pokud je poznáte trochu blíž a oni ví, že vám mohou důvěřovat, stávají se oddanými parťáky. 

12. Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi dávají přednost rovnému obličeji, než aby projevovali své emoce z vtipů ostatních nebo dokonce zavtipkovali sami. Pro ostatní se jejich chování může zdát divné, ale pokud je znáte, tak dobře víte, že se také v sobě smějí, jen to nedokáží projevit. 

 

Zdroje: