Velká zimní andělská předpověď: Blíženci, více meditujte, Raci, vaše vztahy se zlepší

Velká zimní andělská předpověď: Blíženci, více meditujte, Raci, vaše vztahy se zlepší
Andělé se starají o naši pohodu, hlavně tu psychickou. To neplatí pouze o všedních dnech, ale také o svátcích. Také nám přinášejí předpověď na celou zimu. Jak poznají, co se stane? Podle našich vzorců chování. Na co si tedy dát pozor?

Přestavte si, že byste věděli, co se kdy stane. Mohli byste předejít všem problémům, které nevzniknou, protože neuděláte tu samou chybu. Ale skutečnost je taková, že uděláte jinou a mnohem závažnější. Proto je dobré se chybám a problémům nevyhýbat, ale poučit se z nich. Přečtěte si, co se vám má stát, a připravte se mentálně na změny ve vašem životě. Ujistěte se, že tyto změny povedou k většímu štěstí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše půjde vesměs dobře, pokud dokážete uznat své chyby a pocítíte potřebu je napravit. Hlavně na domácí frontě se dopustíte několika chyb, které mohou pokazit vztahy s rodinou, pokud neuposlechnete jejich rady.

Láska: Všechno bude v pořádku. Váš partner vám připraví příjemné překvapení. Ujistíte se o jeho lásce k vám. Jste-li nezadaní, budoucího partnera můžete potkat v kině či na společenské akci.

Vztahy: Vztahy s rodinou budou napjaté, její členové neocení vaši snahu dosáhnout svého cíle a zkritizují vás za chyby, kterých se na své cestě dopustíte.

Práce: Více poslouchejte svého nadřízeného. Jeho slova budou poučná hlavně v únoru. Tvrdohlavost vám může sebrat prémie. Jste-li nezaměstnaní, můžete najít práci v okolí svého bydliště při náhodné procházce.

Domov: V tuto roční dobu neopravujte to, co není nezbytné, pouze byste problém zhoršili.

Andělská rada: Poslouchejte lidi kolem vás. Když vám řeknou, že ne vše, co děláte, je moudré, zkuste nad jejich slovy popřemýšlet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemusíte se pohodnout s partnerem, hlavně začátkem nového roku. Už dříve to bude skřípat, pokud se k němu nezačnete chovat jako k sobě rovnému. V práci buďte pečlivější.

Láska: Váš partner není robot. Chovejte se tak k němu. Vaše slova ho dokážou pořádně zranit a to přece nechcete. Jste-li nezadaní, důkladně si rozmyslete, zda jste se svým objevem dostatečně kompatibilní.

Vztahy: Vaši přátelé pro vás budou hodně užiteční. Nestíháte-li práci jakéhokoli druhu, můžete je požádat o pomoc. Neřeknou vám ne. Nezapomeňte jim jejich činy oplácet protislužbami.

Práce: Zde to bude trochu skřípat. Uděláte hodně chyb, kterých budete později litovat. Odbydete-li práci, přijde se na to. Nemáte-li práci, poptejte se přátel, zda o něčem nevědí.

Domov: Popadne vás úklidová nálada. Nemusíte uklízet každý den a děsit se každého smítka prachu, které uvidíte.

Andělská rada: Je důležité, abyste byli schopni kompromisů. Ke všem se chovejte tak, jak byste chtěli, aby se ostatní chovali k vám.

Chovejte se k ostatním jako k sobě rovným
Chovejte se k ostatním jako k sobě rovným | Zdroj: Tiko Aramyan / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Stres  z vás může udělat hromádku neštěstí. Je vhodné meditovat po celou zimu. Chladné počasí vás rozhádá s kýmkoli, kdo plně neporozumí vaší současné situaci – bezdůvodné úzkosti.

Láska: S partnerem byste měli více komunikovat. Tichá domácnost vás pouze odcizí. Dejte mu šanci vám poradit a podivíte se, jak dobrým terapeutem se mohl stát. Pro nezadané je období Vánoc skvělou možností, jak se s někým seznámit.

Vztahy: Pro přátele i rodinu se stanete živoucí noční můrou, pokud v sobě budete držet negativní emoce příliš dlouho. Dobrým řešením je koupě antistresáčku a větší pochopení s lidmi.

Práce: Můžete-li odpočívat, rozhodně to udělejte. Pozor na přesčasy. Zároveň najděte v práci potěšení, příliš vás totiž bavit nebude. Jste-li nezaměstnaní, najdete práci související s komunikací s lidmi.

Domov: Ačkoli vám to bude znít jako dobrý nápad, nezavírejte se doma před světem. O domov je třeba pečovat, ale v zimě samota nebude na vaši psychiku působit příznivě.

Andělská rada: Zamyslete se nad tím, jak ostatním udělat radost. Tuto radost, kterou sami vytvoříte, můžete sdílet a radovat se také. Nenechte chladné počasí, aby vám zkazilo den.

Rak (22. června – 22. července)

Vztahy s rodinou a přáteli nyní budou velmi důležité. Také je vhodné respektovat autoritu, jste-li zaměstnaní. Vaše slova budou vaším velkým nepřítelem, mohou vás připravit o práci i jiný příjem. Nehrajte si na něco, co nejste.

Láska: Partnerství bude probíhat zcela v pořádku, pokud na svého partnera nebudete mít zbytečně vysoké nároky. Domácí práce si rozdělte rovnoměrně. Jste-li nezadaní, někoho okouzlíte v obchodě.

Vztahy: Udělejte vše pro to, abyste svým přátelům vyhověli a poskytli jim ty nejlepší rady. Již brzy vám pomohou, až nebudete vědět, kudy dál.

Práce: S nadřízenými můžete mít mnoho problémů. Dejte si pozor na pusu. V zimě raději nevtipkujte, i kdyby váš šéf měl sebevětší smysl pro humor. Jste-li nezaměstnaní, raději nic nehledejte a přivydělejte si u příbuzných. V nové práci totiž dlouho nevydržíte, nebude vás bavit.

Domov: Sledování filmů vám umožní zapomenout na problémy. Ukliďte a pozvěte pár přátel, zvednou vám náladu.

Andělská rada: Shovívavost nikdy nikomu neublížila. Cítíte-li potřebu se hádat, pomyslete na něco jiného.

Lev (23. července – 22. srpna)

Doma se vám může porouchat důležitý spotřebič, je proto důležité, abyste si nechali stranou pár tisíc korun navíc. Šetření celkově bude zapotřebí, ať už kvůli přátelům, rodině či partnerovi.

Láska: Váš partner zatouží po něčem nadstandardním. Nejvíce vaše peněženka bude ohrožena o Vánocích a po celý leden. Naopak v únoru se dočkáte krásného dárku, na který váš partner ušetřil. Pokud žádného nemáte, můžete si nějakého najít na silvestrovském večírku.

Vztahy: Vaše vztahy všeho druhu se zlepší, zejména první dva měsíce roku 2024 budou o usmíření se ztracenými lidmi. Buďte připraveni, že vás někdo požádá o zápůjčku peněz.

Práce: V práci budete pečení vaření. Dobrou zprávou je, že vás práce bude bavit a že to bude vaše rozhodnutí, a také že přes svátky vás nikdo obtěžovat nebude. Nemáte-li zaměstnání, můžete najít chvilkové v podobě brigády.

Domov: Váš spotřebič, který nyní reaguje zcela normálně, vám odejde. Buďte připraveni na nezvyklý výdaj.

Andělská rada: Šetření je vhodné. Budete mít peníze, když se ocitnete v nesnázích, nebo pomocí peněz můžete pomoci jiným lidem. O svátcích podpořte společensky slabší jedince.

Panna (23. srpna – 22. září)

Čeká vás důležitý hovor, který navždy změní váš život. Chcete-li prožít zimu bez větších problémů, více se soustřeďte na to, co vám lidé říkají. Ne vždy je nutné zastávat logický postup. Prožít soucit není nijak špatné.

Láska: Váš partner nemusí plně souhlasit s vašimi rozhodnutími. Žijete-li spolu, se všemi změnami s vaším domovem se poraďte se svou láskou. Jste-li nezadaní, svého budoucího partnera můžete potkat při zimní procházce.

Vztahy: Příliš mluvíte a málo posloucháte. Zaměřte se na to, co vám říká hlavně vaše rodina. Vše s vámi budou myslet dobře. Pokud tvrdí, že vám někdo ubližuje, prozkoumejte toto tvrzení.

Práce: Můžete dostat novou pracovní nabídku nehledě na to, zda jste zaměstnaní či nikoli. Jste-li na současné pracovní pozici spokojeni, je možné zvýšení platu.

Domov: Popřemýšlejte, co byste na svém domově mohli změnit. Bude se vám zdát již okoukaný. Nechte pracovat svou kreativitu.

Andělská rada: Je mnohem lepší se několikrát zeptat na to, co je zřejmé, ale vám nejasné, než udělat chybu. Vciťte se do kůže ostatních lidí.

Více se soustřeďte na to, co vám lidé říkají
Více se soustřeďte na to, co vám lidé říkají | Zdroj: loreanto / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Pozor na nedorozumění, která vám hrozí. S lidmi to nyní nebude úplně růžové. Můžete mít falešný pocit, že všichni se k vám obrátili zády. Stres vám může znemožnit efektivně pracovat. Sebeláska nyní bude hodně důležitá.

Láska: Neberte si partnerovo odmítnutí osobně. Každý občas nemá čas, a to včetně vás. Jste-li nezadaní, na lásku narazíte, když se budete naplno věnovat svým koníčkům.

Vztahy: S lidmi nyní příliš nekomunikujte. Každé jejich slovo vám může dát záminku pro hádku. Važte si ostatních lidí, zejména svých rodičů a sourozenců.

Práce: Na práci se plně soustřeďte, jinak vám nepůjde od ruky a hrozí vám srážka ze mzdy. Nemyslete na osobní život, věnujte se tomu, co máte. Jste-li nezaměstnaní, práci na HPP zřejmě nenajdete, ale i tak dostanete příležitost si přivydělat.

Domov: Váš plán může být zachumlat se do peřiny a nevylézat dříve než na jaře. Domov si proto zútulníte. Není ale moudré vyhýbat se lidem úplně.

Andělská rada: Nevyhýbejte se lidem, spíše se zaměřte na svou rodinu. Ukažte jí, že se dokážete pobavit, přestože skutečnost není pozitivní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše unáhlená rozhodnutí mohou donutit člena vaší rodiny, aby se od vás vzdálil, pravděpodobně nadobro. Buďte proto připraveni na své výbuchy vzteku a snažte se jim zabránit. Ohledně práce se vám bude velmi dařit.

Láska: Partner nemusí dobře strávit vaše přesčasy. Myslete nejen na svou práci, ale také na svého miláčka, nezanedbávejte ho. Jste-li svobodní, zimní sporty vás mohou s někým spojit.

Vztahy: Rodina v tuto dobu bude velmi bita. Naštve vás totiž sebemenší maličkost. Budete mít problém skousnout změnu, k níž se někdo z vaší rodiny uchýlil, a vyvoláte nedorozumění.

Práce: Práce budete mít nad hlavu. To znamená i zvýšený příjem. Rozhodněte se moudře, co s těmito penězi podniknete. Jste-li nezaměstnaný, dostanete skvělý nápad, jak začít podnikat.

Domov: Můžete pocítit smutek a opuštění. Nesete stejný podíl viny jako člověk, který vás uvedl do tohoto stavu. Čím dříve se s ním usmíříte, tím lépe.

Andělská rada: Nad vším důkladně přemýšlejte, než něco uděláte. Vaše rozhodnutí budou mít fatální následky. Šiřte mezi ostatní lásku, ne nenávist.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít tendenci procestovat celý svět. Zůstaňte ale raději doma, jinak můžete chytnout nějakou ošklivou nemoc, v tuzemsku i v zahraničí. Co se týče rodiny, podrží vás, kdykoli budete potřebovat. Také vaše pracovní vyhlídky jsou dobré.

Láska: Váš partner ocení, když ho vezmete na své výlety. Koneckonců spolu sdílíte vše, nemáte před sebou žádná tajemství, pokud se jedná o zdravý vztah. Nezadaní, lásku hledejte přímo v zaměstnání.

Vztahy: Na rodinu i přátele se můžete plně spolehnout. Podmínkou je, že jste je dříve neměli urazit. Pokud se to s někým stalo, stále jste obklopeni mnoha dalšími lidmi, kteří vás mají rádi.

Práce: V práci se nic moc nezmění, ale samotný majitel firmy, v níž pracujete, vás může za vaše úsilí pochválit. Nezaměstnaní, je možné najít práci dál od domova i v jeho blízkosti.

Domov: Čím blíže zůstanete domovu, tím pro vás lépe. Mimo domov vás nečekají dobré vyhlídky. Proveďte proto generální úklid, ať se vám doma více daří.

Andělská rada: Zvýšený příjem vitamínů a minerálů není na škodu. Je lepší jich mít více než nedostatek a stonat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nepředřete se. Hlavně o svátcích je vhodnější relaxovat  než se udřít k smrti. Rodina bude naštěstí vaše priorita číslo jedna až do konce února, zaměříte se na ni. Peněz tolik mít nebudete, ale vám to vůbec nebude vadit. Budete hodně pozitivní.

Láska: Váš partner vás potřebuje. Nyní více než kdy jindy. Nezapomeňte, že když vám je ouvej, vždy se vás zastane. Nyní je čas mu to oplatit. Nezadaní, rozhlédněte se kolem sebe, někdo si přeje vás oslovit.

Vztahy: Ty budou lepší než kdy jindy. Hlavně vaše rodina bude nadšená z vašich častějších návštěv. Vašim vtipům se ráda zasměje.

Práce: Můžete-li, práci na čas vynechte. Důkladně jste pracovali celý rok, nyní je čas odpočívat. Nezaměstnaní, někdo si v tuto dobu všimne vaší logiky, když na něčem pracujete.

Domov: Nebudete chtít vytáhnout paty z domu. Není nic špatného na odpočinku v domácím prostředí. Nezapomeňte ale vydělávat peníze.

Andělská rada: Všeho s mírou. Můžete se pobavit, můžete pracovat, můžete si ze všeho dělat legraci. Osud vám nyní přeje, ale nepřežeňte to, jinak si zavaříte na pozdější problémy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Trošku zútulněte váš domov, čeká vás nečekaná návštěva, z níž budete mít velkou radost, pokud se u vás bude cítit dobře. Také láska bude mít ve vašem srdci místo, vynasnažíte se, aby váš partner či někdo, kdo se vám líbí, na vás našel jen to nejlepší.

Láska: S partnerem si užijete více zábavy. Uvědomíte si, že v poslední době jste ho více zanedbávali, a postaráte se o to, aby se cítil dobře. Jste-li nezadaní, někdo vás okouzlí.

Vztahy: Opravdu si není na co stěžovat. Všichni budou mít dobrou náladu, přátelé i rodina, a postarají se o vaše pohodlí.

Práce: Budete mít tendenci práci trochu zanedbávat. Určitě se zaměřte více na nic. Nebudete mít chuť do práce, ale překonejte se a dosáhnete povýšení. Jste-li nezaměstnaní, blízký přítel se vám o něčem vhodném zmíní.

Domov: Je čas na pořádný úklid. Dobrou zprávou je, že vše u vás doma bude fungovat tak, jak má.

Andělská rada: Pokud nečekanou návštěvu znáte osobně, pozvěte ji k sobě domů a nabídněte občerstvení, pravděpodobně za vámi přišla, aby se s vámi udobřila.

Ryby (19. února – 20. března)

Je čas projevit svůj názor. Budete hodně komunikativní, což upevní vaše pouta s přáteli, avšak na vaši rodinu může mít destruktivní vliv. Dejte si pozor, s kým co sdílíte. Také je možné stěhování do jiného města, či drobné potíže v práci.

Láska: Dejte si pozor na svá slova, mohou vašeho partnera opravdu ošklivě ranit. Obzvláště o Silvestru a na Nový rok nesdělujte partnerovi všechno, co vám přijde na mysl. Jste-li nezadaní, nevrhejte se bezhlavě do nového vztahu. Váš čas teprve přijde.

Vztahy: U přátel zabodujete, když jim sdělíte svůj názor, v případě vaší rodiny to nebude fungovat tak dobře. Mluvte jen tehdy, když to někomu přinese užitek.

Práce: V práci mluvte jen tehdy, když k tomu budete vyzváni. Jste-li nezaměstnaní, práci zřejmě najdete až ve druhé polovině zimy.

Domov: Všichni by k vám měli být zvaní, a to dokonce i tehdy, když jste s někým rozhádaní. Chybí vám tento člověk? Je čas se s ním sejít a všechno si vyříkat.

Andělská rada: Napřed přemýšlejte, co komu řeknete, a až poté to udělejte. Nemluvte, když jste s rodinou, a spíše naslouchejte.

Zdroj článku:
  • Autorský text