Novoroční horoskop 2022. Býky čekají změny, Panny budou toužit po změně

Novoroční horoskop 2022. Býky čekají změny, Panny budou toužit po změně
Nový rok přináší nové výzvy a je potřeba se jim postavit. Co byste si měli přenést z minulého roku a na čem byste naopak měli zapracovat, abyste se mohli posunout dál? Poradí vám náš horoskop.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Přišel čas, abyste byli věrni sami sobě a dělali jen ty věci, které jsou v souladu s vašimi přesvědčeními, neřiďte se tím, co říkají druzí. Rok 2022 vás může překvapit pomalým začátkem, ale tvrdou prací a trpělivostí dosáhnete svých cílů. Vyhněte se změnám ve své kariéře na začátku roku, spíše se zaměřte na nové způsoby investování.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Čekají vás změny v pracovním i rodinném životě. Vezměte si s sebou do nového roku zkušenosti z roku uplynulého a naučte se stabilitě, abyste se se všemi změnami dokázali vyrovnat. Jedním z praktických způsobů, jak toho dosáhnout, je praktikovat to, co se nazývá „uzemňovacími aktivitami“, což jsou jóga, tai chi nebo meditace.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Trávíte spoustu času ve své hlavě, proto by mělo vaším novoročním předsevzetím být zaměření se na okolní svět. Vaše mysl je velmi aktivní a neustálý nával nových informací vás může přetížit. Dopřejte si odpočinek. Jděte na procházku. Omezte čas strávený u monitorů a soustřeďte se na to, co se děje přímo před vámi.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Patříte mezi lidi, kteří věří, že péče o druhé je důležitější než péče o sebe. Ač se to může zdát jako ušlechtilá myšlenka, když se nebudete sami cítit dobře, nedokážete pomoc ani ostatním. Rozhodněte se, že si v novém roce vynahradíte týdně několik hodin na to, co vás baví, naplňuje a u čeho si odpočinete.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Díky tomu, že jste sami sebou, můžete nabídnout sílu a vedení přátelům a známým. Rozhodněte se, že půjdete aktivně dobrým příkladem a udržíte si pozitivní přístup. Věnujte svůj čas těm, kteří potřebují pomoc, jako jsou starší nebo chudí lidé. Vaším úkolem v novém roce bude zářit jako maják a ukazovat cestu ostatním. Zapřemýšlejte nad nějakou dobrovolnickou aktivitou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Máte pocit, že stojíte na jednom místě a toužíte po změně. Ač se někdy budete cítit nerozhodní nebo vyděšení, jděte za svým snem. Ať už přesně víte, co od života chcete, nebo stále dolaďujete detaily, nový rok je čas přijít na to, jak své plány uskutečnit. Naplánujte si svou vysněnou svatbu nebo napište paměti, které jste vždy chtěli vydat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Patříte mezi nejslušnější znamení zvěrokruhu a toužíte po stabilitě. Abyste ji však získali, musíte se postavit proti nepřízni osudu a vyjádřit svůj názor, jen tak zajistíte klid a mír kolem sebe. Rozhodněte se, že letos budete o svých názorech více mluvit a nenechte nikoho, aby vás zatlačil do kouta.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Někdy není nejdůležitější to, co se stane, ale jak se s tím člověk vypořádá. Jenže váš přístup, zatni zuby a nes svůj kříž, není pro vás nejlepším. Rozhodněte se vyjádřit svoji zranitelnost. Připojte se ke skupině stejně smýšlejících lidí, kteří vám mohou pomoci vymanit se z vaší ulity, nebo začněte chodit na terapii. Není to žádná ostuda.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

I když vám poslední dobou život nakládal více starostí než je zdrávo, naučte se bavit. Máte dar, že svojí radost dokážete přenést i na ostatní a lidé vás díky vašemu smyslu pro humor rádi přijmou mezi sebe. Vymezte si v týdnu čas jen pro vás a přátele. Využijte svého komického talentu. Nenechte se pohltit jen prací a starostmi.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jste velmi pracovití a ze svých úspěchů máte nesmírnou radost. Problémem je, pokud je vaší hlavní motivací touha být obdivován. Přílišné zaměření na vnější chválu může být škodlivé. Osvoboďte se od očekávání druhých, místo toho se chovejte podle svého přesvědčení. Nečekejte na pochvalu od druhých, ale vyjádřete obdiv sami sobě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jste pozoruhodným znamením humanitární energie. Využijte svých neotřelých nápadů, dejte dohromady vizi budoucnosti, podnikněte konkrétní kroky k jejímu uskutečnění a podílejte se na řešení současných problémů společnosti. Rozhodněte se, že si každý den vyhradíte určité množství času, který budete věnovat svým osobním projektům.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nestyďte se, pokud je pro vás duchovní život důležitější než materiální statky. Využijte rok 2022 k tomu, abyste se více zapojili do umění nebo duchovní praxe. To by mohlo znamenat, že začnete chodit do kostela, absolvujete intenzivnější lekci jógy nebo namalujete mistrovské dílo, o kterém jste vždy snili. Nenechte se strhnout proudem průměrnosti.

Zdroje: