Andělský horoskop na 1. říjnový víkend: Berani, pozor na jazyk, Lvi, vyrazte s blízkým přítelem

Andělský horoskop na 1. říjnový víkend: Berani, pozor na jazyk, Lvi, vyrazte s blízkým přítelem
Ne všechny dny se obejdou bez nedorozumění a hádek. Tento víkend je toho přímým důkazem. Ale není se čeho bát, bez hádek bychom se nikdy nedozvěděli, co si myslejí jiní lidé. Berme je proto jako součást života, která nás, ač nelichotivým způsobem, posouvá kupředu a nabízí nám možnost pochopit ostatní.

Andělé nám ukazují, že ne všechno je tak zlé, jak se jeví. Jde jen o to, jak to pochopíme. Tento víkend bychom se měli zaměřit na respektování názorů ostatních, ne na upřednostňování těch našich. Přečtěte si andělský horoskop na tento víkend. Také je nám nabízena rada, které bychom se měli držet, abychom víkend strávili co nejpříjemněji.

Beran (21. března – 19. dubna)

Udržet si chladnou hlavu i své vlastní názory pro vás bude velmi obtížné již od pátku. Pozor na rozhovory s přáteli, pokud je špatně pochopíte, ošklivě se pohádáte. Dejte si pozor hlavně na své ego, pokud mu bude ublíženo, vyřknete větu, která vás s přítelem nadobro rozhádá.

Andělská rada: Pomoc je jednoduchá, hlavní je napřed přemýšlet a potom něco říci, ne opačně. Vaše tendence upřednostňovat své vlastní potřeby před potřebami druhých je špatná a těžce se vám nevyplatí. Zkuste se více vžít do kůže ostatních lidí, pomůže vám to být vyrovnaní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Stane se něco, co vás bezprostředně ohrozí. Zahájíte svou vlastní obranu, ale zraníte tím city mnoha lidí. Blíže k neděli někdo započne hádku. Nezapomeňte, že nemusíte vstupovat do hádky jen proto, že vás někdo uráží – dokonce je to pod vaši úroveň.

Andělská rada: Z urážek a pomluv si nedělejte vůbec nic. Je důležité, abyste se nenechali vyprovokovat. Myslete na pozitivní vzpomínky, kdykoli vás někdo slovně napadne, a s úsměvem projděte kolem osoby, která má s vámi nějaký problém.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hlavním zabijákem pohodového víkendu budou vaše obavy po romantické a finanční stránce. Nejlepší je v ústraní sledovat, jak se věci vyvrbí, a neznervózňovat se při pouhé myšlence, že něco může dopadnout špatně. Koncem víkendu se s někým pustíte do hádky, ale budete bojovat za špatnou věc.

Andělská rada: Dříve, než ostatním sdělíte svůj názor, získejte více informací. Nic není tak přímočaré, jak se vám bude zdát. Dále zkuste meditovat nebo dělejte věci, které vás baví, abyste umlčeli vaše negativní myšlenky.

Rak (22. června – 22. července)

Zaujmete odmítavý postoj, a to zejména v oblasti domova a rodiny. Hlavně rodinný výlet se vám nebude zamlouvat a uděláte všechno pro to, aby z tohoto plánu sešlo. Budete výjimečně sobečtí, nenecháte si nic vysvětlit a plány vy osobně budete měnit několikrát do hodiny.

Andělská rada: Na chvilku se zastavte a upřímně si odpovězte, zda by se vám takové chování líbilo od jiného člena rodiny. Obzvláště členy, které jste neviděli dlouhé měsíce, neodmítejte jen proto, že se vám nechce.

Nebuďte sobec
Nebuďte sobec | Zdroj: Khosro / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Je čas navštívit místa, na která máte dobré vzpomínky, a ve své mysli znovu zažít toto dobrodružství. Vezměte s sebou i někoho, koho se tato vzpomínka týká také, a společně se zasmějete. Pokud ale víkend strávíte sami, budete hodně nešťastní.

Andělská rada: Naslouchejte slovům druhých a vezměte si z nich ponaučení, pokud vám vyprávějí něco poučného. Budete mít tendenci ostatním skákat do řeči, ale pokud to uděláte, nedozvíte se zásadní informace.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pozor na finance, nyní se budete v této oblasti špatně rozhodovat. Můžete zažít velkou finanční ztrátu, pokud někomu půjčíte peníze. Je totiž velká pravděpodobnost, že je již nikdy neuvidíte (a dost možná ani tu osobu, které jste půjčili). Máte-li partnera, můžete mu lehce ublížit svými slovy.

Andělská rada: Pečlivě uvažte každé své rozhodnutí. Neudělejte žádnou chybu a šetřete nemilými slovy. Vypracujte plán na celý víkend, abyste se zabavili, a tohoto programu se držte.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepohodnete se s členy své rodiny. Budete na ně tlačit, což se vám nevyplatí a naopak vás to rozhádá skoro se všemi přítomnými. Vaše emoce budou navíc jako na horské dráze a budete mít výbuchy vzteku. To danou situaci ještě zhorší.

Andělská rada: Dejte si pozor na své emoce. Pokud pocítíte nervozitu, napětí nebo vztek, raději na chvilku odejděte na čerstvý vzduch, ideálně sami. Vidíte-li, že napětí v rodině stoupá, zkuste změnit téma, je-li to možné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Návaly vzteku se opět projeví, budete hodně přecitlivělí. Není vhodné za každou cenu zastávat váš vlastní názor a být přesvědčeni, že nikdo jiný nemá pravdu. Opak totiž může být zřejmý, ale vy ho neuvidíte. Je možný návrat ztraceného člena rodiny, ale vaše chování ho může nadobro zastrašit.

Andělská rada: Dostatečně relaxujte a o všem přemýšlejte předlouho. Není moudré všem dokazovat svou odvahu. Ta se vám nemusí nutně vyplatit a ostatním navíc dokážete, že tento víkend nepatří k vašim nejrozvážnějším.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Do vašeho života vstoupí někdo, kdo změní váš postoj téměř ke všemu, co vás napadne. Naštěstí k lepšímu. Vašich dlouhodobých cílů již nebude nemožné dosáhnout. Zároveň si dejte pozor na přílišné utrácení, vaše finanční situace nebude nejšťastnější.

Andělská rada: Nad vším se řádně zamyslete, než něco uděláte. Nedůvěřujte komukoli, napřed zjistěte, který člověk to s vámi myslí dobře. Máte-li něco zaplatit, nedělejte to o tomto víkendu, počkejte s tím do následujícího týdne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner, ať už životní či obchodní, vám bude bránit v dosažení cílů, které jste si dali za předsevzetí. To se vám pochopitelně nebude líbit a můžete se uchýlit i k takovým praktikám jako vyhrožování. To samozřejmě není dobré a může vás to uvrhnout do nepěkných problémů.

Andělská rada: Jakkoli těžké to bude, zachovejte chladnou hlavu. Neříkejte si, že si na vás ten dotyčný zasedl, a místo toho se snažte zjistit, proč vás chce takto omezovat. Klidné řešení nelehkých situací vzbudí v ostatních lidech respekt.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Během realizace svého projektu se setkáte s neúspěchem i kritikou ostatních lidí. Vytrvejte, jsou to pouze závistivci, kteří vám závidí skvělé nápady i blížící se úspěch. Plně se věnujte tomuto projektu, je v něm velká budoucnost. Lepší ale bude provádět jednoduché kroky.

Andělská rada: Váš momentální nezdar bude způsoben obavou, že ostatní lidé mají pravdu. Nic si z toho nedělejte, naopak všem dokažte, jak šeredně se mýlili. Pokud plánujete víkendový výlet, předem se připravte na případné komplikace, aby vás nic nezaskočilo.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se cítit bezstarostní, a to až nezdravě příliš. Nezapomeňte na své povinnosti, pokud se jim vyhnete, zavaříte si. Jste-li ve vztahu, budete přitahováni k někomu jinému, ale pokud k této osobě utečete, nový vztah vám úlevu a klid nepřinese a brzy skončí.

Andělská rada: Především plňte sliby, které jste dali ostatním. Pokud se vás někdo bude snažit zmanipulovat, ukažte mu, že vaše osobnost není tak slabá, jak se na první pohled může zdát. Trénujte asertivitu, abyste se vyhnuli problémům.

Zdroj článku:
  • Autorský text