Horoskop na červenec pro osamocené: Berani zatouží po štěstí a možná i po opravdové lásce, Štíry samota už unavuje

Horoskop na červenec pro osamocené: Berani zatouží po štěstí a možná i po opravdové lásce, Štíry samota už unavuje
Jste již nějakou dobu bez partnera/partnerky. Možná už jste si na samotu zvykli, a dokonce si ji užíváte. Možná vám naopak láska v životě chybí. Pojďme se podívat, co vás čeká v červenci. 

Beran  

Toužíte po štěstí a možná i po opravdové lásce. Pořád se vám ale nedaří a vy máte pocit, že už nikdy lépe nebude. Problém je v tom, že jste příliš připoutáni k nějaké situaci nebo osobě v minulosti. Toto pouto vám brání posunout se dál, žít šťastně a třeba i potkat osudovou lásku. Zaměřte se proto v červenci na odpoutání se od minulosti.  

Býk  

Červenec pro vás bude měsícem plným otázek. Možná dokonce vedle sebe budete mít osobu, která je vám sympatická, ale nejste si jistí, jestli je pro vás ta pravá. V červenci si začnete všímat drobných znamení, která vám poradí, jestli je tato osoba pro vás ta pravá, nebo zda bude lepší ještě chvíli počkat. 

Blíženec  

V červenci vás čeká opravdu velká hojnost, a to ve všech oblastech vašeho života. Budete prostě a jednoduše šťastní. Bude se vám dařit v práci a po finanční stránce si budete připadat sebejistí. Bude se vám dařit také v oblasti mezilidských vztahů a třeba potkáte i osobu, která rozehřeje vaše srdce.  

Rak  

V červenci vás bude lákat nějaká situace nebo osoba. Možná dokonce dostanete konkrétní nabídku, ale nebudete si jistí, zda ji máte přijmout. Nedělejte to. Tato nabídka by vás ke štěstí nepřivedla, naopak by vám mohla způsobit dost nepříjemných chvil ve vašem životě. Odmítněte ji. Osud pro vás chystá něco lepšího.  

Lev  

Během července se vaše situace začne velmi zlepšovat. Vaše přání se splní do několika týdnů. Ke konci července už by tedy mělo vše vypadat mnohem veseleji. Netlačte na pilu, buďte trpěliví a užívejte si krásné teplé letní dny. Vaše štěstí si k vám najde cestu i bez vaší velké snahy.  

Panna  

V červnu budete stát na křižovatce a v hlavě budete mít velké množství otázek. Ale odpovědi nikde nevidíte. Hledejte odpovědi všude kolem sebe. Pomůže vám třeba meditace, procházka v přírodě anebo se můžete zeptat svých andělů. Ve skutečnosti máte všechny odpovědi uvnitř sebe. Jen je potřebujete dostat napovrch.  

Váhy  

V červenci budete mít štěstí ve vlastních rukou. Důležitá bude ale vaše aktivita. Pokud se vám nějaká osoba líbí a chcete ji poznat lépe, na nic nečekejte a jednejte. Oslovte tuto osobu a pozvěte ji třeba do letního kina nebo na dobrou večeři se sklenicí oroseného piva.  

Štír  

Vaše situace a samota už vás unavuje. Dlouhou dobu hledáte svou osudovou lásku, ale stále se vám nepodařilo najít osobu, se kterou chcete být do konce života. Nebo aspoň déle než měsíc. V červenci už budete mít chuť to vzdát a na lásku se vykašlat. V žádném případě se nevzdávejte. Láska vám již brzo zaklepe na dveře.   

Střelec  

Jste delší dobu sami a nejinak tomu bude i v červenci. Zatím se cítíte dobře tak, jak jste. Na svou lásku si ještě nějakou chvíli počkáte, ale v červenci vám to rozhodně vadit nebude. Užijete si tento krásný letní měsíc společně s kamarády a rodinou a budete se věnovat hlavně sobě a svým koníčkům a bude se vám to opravdu líbit.  

Kozoroh  

Čekáte na zlepšení vaší situace už nějakou dobu. V červenci se ale už dočkáte a vaše situace se začne lepšit. Pohádkové finále bude potřebovat ještě nějaký čas a správné načasování, ale vám se začne dařit již v červenci. Pomalu se vám začnou plnit vaše přání a vy se dostanete krůček po krůčku ke šťastnému konci.  

Vodnář  

Červenec vám přinese velkou životní lekci. Naučí vás, že kompromis není prohra, ale skvělý prostředek, jak dosáhnout úspěchu nejen v lásce, ale v mezilidských vztazích obecně. Abyste mohli být šťastní a posunout se dál, budete muset udělat v červenci určité množství kompromisů, které povedou ke zlepšení vaší situace.  

Ryby  

Červenec pro vás bude šťastným měsícem. Ať už vás trápila samota nebo třeba pracovní neúspěchy, v červenci se vám začne dařit. Vaše situace se zlepší a vám tyto drobné úspěchy dodají nový vítr do plachet. Nemusíte mít strach. Brzo bude zase dobře a vy budete šťastní.  

Zdroj článku:
  • Autorský text