Novoroční horoskop pro ohnivá znamení. Jste Beranem, Lvem nebo Střelcem?

Novoroční horoskop pro ohnivá znamení. Jste Beranem, Lvem nebo Střelcem?
Jste Beranem, Lvem nebo Střelcem? Pak disponujete přímo výbušnou energií a vaše vnitřní síla udivuje všechny okolo. Kdy však na svoji horlivost doplatíte? Na čem byste měli zapracovat? A jaká zdravotní rizika vám přinese nový rok?

Síla, která někdy nahání strach

Stejně jako všechna ostatní znamení zvěrokruhu mají i ohnivá své kladné a záporné vlastnosti. Jsou vášnivá, realistická a umí ostatním zpestřit život, v dobrém i špatném. Znamení ohně jsou často mylně považována za příliš tvrdohlavá a zraňující. Ovšem poctivost ohnivého znamení je pozoruhodná. A stejně tak upřímnost, kterou však slabší povahy nemusí ustát.

Oheň může být destruktivní nebo transformační, přináší buď život, nebo smrt, a proto je nesmírně důležité, aby se ohnivá znamení emocionálně ovládala. Denní meditační praxe dokáže s ohnivými znameními zázraky, zvláště pokud jsou to ty typy, které se tu a tam trochu rozpálí. Jejich slabinou je jejich silná výbušnost. Ohnivá znamení mají tendence emocionálně vybuchnout a smést každého, kdo jim stojí v cestě.

Ač je někdy složité s nimi vyjít, každý zaměstnavatel je rád, má-li je v týmu. Nejenže se jim daří v rychlém, agresivním pracovním životě, ale dokážou svou práci vykonávat samostatně, aniž by potřebovali asistenci. Navíc jsou pozitivní. Jejich optimistický přístup a schopnost zaútočit přímo na problém z nich dělají cenné spolupracovníky.

Ohniví milovníci vnesou do vašeho milostného života vášeň, spontánnost a pozoruhodnou upřímnost.

Když randíte se samotným ohněm, vždy víte, na čem jste. Pokud nesplníte jejich potřeby, nemají problém se vás zbavit. Ale ve funkčním vztahu jsou romantiky i po mnoha letech společného soužití.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jste známí svou ohnivou horlivostí a bujarostí. Nejpůsobivější jsou vaše vůdčí schopnosti a optimismus. Jako většina Beranů máte spalující touhu začít a uskutečnit nové a vzrušující věci. Máte roli průkopníků zvěrokruhu a často je to právě vaše odvážná pouť nevyšlapanou cestou, která vám pomáhá zvítězit. V roce 2022 se požadavky, které jste na sebe kladli a také promítali na ostatní, zmírní.

V práci budete ve formě a budete si více než kdy dříve vědomi své skutečné hodnoty. Naučíte se, že kolektivní práce může znamenat i individuální úspěch a že výměna nápadů a naslouchání kolegům může často přinést více ovoce než jejich překřikování.

Život bez stresu je jedním z faktorů, který ukazuje, že se vám daří. Soustřeďte se na klidný život bez zbytečných nervů. Kromě toho, jedna věc, díky které budete v životě úspěšní, je udržení dobrého zdraví. Je pozoruhodné, že vaše zdraví je vaší budoucností a cokoli uděláte dnes, určí to, čím se v budoucnu stanete.

Oheň, Zdroj: AJ_Julia / Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Silní, divocí, smělí, odvážní a královští ve svém životním stylu, způsobech a projevech, zkrátka praví vůdci. Jste úžasně kreativní téměř ve všech sférách svého života, nezávislí a dominantní. Je známo, že jste ze všech znamení zvěrokruhu nejautoritativnější, nadto však máte statečné srdce a vaše sebevědomí, ambice a pozitivní myšlení jsou příkladné a nemají obdoby.

Bez ohledu na aktuální rodinný stav konečně odhalíte své touhy. Pochopíte, co je pro vás důležité a kdo je ten pravý. Ať se stane cokoliv – a letošní rok přinese mnoho událostí – měli byste si zachovat otevřenou mysl. Naučíte se lépe vycházet se svými spolupracovníky, což může zlepšit váš celkový pracovní výkon.

Objeví se také nové možnosti, jak si přivydělat. Když se tyto šance objeví, zvažte alespoň jejich využití. Každodenní cvičení vás udrží v kondici a také zlepší váš zrak. Navíc vás ochrání před nemocemi, jako je vysoký krevní tlak. Být fit je součástí existence, protože každý si zaslouží žít zdravě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Hledači pravdy, dobrodruzi, milovníci cestování, zábavy a dobré společnosti. Jste filozofové a vaše bádání je prakticky nekonečné. Jste neklidní, zvědaví a vždy připraveni vše prozkoumat. Předměty jako filozofie, vzdělání, náboženství, mystika a medicína vás přitahují. Jste také dobrými poradci a učiteli, protože vás baví vědomosti předávat dál.

Pokud budete tvrdě pracovat a půjdete štěstí naproti, můžete se v práci těšit na povýšení.

Poslední roky nebyly zrovna milostivé, co se týče finančních záležitostí, ale rok 2022 slibuje, že si polepšíte. Nestanete se milionářem, ale rozhodně si nebudete muset stěžovat. Ze svého zdraví byste měli učinit hlavní hodnotu a dát mu přednost před ostatními věcmi. Je tedy na čase vyhnout se faktorům, které ničí vaše zdraví a soustředit se na to, co zlepší váš zdravotní stav.

 

Zdroje: