Velký horoskop pro rok 2024: Lvi by neměli cestovat, Panny zase šetřit. Rakům se nevyhne stres

Velký horoskop pro rok 2024: Lvi by neměli cestovat, Panny zase šetřit. Rakům se nevyhne stres
Čas běží nezadržitelným tempem a rok 2024 je již téměř za dveřmi. Hvězdy a planety jsou však rychlejší, a již nyní se tak můžete dočíst, co vás v příštím roce čeká a nemine podle znamení zvěrokruhu.

Mnoho lidí vyhlíží horoskop pro nadcházející rok s naději, že bude ve všech ohledech lepší než ten stávající. Ne vždy jsou však planety této myšlence nakloněny, a osudy jednotlivých znamení se mnohdy zamotají naprosto neočekávaným způsobem. Přesto však lze tyto změny do jisté míry předvídat díky výkladům astrologů, které vás připraví i na to, co na vás čeká v roce 2024. Někoho čeká štěstí v lásce, jiného zase nové pracovní příležitosti. Pokud jste zvědaví, co si příští rok připraví právě pro vaše znamení, máme pro vás odpověď právě v tomto článku.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Patříte-li mezi Berany, polepšíte si v roce 2024 zejména po finanční stránce. Celkově se můžete těšit na řadu pozitivních změn, které vás v životě čekají. Ruku v ruce však jde i poměrně větší pracovní vytížení, které s sebou tyto úspěchy nesou. To se pak může negativně odrazit na vašem zdraví. Zvýšenou pozornost byste měli věnovat také správnému stravování, abyste nemuseli trpět na obtíže spojené strávením. Po rodinné stránce byste pak měli zažívat samé příjemné chvíle.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V nadcházejícím roce se můžete těšit na pokroky v oblasti vztahů. Zejména těm na dálku bude osud přát. Nezapomínat byste však neměli ani sami na sebe. Hvězdy vám v tomto ohledu půjdou vstříc, a váš majetek se tak bude v průběhu roku rozrůstat. S tím souvisí také nejrůznější luxusní zážitky či předměty, kterými se budete chtít rozmazlovat. Pokud máte děti, měli byste věnovat čas společným chvílím. I tak se ale v roce 2024 nevyhnete starostem, zejména v jeho druhé polovině si budete muset hlídat zdraví. Pokud dlouhodobě zvažujete cestu do zahraničí, příští rok pro vás je tou správnou dobou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rok 2024 se ponese ve znamení vzestupů a pádů. Problémy vám mohou dělat společenské vztahy, které se v druhé polovině roku tak trochu zamotají. Můžete se také těšit z toho, že se vám podaří splatit staré dluhy – nikoliv jen ty finanční. Máte-li v hledáčku novou známost, počítejte s tím, že se vše posune na další úroveň. Těšit se budete také pevnému zdraví, které by až na drobné výkyvy nemělo nic rozhodit. Očekávejte také otevření nových komnat vašeho duchovního poznání.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Můžete se těšit na významný růst po stránce ekonomické i sociální. Pamatujte však na to, že s velkou silou přichází také velká zodpovědnost, a žádný úspěch tak není jen tak zadarmo. Tento vzestup se pak může nepříjemně podepsat zejména na vaší psychické kondici, takže v roce 2024 počítejte s větší mírou stresu. Najdete si tedy vhodné prostředky pro odreagování se. Vyhněte se také hazardním hrám. Neštěstí ve hře vám navíc v tomto směru může přinést dlouho hledané štěstí v lásce.

Lev (23. 7. – 22. 8.)           

Vaše dlouhodobé cíle začnou v příštím roce získávat konkrétnější obrysy. I díky tomu budete poměrně cílevědomí, i když na své cestě životem budete muset čelit určitým obtížím. Rádi byste se také stali finančně nezávislými, bez pomoci rodiny a přátel to však bohužel nepůjde. Spory v manželství či partnerském soužití by se měly poměrně rychle vyřešit, v milostných vztazích to však bude skřípat. Dejte si pak pozor na vysoký krevní tlak. Vyhněte se také cestám do zahraničí a dovolenou u moře raději odložte až na rok 2025.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

O vaší šikovnosti se dozví kolegové na vašem pracovišti, a svitne vám tak naděje na kariérní růst. Zůstávejte otevření novým možnostem, které se vám naskytnou. Počítejte také s tím, že vaše výdaje velmi pravděpodobně převýší celkové roční příjmy, a dokud máte čas, vytvořte si dostatečnou finanční rezervu. V osobním životě to nebudete mít lehké, což může ve finále oslabit také vaši fyzickou imunitu. Buďte na sebe tedy opatrní. Připravte se také na cestu do zahraničí, která bude nejspíš pracovního charakteru.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2024 pro vás bude jako stvořený. Čekají vás obrovské změny. V červnu se do vašeho života připletou problémy v kariéře, celkově však nebudete mít v nadcházejícím roce o peníze nouzi. I když se bude zdát, že vám osud klade do cesty jednu překážku za druhou, vždy z toho vyjdete jako vítězové. Musíte však udržet na uzdě vaše emoce, které mnohdy vše zkomplikují. Dejte si také pozor na potyčky se zákonem, které by se vám mohly šeredně vymstít.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Začátek léta pro vás nebude snadný. Finančně budete tak trochu balancovat nad propastí a budete si muset hlídat své výdaje. Těšit se však můžete na milostné radovánky, o které nebudete mít v roce 2024 vůbec nouzi. V první polovině roku se budete těšit pevnému zdraví, po létě se však mohou věci tak trochu vymknout z rukou. Dejte si pozor na lidi, kterými se obklopujete, protože někteří z nich mohou významně poškodit vaši pověst.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Podnikáte-li na vlastní pěst, bude pro vás nadcházející rok nebývale výdělečným. Vaši kolegové či pracovní partneři vám však možná budou vaše úspěchy závidět, a vztahy s nimi tak budou podrobeny velké zkoušce. Prosperovat budete v lásce i v rodinných vztazích, problémům však budete muset čelit v komunikaci s dětmi. Ke konci roku už si budete připadat tak trochu na pokraji sil. Nakonec však zjistíte, že vás rok 2024 naplnil spoustou nových zkušeností, které zužitkujete v nadcházejících letech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ženy ve znamení Kozoroha mohou příští rok čelit vážným zdravotním komplikacím. Dbejte tedy na prevenci a nepokoušejte své zdraví. Po finanční stránce se vaše situace konečně ustálí. Poznáte také nové lidi a kruh vašich přátel se značně rozšíří. V mezilidských vztazích navíc prokážete vůdčí schopnosti, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů. V roce 2024 by se vám mohla vyplatit investice do nemovitostí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

První polovina roku se pro vás ponese ve znamení života na cestách. Stejně jako dosud byste se pak měli zaměřit na pozitivní myšlení a vyhýbání se negativním vlivům. V osobním života to možná bude trochu skřípat, věci pak mohou eskalovat ve stěhování se do nových končin. Dokážete-li se udržet ve zdravé psychické kondici, budete po celý rok plní energie a chuti do života. Dočkáte se také velké podpory ze strany kolegů a přátel.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rok 2024 pro vás na první pohled nevypadá nikterak příznivě. Problémy budete cítit zejména při komunikaci s partnerem, a ve finále možná zjistíte, že vám bude lépe bez něj. Projdete tak jakousi psychickou očistou, která bude místy dost nepříjemná, v mnoha ohledech vás ale zocelí. Změnami projdete také v rámci své kariéry, i když to nemusí být nutně k lepšímu. Nakonec tak budete spíše rádi, že máte rok 2024 za sebou.