3 znamení, která milují nakupování vánočních dárků. Jste mezi nimi i vy?

3 znamení, která milují nakupování vánočních dárků. Jste mezi nimi i vy?
Zatímco někteří chtějí mít vánoční nákupy co nejrychleji z krku, jiní se v nich přímo vyžívají. Nemůžou se totiž vůbec dočkat na reakci svých blízkých po tom, co si pečlivě vybrané dárky rozbalí. Patříte mezi ně i vy?

Lev

Lvi milují dárky jak když je dostávají, tak když je nakupují. Jsou to navíc velcí shopaholici, takže je k nákupům rozhodně nemusíte ani chvíli přemlouvat a dokáží si to naprosto užít. Na peníze neberou ohledy a jdou rovnou do nejdražších obchodů, aby mohli svým milovaným koupit přesně to, co si zaslouží. Na dárky však mají vysoké nároky, protože musí být přímo perfektní, aby jimi mohli ukázat, jak moc jim na dané osobě záleží. 

A nemilují jen nakupování dárků, užívají si celý proces obdarovávání, a to i se zdlouhavým vybíráním v obchodech a náročným balením, protože široký úsměv obdarovaného, když si jejich dárek rozbalí stojí za všechnu námahu. Od ostatních je ale dokáže potěšit cokoliv. Hlavně když vidí, že to je od srdce.

Váhy

Váhy také milují nakupování dárků, i když ho někdy nechávají až na poslední chvíli. Kvůli jejich nerozhodnosti jim totiž trvá dlouho vůbec vymyslet, co by jejich blízké potěšilo. Vždy ale nakonec dokáží přijít s nějakým úžasným nápadem, který zahřeje u srdce.

I když je tedy v obchodě tedy najdete ještě pár dní před Vánoci, můžete se spolehnout, že koupí něco, co vám vykouzlí úsměv na tváři. Rozhodně se totiž nehodlají stresovat frontami lidí a vyprodaným zbožím, protože se nezastaví, dokud nenajdou přesně to, co potřebují. Rozhodnout, co to bude, jim však zabere ještě trošku déle.

Kozoroh

Pracovití a poctiví Kozorozi berou vážně i vánoční nákupy. Zpravidla mají nakoupeno už dlouho dopředu, ještě než všichni ostatní zaplní obchody a úplně zahltí e-shopy. Většinou kupují dárky jen pro ty, kteří jsou pro ně opravdu důležití, takže pokud jste od nich už nějaký dostali, můžete si být jistí, že jim na vás skutečně záleží.

Nad dárky přemýšlí snad celý rok a když jim něco hezkého padne do oka, hned to koupí. Rozhodně tedy neztrácí čas, ale můžete se spolehnout, že to určitě bude něco dobře promyšleného. Vždyť na to také měli mnohonásobně víc času než všichni ostatní. Občas se s vámi ale chtějí také trochu pobavit, a tak se můžete těšit i na nějaký ten humorný dárek.

 

Zdroje: