Znamení zvěrokruhu, která se rozčilují, pokud jim něco nevyjde podle plánu

Znamení zvěrokruhu, která se rozčilují, pokud jim něco nevyjde podle plánu
Rozčilení není něco, co bychom si užívali. Cítíme se při tom špatně. Dalo by se předpokládat, že se budeme rozčilovat co nejméně, abychom byli šťastní. To platí o většině z nás. Existují lidé, kteří se rozčilují při každé příležitosti, hlavně když jim něco vstoupí do cesty a musí měnit své plány. Připomíná vám tento popis vás? Zde jsou znamení, která se rozčilují při každé maličkosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Musíte mít vždy vše pod kontrolou. Pokud se tak nestane, stanete se naštvanými a dokážete se rozčilovat dlouhé hodiny, obzvláště pokud něco nevychází podle vašich představ delší dobu. Po tomto incidentu na tuto nepříjemnou věc myslíte ještě dlouhé týdny, trvá vám dlouho vstřebat, že vám něco nevyšlo. Poté jste naštvaní i na své okolí, přestože nikdo z těchto lidí za vaši situaci nemůže.

Panna (23. srpna – 22. září)

Cokoliv děláte, to máte dopředu promyšlené i se všemi možnými scénáři, které mohou nastat. O to horší je vaše reakce, když zjistíte, že jste něco opomněli. V tu chvíli se rozčilujete více, než je třeba, a jste hrubí k celému okolí. To samé platí, pokud s někým vedete konverzaci. Nečekáte-li odpověď či reakci dotyčného člověka, dotkne se vás to a začnete vyšilovat. Máte rádi věci pod kontrolou, a pokud toho nedosáhnete, reagujete jinak než obvykle. Kritizování ostatních patří mezi vaše obvyklé reakce, pokud se vám něco nezdaří.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Máte přesnou představu o tom, jakým směrem se budou vaše plány ubírat. Pokud se něco změní (nehledě na to, jak malá ta změna je), stanete se agresivními a nadáváte na všechny lidi, kteří se na vás jen podívají, a mohou to být náhodní kolemjdoucí, kteří se ohlédnou za vztekajícím se a křičícím člověkem, konkrétně vámi. Chcete, aby všichni jednali podle vašich požadavků. Občas připomínáte malé panovačné dítě. Takoví jste a nezměníte se, i kdybyste chtěli sebevíce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jakožto někdo, kdo chce plnit všechno, co slíbí, snášíte velmi špatně, když vám něco nevyjde podle vašeho plánu. Máte velmi omezený smysl pro humor a nepatříte ke dvakrát optimistickým lidem, pokud váš plán selže. Rozčilenost je vlastně vaše běžná reakce a neexistuje člověk, který by vaše rozčilení nepoznal. Myslíte si, že nikdo kromě vás nebere daný úkol nebo problém vážně, což vás rozčiluje nejvíce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se vám nedaří, stáváte se apatickými. Nic vás nebaví, nic nechcete dělat. Uvnitř však zuříte, a pokud si myslíte, že se nikdo nedívá, své rozčilení projevujete naplno. Nechcete projevovat své emoce, ale čeho je moc, toho je příliš, a pokud se vám dlouhodobě nedaří, schopnost skrývat své emoce je čím dál slabší. Stresové situace a pocit, že lidem kolem vás přijde daný problém vtipný, vás dohání skoro k šílenství.

Zdroj článku: