Znamení, která vypadají důvěryhodně, ale jsou největšími zrádci

Znamení, která vypadají důvěryhodně, ale jsou největšími zrádci
Někteří lidé předstírají, jak se o ostatní zajímají a nikdy by jim nedokázali ublížit, ale za jejich zády se chovají opravdu špatně. Pokud z vás někdo tahá až podezřele mnoho informací, mějte se na pozoru. Pokud však jste se narodili v jednom z následujících znamení, je možné, že tento popis sedí přímo na vás.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejenže se snažíte vypadat co nejvíce nevinně, abyste si získali důvěru ostatních a zjistili jejich největší tajemství, ale také následně jejich důvěru využijete ve svůj prospěch.

Milujete drby a přibarvování si pravdy, tudíž není žádným tajemstvím, že jakmile se ocitnete mimo doslech dotyčné osoby, která vám slepě věří, začnete o ní vyprávět různé fámy a vytvoříte o ní naprosto falešný obrázek odrážející její osobu. Neděláte to úmyslně, podvědomě však musíte vnést do svého života nějaké vzrušení, abyste se nezačali příliš nudit, jenže většinou to končí odsuzováním vás ostatními lidmi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Rádi předstíráte, že jste něčí přítel, ovšem pouze do doby, dokud toto „přátelství“ pro vás má nějaký přínos. Věříte, že všichni lidé v sobě mají temnou stránku, kterou mohou proti vám kdykoliv použít. 

Dokud jste s někým v přátelském vztahu, chováte se jako ten nejlepší přítel, ale pokud někomu vaše přátelství přestane vyhovovat, uděláte vše pro to, abyste dotyčného člověka psychicky zničili. Zničíte jejich dobrou pověst u vašich společných přátel a budete hledat všemožné způsoby, jak tuto osobu učinit naprosto nedůvěryhodnou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tváříte se, jako byste byli těmi nejlepšími a nejhodnějšími lidmi, kteří kdy kráčeli po planetě Zemi, a to díky vašemu nekončícímu optimismu. Nicméně máte jednu temnou stránku, a to tu, že si rádi pohráváte s city lidí, kteří vám bezmezně důvěřují. Děláte to chytře, tudíž lidé kolem vám nemají potuchy, co provádíte nejen za jejich zády. Nevadí vám souhlasit s lidmi, přestože s nimi vůbec nesouhlasíte, nebo jim říkat falešné komplimenty, jen abyste vy byli v jejich očích dokonalí.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste pasivně agresivní. Vaše emocionální povaha nutí lidi věřit, že byste neublížili ani mouše, to se však šeredně pletou. Jakmile to nejméně čekají, stanete se agresivní a vaše slova mohou zranit duši.

Faktem však zůstává, že nedokážete lidi kritizovat napřímo, tudíž se často stává, že vaši přátelé o vašich názorech slyší od někoho jiného, což z vás dělá jednoho z největších zrádců, kteří se vyskytují v přátelství. Prostě nedokážete říci lidem na rovinu, co si o nich myslíte.

Zdroj článku: