Jak hodně Vám stres zkazí den, podle Vašeho hvězdného znamení

Jak hodně Vám stres zkazí den, podle Vašeho hvězdného znamení
Se stresem se setkáváme dnes a denně. Na některé z nás působí mnohem více destruktivně než na jiné, někteří ho mohou zcela ignorovat. Jak jste na tom se stresem Vy? V tomto článku se dozvíte, jak na Vás stres působí, v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud nedostanete, co chcete, vyvolá to u Vás stres. Co se týče stresu samotného, jste na druhém místě ohledně zvládání stresu. Stres je na Vás hodně vidět, nedokážete ho skrýt před nikým.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vždy si představujete to nejhorší, co se může stát, abyste se dobrali nejlepší možnosti, jak se zachovat. Stres Vás příliš neohromí, pouze dostanete větší chuť na dobré jídlo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neustále se stresujete svými rozhodnutími. Nevíte, zda je dobré či špatné, a to ani týden po tom, co jste ono rozhodnutí učinili. Pochopitelně jste z toho dost špatní.

Rak (22. června – 22. července)

Stres není obvykle to, co Vás rozhodí. Stresujete se hlavně tehdy, když jste daleko od svého domova, a čím dál jste, tím se stres stává nesnesitelnějším.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste milí a přátelští, ale někdy máte chuť roztrhnout všechny jako hady. Děje se to v menšině případů, kdy se stres nahromadí ve větším měřítku, ale stojí to za to, obzvláště pokud někdo zpochybňuje Vaše názory.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stres nezvládáte, poněvadž na něj nejste zvyklí. Pokud někoho nezajímá, co mu říkáte, nebo nejste poslední, kdo řekne něco inteligentního, vystavujete se ničivé síle stresu.

Váhy (23. září – 23. října)

Obvykle se nestresujete, poněvadž lidé jsou k Vám upřímní. Avšak pokud zjistíte, že Vám někdo lže stejně jako Vy jemu, stres Vás donutí začít přehodnocovat svůj postoj k ostatním.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste hodně sebevědomí, ale jakmile jsou Vaše schopnosti podceněny, následuje stres, který je mnohem ničivější, než byste si přáli. Nedáváte ho však najevo.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stres téměř nikdy nezažíváte. Pokud se objeví, přeměníte ho v něco, co Vám pomůže být optimističtější. Stres se u Vás objeví tehdy, pokud Vám někdo nevěří.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pocit, že nevíte o všech všechno, Vás ničí a stresuje. U Vás existuje padesátiprocentní šance, že se necháte svým stresem ovládnout a stanete se nepříčetnými.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste sebevědomí, ale ne natolik, abyste se nestresovali, když Vám něco nevyjde podle plánu. Příliš se tím nezatěžujete, ale může se stát, že Vás stres srazí na kolena.

Ryby (19. února – 20. března)

Stres se u Vás objeví, pokud Vaši nejbližší nejsou v pořádku. Vždy ale víte, jakým směrem stres směrovat, aby Vám zlepšil život, což z Vás činí člověka, s nímž stres příliš nehne.

Zdroj článku: