Na co se v červenci můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v červenci můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
Jak by řekl klasik, je tu čas prázdnin a malin zralých. Začíná čas dovolených, pojďte se podívat, co si na horký červenec připravily hvězdy.

Beran

Berani, připravte se na velký osobní i pracovní měsíc. Nastala zcela nová kapitola vašeho života, která vám přináší požehnání a zázraky. Nyní je čas ukázat vesmíru, po čem toužíte, a začít budovat život, za který jste se vždy modlili. Sněte ve velkém, vzlétněte vysoko a nedržte se zpátky!

Býk

Pro vás, Býci, nastal jeden z nejdůležitějších měsíců roku 2022. A to už je co říct, protože jde o tak významný rok. V této době se zvýší vaše intuice a psychické schopnosti, takže se zaměřte na své sny. Můžete také začít pracovat na důležitém projektu v ústraní. 

Blíženci

Zažijete nárůst popularity a můžete zjistit, že jste se stali vůdčí osobností své komunity. Pokud jste nezadaní, je to krásný okamžik k socializaci a hledání spřízněné duše prostřednictvím vaší sítě. 

Rak

Je na čase se pořádně rozšoupnout, protože je narozeninová sezóna, Raku! Kdykoli Slunce projde kolem vašich narozenin, říká se tomu sluneční návrat. Je to jedno z nejdůležitějších období v roce, kdy můžete zahájit nové akce a cesty, protože je to ukázka toho, co bude obsahovat váš nadcházející rok. Sepište si seznam toho, co chcete v nadcházejícím roce zažít, a vydejte se to uskutečnit.

Raci mohou vyhlížet nové zážitky, cesty apod., Zdroj: alphaspirit.it/ Shutterstock

Lev

Připravte se na velký měsíc na všech frontách, Lve! Díky příznivému Jupiteru, planetě štěstí, která se vnořila do vašeho sektoru rozvoje, přichází zásadní změna. Koncem měsíce k ní nejspíše dojde, a to v oblasti kariéry.

Panna

Panny, čeká vás velmi zábavný měsíc. Mohlo by to pro vás být nezapomenutelné období, kdy se budete cítit obzvlášť blízcí ve svých vztazích a uvidíte, jak se vaše duše sbližují. Stejná oblast se váže také k finanční oblasti, kde vás čeká příjemné překvapení.

Váhy

Váhy čeká důležitý měsíc v profesní i intimní oblasti. To pomůže zadaným vahám obzvláště se sblížit se svým partnerem, protože spolu budou vytvářet dlouhodobé plány a užívat si většího blahobytu. Nezadaní by se v této době mohli setkat s osudovým dvojčetem. Ačkoli tato energie zjevně přeje oddaným vztahům a manželstvím, příznivě nakloněna bude také všem obchodním kontaktům a jednáním. 

Štír

Štíři, čeká vás měsíc plný ještě větších životních a vztahových zvratů. Saturn vám v těchto oblastech přinese životní lekce a donutí vás tvrdě pracovat na tom, abyste zapustili kořeny, které vydrží po celá desetiletí. To může znamenat, že se nyní nebo v příštích letech budete silně soustředit na rekonstrukce či opravy svého domova nebo dokonce na stěhování.

Střelec

Střelci, nastal velmi produktivní měsíc. Nejprve vás čeká velké požehnání v milostném životě, protože příznivý Jupiter prochází vaším sektorem rozkoše a vášně. Dalším způsobem, jak by vás mohl ovlivnit, je, že vám přinese více času na zábavu, hry, tvořivost a dobrodružství. Otevřete se větší harmonii a kouzlu.

Kozoroh

Kozorozi, čeká vás měsíc plný adrenalinu a zábavy. V tomto období byste mohli získat energii na stěhování, úpravu bydlení nebo rekonstrukci. Je také možné, že budete muset nastoupit na pomoc v rodinné záležitosti, zejména jednomu z vašich rodičů.

Vodnář

Vodnáři, čeká vás měsíc plný změn. Toto období přinese štěstí a bohatství všem vašim spisovatelským, řečnickým, marketingovým a intelektuálním aktivitám. Někteří z vás by mohli začít pracovat na oceněném úkolu, knize nebo scénáři, jiní se možná rozhodnou aktualizovat některé ze svých referencí. Při realizaci těchto nápadů a šíření svých myšlenek k vám přijde více peněz. 

Ryby

Ryby, čeká vás rychlý měsíc. Je pravděpodobné, že se u vás projeví větší prosperita, ať už v podobě zvýšení platu, vyššího příjmu nebo lukrativní pracovní nabídky. Bohatství a hojnost by se vám mohly velmi brzy snadněji prezentovat, ale soustředěně na nich pracujte a budete odměněni.