Andělská poselství na úterý: Střelci, pozor na lidi kolem vás, Berani, stojíme vždy při vás

Andělská poselství na úterý: Střelci, pozor na lidi kolem vás, Berani, stojíme vždy při vás
Chceme-li zažít radost, nejsnadnější cesta je naladit naše myšlenky na pozitivní notu. Máme-li radost ze života samotného, potom si více všímáme detailů, které rozjasňují náš den. Máte pocit, že se k vám události, které vám pozvednou náladu, vracejí opakovaně? Možná se jedná o andělský zásah.

Vděčnost je určitě pozitivní vlastnost, ale ne všichni ji dokážeme vnímat. Jsme vděční, pokud nám pomůže někdo známý, ale projevíme radost i tehdy, pokud nás motivuje cizí člověk? Pustí nás sednout v MHD, podrží nám dveře? V tu chvíli je i obyčejné Děkuji něco tabu. Možná chceme poděkovat, ale toto slůvko nevyslovíme nahlas, jako bychom se za svou vděčnost styděli. Andělé chápou naše obavy, ale také si přejí, abychom jakožto lidé k sobě samým byli vstřícnější. Co vám radí na úterý?

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete slyšet naše hlasy, pokud se na ně zaměříte. Nezáleží na tom, zda jste věřící či ateisté, nezáleží na barvě kůže ani společnosti, z níž jste vzešli. My vás bereme takové, jací jste, bez ohledu na vše již zmiňované.

Andělská rada: Soustřeďte svou mysl a brzy pocítíte naši přítomnost. Svěřte nám své starosti a my vám ukážeme všechny možné cesty. Na nic nejste sami – to si uvědomte a již nikdy se nebudete cítit tak opuštěni.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zapomeňte na chvilku na svůj hektický způsob života. Neustále počítáte každou korunu, ale jednou za čas není na škodu něco málo utratit. Dopřejte si trochu toho luxusu, například zajděte do své oblíbené restaurace, do které jste přestali chodit, abyste více ušetřili.

Andělská rada: Abyste získali více peněz, někdy musíte něco málo utratit. Myšlenka, že je o vás řádně postaráno, vám umožní větší soustředění na práci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Bojujete se svým vnitřním strachem, že všechny v okolí jen obtěžujete a nepřinášíte jim žádný užitek. Opusťte sevření stresu, které vás dusí, a upřímně zhodnoťte celý svůj život. Zjistíte, že nic není tak černobílé. Stejně jako celý svět, i váš život hraje všemi barvami.

Andělská rada: Máte-li o sobě pochybnosti, vyhledejte upřímné lidi, které znáte, a zeptejte se jich, zda na vás není něco, co je štve. Můžete zjistit, že váš strach je zcela neoprávněný.

Rak (22. června – 22. července)

Díváním se na svět očima nejenže vnímáte, co je před vámi, ale také to vtahujete do svého vlastního života. To, co se vám líbí, si určíte jako vzor a snažíte se žít pod vlivem této osoby nebo věci. Zkuste si na vše vytvořit svůj vlastní názor. Vyšlapejte si novou cestu místo toho, abyste následovali cestu někoho před vámi.

Andělská rada: Ujistěte se, že váš záměr je pozitivního charakteru a že nekopírujete život nikoho jiného. Vy jste originál a v tomto duchu byste měli žít celý život.

Vyšlapte si svou vlastní cestu
Vyšlapte si svou vlastní cestu | Zdroj: nevodka / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Nedržte se zpátky, pokud chcete změnit svět. Máte ostatním co nabídnout. Dnes byste měli najít svůj skrytý talent, jestli jste ho dosud nenašli. Vyjděte ven a poohlédněte se po okolí. Ve vaší blízkosti se nachází spousta příležitostí, jak ukázat ostatním lidem, že ne všichni jsou sobečtí.

Andělská rada: Vaše slova, která použijete k vyřešení sporu někoho jiného, jsou opravdu mocná. Pokuste se zklidnit co nejvíce hádajících se lidí, dnes se vám zadaří.

Panna (23. srpna – 22. září)

Toužíte-li po změně, nespěchejte na ni. Ty správné události nastanou ve správný čas – až budete dostatečně připraveni. Popožeňte osud tím, že změníte sami sebe, ale nepřehánějte to. Pokud na sebe budete příliš tlačit, je více pravděpodobné, že se věci změní k horšímu.

Andělská rada: Přestane-li pro vás být cokoli, co děláte, příjemné, přestaňte s tím a vraťte se k tomu později.

Váhy (23. září – 23. října)

Postaráme se o vaše bezpečí i psychickou pohodu. Jediné, co musíte udělat, je důvěřovat nám a pomyslet na nás vždy, když se necítíte nejlépe. Hřejivý pocit, který prostupuje celým vaším tělem, symbolizuje naši přítomnost a zvýšenou starost o vás.

Andělská rada: Dělejte věci, které vám jsou příjemné a které nepoškozují jiné lidi. Jedině tak v životě docílíte rovnováhy a všichni se k sobě budou chovat lépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nebojte se, že jsme vás opustili. Přestože nyní neslyšíte naše hlasy, jsme vám nablízku a bdíme nad vámi. Nic zlého se vám nestane. V poslední době jste vedli pokorný život a nyní nastane vaše vytoužená odměna. Zaměřte se na svůj sen a splní se dříve, než se nadějete.

Andělská rada: Neodpovídáme na vaše dotazy tehdy, když pomoc nepotřebujete. To ale neznamená, že neslyšíme vaše slova.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mějte oči otevřené. Občas se stane, že se ve vašem životě objeví někdo, kdo vás pouze využije a následně nadobro odejde z vašeho života. Setkáním s takovými lidmi nemůžeme zabránit, v některých případech nezabírá ani intuice. Než někomu sdělíte svá tajemství, ujistěte se, že toho dotyčného skutečně znáte.

Andělská rada: Dnes to s důvěrou nepřehánějte. Můžete-li, bude lepší, pokud se úplně vyhnete rozhovorům s neznámými lidmi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Důvěřování ostatním není vaše silná stránka, ale váš blízký přítel potřebuje vaši oporu a jeho psychický stav svou nedůvěrou pouze zhoršíte. Existují lidé, kteří se na vás chtějí obrátit, když neprožívají nejlepší okamžiky svého života, ale vy jim to znemožňujete.

Andělská rada: Pouhé zeptání se, jak vašim přátelům je, jim zlepší den. Ukažte jim, že jste připraveni jim pomoci, kdykoli bude zapotřebí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cokoli uděláte, výsledkem bude štěstí a láska. Zažíváte-li pravý opak, ještě jste nedorazili do cíle. Je toho ještě hodně, co máte udělat, ale vy se vzdáváte předčasně. Nepolevujte ve svém úsilí a dosáhnete radosti a spokojenosti.

Andělská rada: Nebuďte naštvaní na ty, kdo vám zradili. Berte je jako součást svého života, který by bez nepřátel nebyl tak poučný.

Ryby (19. února – 20. března)

Pohlédněte na oblaka a hledejte pomoc při vašich problémech tam. Spatříte-li oblak ve tvaru anděla, je to znamení, že se plně zaměřujeme na váš problém a pomáháme vám, jakkoli je to možné. Pěstujte trpělivost, bez ní nebudete tak šťastní, jak byste si přáli být.

Andělská rada: Znovu vám opakujeme, že pokud se cítíte nešťastní, dobrý způsob, jak to změnit, je zaměřit se na pomoc někomu jinému.

 

Zdroj článku:
  • Autorský text