Co by vám vzkázalo vaše budoucí já podle znamení zvěrokruhu

Co by vám vzkázalo vaše budoucí já podle znamení zvěrokruhu
Občas se ocitneme v situacích, kdy si nevíme rady. V takové chvíli bychom se nejraději svého budoucího já zeptali, jak se máme rozhodnout a co máme dělat. Co by vám poradilo vaše budoucí já právě teď? 

Beran  

Naučte se poslouchat sami sebe. Ctěte své pocity a jednejte podle svého vědomí a svědomí, ne podle toho, co po vás chce okolí.  

Býk  

Nebojte se nových příležitostí. Právě v nových příležitostech máte ukryto své budoucí štěstí. Zahoďte strach a vrhněte se do nové příležitosti po hlavě.  

Blíženec  

Nezapomínejte na odpočinek. Dovolená a pravidelný odpočinek je důležitý nejen pro vaše fyzické zdraví, ale také pro vaši psychiku.  

Rak  

Zvedněte laťku nejen svému okolí, ale také sobě. Nespokojujte se s málem. Máte na víc a je jen na vás, jestli toho dosáhnete.  

Lev  

Jste krásní. Začněte si více všímat své krásy. Jste velmi přitažliví a také vaši vnitřní krásu vám může každý závidět. Věřte si.  

Panna  

Trápíte se a bojíte se, že už lépe nebude. Usmějte se. Váš problém je vyřešen a brzo se i vy dozvíte, že celá situace dopadla tak, jak si přejete. Chce to jen trochu trpělivosti. 

Váhy  

Věnujte se více hudbě. Zpívejte, poslouchejte svou oblíbenou hudbu, vyzkoušejte třeba i nějaký hudební nástroj. A hlavně začněte poslouchat hudbu svého srdce.  

Štír  

Osvoboďte se od pocitů a stereotypů, které vás svazují a brání vám ve štěstí. Začněte se na život dívat z jiného úhlu pohledu a uvidíte, jak se dějí zázraky. 

Střelec  

Nenechejte se ovlivnit okolím. Poslouchejte svou intuici, protože ta vám radí nejlépe. Váš vnitřní hlas je velmi silný a čeká na vyslyšení.  

Kozoroh  

Začnete chodit více do přírody. Vnímejte její krásy a pečujte o ni s veškerou láskou. Odvděčí se vám svou moudrostí a léčivou silou.  

Vodnář  

Nemějte strach. Jednejte s rozumem, ale nezapomínejte také na odvahu, protože kdo nic neriskuje a nezkusí, nic taky nezíská.  

Ryby  

Uklidněte se a pokuste se eliminovat stres ve vašem životě. Není potřeba se pořád honit za úspěchem. Zklidněte se a začněte si život opravdu užívat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text