Jaká znamení mají sklon k hysterii?

Jaká znamení mají sklon k hysterii?
Všichni máme emoce a občas je jich na nás moc. Jsou ale různé způsoby, jak se s nimi vypořádat. Některá znamení to zvládají lépe, jiná hůře, a horoskop umí odpovědět i na takto nepříjemnou otázku. Jste jedno z těch znamení, co má větší potíže emoce kontrolovat?

Jaká znamení mají sklon k hysterii?

Pokud zde najdete svoje znamení, rozhodně si to neberte osobně. Je přirozené mít také negativní stránky osobnosti a nikdo není dokonalý. I když váš horoskop říká, že je vaše znamení hysterické, pak to nemusí být nutně pravda. Spíše k tomu můžete mít sklony a měli byste si dávat pozor. 

I tuto vlastnost jde navíc svou pílí překonat. Jde o vaše emoce, které se stávají neovladatelné v určitých situacích. Stačí si identifikovat, které to jsou, co jsou ty nejtěžší chvíle pro vás, a zapracovat na tom, jak se uklidňovat, i přes to že byste nejraději vybuchli. A někteří z vás navíc tohle už jistě v sobě překonali.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani si umí jít za svým, aniž by se koukali, co tím způsobují, a nebojí se naplno se projevit. Umíte být sobečtí, někdy až dětinští ve svých potřebách, a pokud nejsou naplněny, snadno vybouchnete. Ve svých emocích jste sice upřímní, ale někdy je jich až příliš a můžete jimi i ublížit druhým. 

Nejvíce vás pravděpodobně dostává do otáček rutina – pokud jste se dostali do situace, kdy vás někdo nebo něco nutí k opakování nějaké činnosti pravidelně, pak vás tato situace může nepřiměřeně stresovat. Zkuste z ní najít cestu ven.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Svého pohodlí si jako Býci velmi vážíte. Rádi jen tak odpočíváte u televize a prokrastinace u mobilu nebo počítače je váš denní chleba, kterého se nedokážete zbavit. Jste až materialisticky založení a velmi tvrdohlaví – když si něco zamanete, tak s vámi nikdo nehne. A to je ten kámen úrazu. Ačkoliv jste intelektuálně založení, rádi se duševně rozvíjíte, nastane chvíle, kdy omezení na aktivitě, díky které odpočíváte, spustí lavinu emocí a vy si ji budete bránit zuby nehty.

Rak (22. 6. – 21. 7.)

Jedno z nejcitlivějších znamení je jednoznačně Rak. Umíte být tak citliví, až vás to může obtěžovat, a často ani sami nedokážete popsat, jak se cítíte a jaké emoce s vámi cloumají. Je pro vás běžné, že své emoce vyjadřujete pláčem – nejlepší způsob, jak ze sebe dostat vše. Pláčem se dá vyjádřit jakákoliv silná emoce. Okolí však vedle vás může být mírně zoufalé, protože nebude vědět, jak vás uklidnit. Ostatně vy sami to taky nevíte.

Lev (22. 7. – 22. 8.)

Lvi dokážou být ti nejvíc dramatické osobnosti vůbec. Tato dramatičnost vám sice nemusí přijít jako hysteričnost, to ale proto, že jako Lvi máte svou důstojnost a tu se snažíte udržet co nejdéle. Pravdou ale je, že to ve vás začne vřít poměrně brzy. Svoje emoce se snažíte vyjadřovat vztekem, otráveným frflání, nebo významným mlčením. Rádi taky rozkazujete, když se vám něco nelíbí. Uvnitř se ale skrývají rozbouřené emoce, se kterými si moc nevíte rady. A to může dospět do bodu, kdy prostě vybouchnete důstojnost nedůstojnost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Středobodem vašeho dne je mít vše pod kontrolou. Váš harmonogram, vaši práci, školu, nebo i předměty na vašem pracovním stole. Máte rádi svoji rutinu, kterou den začínáte i končíte. A nejlepší pokoj je pokoj uklizený. Takhle vám to nejvíce sedí, tak proč to měnit. Nicméně vždy se objeví něco, co vám to naruší. I sebemenší maličkost vám dokáže uvíznout v hlavě a spustit ve vás silné emoce. Jakmile cítíte, že ztrácíte nad něčím kontrolu, ztrácíte kontrolu i nad vámi samými.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.elitedaily.com