Nemůžete za to, že nejste studijní typ. Znamení zvěrokruhu toto do jisté míry ovlivňuje u každého z nás

Nemůžete za to, že nejste studijní typ. Znamení zvěrokruhu toto do jisté míry ovlivňuje u každého z nás
Pamatujete si ještě na svá studentská léta nebo teď studentem jste? A je vám divné, že někdo ročníkem proplouvá levou zadní a někdo si to prostě musí oddřít? Stejně tak jako nám hvězdy mohou určit povahu, mohou také ovlivnit to, jak přistupujeme ke vzdělávání a zda se lépe či hůře učíme.

Vodnář (20. ledna – 18. února) 

Jako Vodnáři se zajímáte o ostatní a pravděpodobně prosazujete nejrůznější humanitární činnosti, abyste udělali svět lepším místem. Pokud kolem vás někdo dělá něco, s čím nesouhlasíte, jste jedním z prvních lidí, kteří protestují.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jako studenti neustále sní, což se s pozorností věnovanou vyučování moc neslučuje. Vaše představivost z vás však dělá neuvěřitelně kreativní studenty s celou řadou nečekaných dovedností. Ve třídě se objevíte zřídkakdy, ale i přesto jste šikovní.

Beran (21. března – 19. dubna)

Studenta Berana poznáme podle toho, jak moc zapálený je v předmětech, na kterých mu záleží, a jak tvrdě dokáže pracovat na svých projektech. Pokud je budete mít ve svém týmu, jistě se setkáte s úspěchem. Jako Berani nesnesete ve své blízkosti lenost, jste netrpěliví, tvrdohlaví a vaše touha po vítězství nutí druhé intenzivně pracovat na úspěchu.

Býk (20. dubna - 20. května)

Jste Býk? Potom jako student děláte věci kolem sebe stylově. V tomto ohledu dokážete být velmi vynalézaví a ve vašem penálu zaručeně ostatní naleznou dostatek per. A ne ledajaká – jsou to ta nejdražší a nejroztomilejší, která na trhu najdete. A váš diář, ten přímo září barvami, lepicími papírky a obrázky.

Blíženci (21. května – 20. června)

Často jste se ve škole nudili? Je to pro Blížence typické. I když se učíte rádi, tak je pro vás těžké udržet pozornost a vášeň pro něco po dlouhou dobu. Chtěli byste se účastnit všeho a zároveň nevíte, co pro vás bude to nejlepší.

Často jste se ve škole nudili? Je to pro Blížence typické, Zdroj: Zdroj: wavebreakmedia / Shutterstock

Rak (21. června – 22. července)

Nikdo není zapálenějším studentem ve skupině než vy. Pravděpodobně jste to vy, kdo svolává ostatní ke společnému studiu, organizujete společná studentská setkání a ještě k němu přinesete spoustu občerstvení.

Lev (23. července - 22. srpna)

Jako student Lev chcete být opět na špičce úspěchu. Ať už kandidujete na správce třídy nebo se učíte na zkoušku, jste na sebe tvrdí, abyste pak mohli před třídou sedět na lavici slávy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste jedním z nejpracovitějších ve třídě? Organizovaní, analytičtí a studujete víc, než by bylo potřeba? Pokud jste se narodili ve znamení Panny, pak se není čemu divit. Jste přesně tím člověkem, kterého se ostatní ve třídě ptají, co je potřeba splnit. 

Váhy (23. září – 22. října)

Jako Váha jste nerozhodní například i v tom, jaký obor je pro vás ten správný. Vaše cesta vzdělání je často spletitá a krkolomná. 

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři v kolektivu nevyjadřují své vášně a obavy. To, co je pro ně důležité, většinou tají, nicméně pokud se vás znamení Štíra týká, jste velmi ambiciózní a ochotní tvrdě pracovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud jste studentem Střelcem, pravděpodobně máte spoustu názorů a rádi byste je sdíleli. Jste spontánní a máte dobrodružnou povahu, je možné s vámi diskutovat o širokém spektru témat. Vaše ruka vystřeluje v okamžiku, jakmile je vyslovena otázka.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jako Kozoroh jste oddáni tomu, pro co se rozhodnete. Pro vysokou školu se rozhodujete ne proto, abyste zažili dobrodružství, ale máte konkrétní plán se svou budoucností a neztrácíte čas.

 

Zdroje: