Andělská poselství na čtvrtek: Blíženci, hledejte lásku v okolí, Štíři, projděte se přírodou

Andělská poselství na čtvrtek: Blíženci, hledejte lásku v okolí, Štíři, projděte se přírodou
Andělé se neustále snaží pomoci nám vylepšit naši karmu. Je to právě ona, kdo nás potrestá za naše špatné skutky – nejsou to lidé ani vyšší moc, kdo nás přinutí trpět. Na karmu bychom si proto měli dát velký pozor. Konáme-li dobro, dobro se nám vrátí. Je to i způsob myšlení andělů.

Lidé rádi říkávají, že ve světě by se měl nastolit mír. Ale jak chceme dosáhnout světového míru, pokud nechováme mír ani uvnitř sebe? Hněv v sobě chováme proto, že nerozumíme sami sobě, ostatním lidem ani světu samotnému. Andělé vědí, že bez patřičného soustředění nepochopíme smysl života, proto nám neustále pomáhají. Přečtěte si jejich poselství na čtvrtý pracovní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete dosáhnout čehokoli, stačí pouze chtít. Lidská mysl je úžasná v tom, že pokud se opravdu snaží něco udělat, neexistuje žádná překážka, která by ji zastavila. Platí to o myslích všech lidí, dokonce i té vaší. Stačí pouze odstranit všechny překážky, zjistit, že ve skutečnosti neexistují.

Andělská rada: Nezapomeňte, že všechny problémy jsou výplody vaší mysli. Odstraňte tyto myšlenky a nezbyde vám nic, co by vám bránilo při naplňování vašich cílů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Modlitba není jen způsob, jak se spojit s Bohem. Znamená také uvědomit si své hodnoty a spřízněnost se všemi lidmi na tomto světě. Může vám dodat nekonečnou inspiraci a zaplavit vaši mysl pozitivní energií, která je zapotřebí, abyste moudře vyřešili všechny své problémy.

Andělská rada: Nevíte-li, kudy kam, vzhlédněte vzhůru a proste o pomoc. Následuje velký příval radosti, která tento den z vaší mysli nevyprchá.

Blíženci (21. května – 21. června)

V každém dni hledejte více náznaků toho, že vás má někdo rád. Zůstanete-li slepí k projevům lásky šířených z vašeho okolí, můžete lehce uvíznout v depresi, z níž není snadného úniku. Proto byste měli radost a lásku nejen přijímat, ale také dávat. Nikdo nechce být smutný, proto neignorujte ostatní lidi.

Andělská rada: Každý den se pokuste najít alespoň pět náznaků lásky, kterých se vám dostává. Stanete se všímavějšími k pocitům ostatních lidí.

Nebuďte slepý k projevům lásky
Nebuďte slepý k projevům lásky | Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Váš strach vám brání v pokroku. Nedovolte mu to. Přejete-li si to, odstraníme jakýkoli strach, s nímž se potýkáme, a dopřejeme vám radost, která je zapotřebí, abyste dosáhli svých cílů. Nedovolíme temnotě, aby se vás opět zmocnila, neboť z ní nemáte žádný užitek.

Andělská rada: Překonáte-li jednou strach, nebude se moci vrátit. Proto se nebojte vstoupit do neznáma a jít si za svými sny.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé ve vašem okolí vás mají rádi a snaží se vám dělat radost. Nejvíce ze všech je to právě vaše rodina, kdo vás podporuje ve všem, co děláte, přestože vaše nápady jim nemusejí připadat jako ty nejlepší. Nehádejte se s těmito lidmi pouze proto, že máte odlišný názor, oni vám také vycházejí vstříc.

Andělská rada: Važte si všech lidí, kteří tu jsou pro vás. Je jednoduché v návalu vzteku zapomenout, co dobrého pro vás kdo udělal, ale moudřejší je na to myslet i v těchto chvílích.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nepřichází-li pomoc, kterou jste čekali, bude to tím, že jste ještě nikoho nepožádali, aby vám pomohl, a to platí i v případě nás andělů. Nemůžeme zasahovat do vašeho života bez vašeho svolení. Požádejte nás o radu či pomoc a uvidíte, že již zítra se budete opět usmívat.

Andělská rada: Máte-li problém začít nám důvěřovat, není nic jednoduššího než pokusit se nás kontaktovat. Za pokus nic nedáte, naopak budete mile překvapeni.

Váhy (23. září – 23. října)

Láska je všude kolem vás. Vždy se najde někdo, kdo bude mít radost z toho, že vás urazí, ale většina lidí k vám chová větší sympatie, než si myslíte. Kdyby spolu všichni lidé komunikovali upřímně a nebáli se říci svůj názor, mezilidské vztahy by byly mnohem pevnější.

Andělská rada: Připadat si opuštění je lidská vlastnost, která se objevuje často, ale není nijak užitečná. Myslete proto na to, že my jsme s vámi ve dne v noci a nikdy vás neopustíme.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezabývejte se svým egem, místo toho hledejte radost v každém okamžiku. Květiny, stromy i zvířata vám zlepší náladu, budete-li je pozorovat. Procházkou v lese nic nezkazíte, naopak budete naplněni pozitivní energií, kterou můžete přetvořit v něco užitečného.

Andělská rada: Naučte se radovat, přestože vás někdo zklame. Je lepší užívat si života naplno než na jeho konci zjistit, že jste svůj čas mohli využít lépe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Svět vám otevírá nové možnosti. Vše, co musíte udělat, je důvěřovat sami sobě a zkoušet své plány, dokud se jeden z nich nesetká s úspěchem. Nikdo vás neopustí, pokud neuspějete napoprvé. Pokud by žádný člověk nikdy nic nezkusil, svět by vypadal úplně jinak než dnes.

Andělská rada: Pomůžeme vám zažít úspěch. Odhodlání je hodně zapotřebí. Budete-li sedět doma a neuděláte nic, jen těžko změníte svůj život k lepšímu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nacházíte se v nelehké situaci, ovšem i ta má své řešení. Není nikterak složité, ale vaše obavy vám brání ho uvidět. Odpočiňte si, právě přílišné přepracování vám zavírá vnitřní zrak, díky kterému můžete dosáhnout zdánlivě nedosažitelného.

Andělská rada: Člověk, s nímž máte spor, má své vlastní problémy, které nedokáže vyřešit a ventiluje si to na vás. Snažte se mu dokázat, že máte pro jeho emoce pochopení, a on rychle vychladne.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Sami se vězníte svým přístupem a nedokážete se z tohoto vězení hnout. Zamyslíte-li se více, zjistíte, že vy jste ti, kdo drží klíč od vaší cely i od celého vězení. Představte si, jak se dveře pomalu otevírají a vystupte z vězení, odhoďte předsudky a dívejte se na jiné lidi jako na sobě rovné.

Andělská rada: Stačí jedna negativní zkušenost s jedním člověkem a již nenávidíte celé skupiny lidí. Když se nad tím zamyslíte, zjistíte, jak iracionálně to zní.

Ryby (19. února – 20. března)

Nehledě na to, jak hodně si promyslíte své rozhodnutí, dělání chyb je nevyhnutelné. Vždy se nějaké dopustíte. Nemusíte se za to psychicky týrat, jsme tu pro vás, abychom vás navedli na jiné myšlenky. Všechno si berete příliš k srdci. I váš největší idol chybuje, proto všechna nemoudrá rozhodnutí berte s nadhledem.

Andělská rada: Řeknete-li něco, na co nejste hrdí, následně se litujete. Zkuste se omluvit tomu, komu jste tato nepěkná slova pověděli. Vyřeší to situaci lépe než utápění se v sebelítosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text