Ravenův horoskop pro zamilované na červenec 2022

Ravenův horoskop pro zamilované na červenec 2022
Podle českého astrologa Ravena Argoniho bude měsíc červen plný změn. A zejména pak v oblasti vztahů, kde bude přáno především zamilovaným. Co všechno podle Ravena červenec 2022 jednotlivým znamením přinese?

Beran (21.3. – 20. 4.)

Jste-li Beran, vztahové patálie na vás v červenci rozhodně nečekají. Zamilovanost ve vás bude proudit plným proudem, a co víc, váš protějšek to bude mít úplně stejně. Stejně tak vám budou přány i velmi romantické chvíle, díky kterým vaše randění, jež upadalo do stereotypu, zase vnese nový impuls do vašeho vztahu. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V červenci pro vás bude zásadní relaxace a meditace. Býci budou mít tendence se v tomto měsíci příliš stresovat, a proto je důležité, abyste uklidnění hledali ve vztazích s vašimi blízkými. Hezké chvíle s partnerem si vychutnávejte plnými doušky, a když zrovna nebudete spolu, spojte meditační techniky s pěknými myšlenkami na společné chvíle s partnerem. Hned se budete cítit o něco klidněji.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V červenci se partnerská láska Blížence začne prohlubovat. Pokud jste zatím jen v začátcích vztahu, případně ve fázi před vztahem, brzy přijde zlom a posunete se o velký kus dál. Hlavně se nenechte rozptylovat myšlenky, že se něco pokazí. Opak je totiž pravdou, a tak takovými myšlenkami vůbec nezatěžujte hlavu. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Hvězdy budou stát v červenci při vás. A protože jako rodinně založení Raci už začínáte uvažovat o rozšíření rodiny nebo jiné obdobné změně, je nejvyšší čas přenést úvahy do reality. Dbejte však na to, aby ten druhý věděl, jak moc mu na vás záleží, a nebojte se mu to připomenout nenásilnými gesty.

Lev (23.7. – 22. 8.)

Lvi budou v červenci velmi rozjímat. Budete se zabývat otázkou, zda vztah, který máte, je opravdu ten pravý. Odhlédněte od nepodstatného a zaměřte se na důležité věci, které jsou pro vzájemné soužití stěžejní. A nezapomínejte, že osudová znamení hrají také velkou roli! 

Panna (23.8. – 22. 9.)

V červenci na vás Panny čeká posun k lepšímu. A to zejména v osobních aspektech života, kdy tuto změnu pocítíte nejvíce na vašem partnerském vztahu. Utichající vášeň se znovu obnoví a konverzace s vaší druhou polovičkou se posunou na vyšší úroveň. Společný odpočinek bude skvělou volbou, jak vaše zamilování upevnit. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Červenec pro Váhy není přímo měsícem vztahů. Mezi vámi a parterem či partnerkou to bude mírně vřít. Když se objeví pochybnosti o smysluplnosti vašeho vztahu, vzpomeňte si vždy na moment, kdy jste se do osoby zamilovali. Najednou vám budou ostatní věci připadat vlastně méně podstatné.  

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou v červenci velmi vnímaví. Začnete si všímat věcí, které jste na vaší milované osobě dříve nevnímali, nyní však zjišťujete, že je to další z věcí, proč ji milujete. Jako vášnivé znamení budete mít také plno energie na intimní radovánky, což váš protějšek náležitě ocení.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V červenci budou Střelci možná čelit velkým rozporům ve vztahu. Není potřeba přilévat do ohně, a pokud vám bude připadat, že se s partnerem či partnerkou opravdu zbytečně hádáte, začněte to brát s nadhledem, a buďte opět tak uvolnění, jako o tomu bylo ve fází útlé zamilovanosti.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nezanedbávejte v červenci vztahy na úkor pracovní kariéry. Jako Kozoroh se budete snažit věnovat maximum svému kariérnímu postupu. Doma na váš však čeká plno lásky, a tak si občas sáhněte do svědomí, jestli by nešlo obětovat kousek času věnovaného práci raději partnerovi či partnerce.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Těšte se Vodnáři! V červenci to bude pořádná jízda zamilovanosti a intenzivního pocitu vzájemného propojení s druhým. Váš začínající vztah je se začíná vyvíjet správným směrem, což vede k vaší dobré náladě a užívání si každé chvíle.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Společné zážitky s partnerem budete v červenci budovat naplno. Ryby se budou těšit velkému dobrodružství, na konci kterého možná přijde něco, co už dlouhá léta s vašim protějškem oddalujete. Vrhněte se do všeho co přijde po hlavě a uvidíte, že nakonec budete velmi rádi, že jste to nevzdali.