Týdenní horoskop od 9. srpna: Blížencům přijdou nápady, Panny se zamilují a Kozorozi potkají někoho zajímavého

Týdenní horoskop od 9. srpna: Blížencům přijdou nápady, Panny se zamilují a Kozorozi potkají někoho zajímavého
Jak si povedete v tomto týdnu? Podívejte se, jak můžete podle postavení hvězd předcházet problémům a odkud budete zřejmě čerpat inspiraci.

Beran

Pravděpodobně vás čeká velmi nabitý program. Najděte si v něm místo na objektivní posouzení vašich záměrů. A tam, kde postrádáte smysl, si dopřejte více prostoru na spontánní aktivity. Ne vždy je potřeba vše naplánovat.  

Býk

Buďte opatrní na hádky se svými kolegy i kamarády. Nezavrhujte hned nápady druhých a vyslechněte je do konce. I k neobvyklým návrhům přistupujte otevřeně a dejte šanci alespoň dialogu. Neznamená to, že musíte dát druhému hned zapravdu, ale společně se pokuste najít styčný bod, z kterého můžete dál vycházet. 

Blíženci

Na mysl vám mohou přijít geniální nápady, jak propojit všechny vaše aktivity, a přitom si zachovat dostatek prostoru pro odpočinek. Můžete svým přístupem inspirovat ostatní. Proto se zastavte, kdykoli můžete na kousek řeči se svými přáteli a příbuznými.  

Rak

Pokud se vám letos v létě nepodařilo dostat na vaše oblíbené místo, nechte se vést intuicí a objevte útulnou kavárnu nebo příjemné wellness, třeba někde poblíž vašeho bydliště. Nepropadejte nervozitě, pokud vše nepoběží přesně podle plánu, právě nečekané náhody vám přinesou největší užitek.

Lev

Hlídejte si peněženku, může vám chybět sebekázeň a vaše peníze by se mohly rozkutálet dříve, než si toho povšimnete. Tento týden se držte rčení: “Méně znamená více.”

Panna

Romantická Venuše vám může hlavu zaplnit zamilovaností, ale i domněnkami. Proto nedělejte žádné významné kroky, dokud vše pořádně nepromyslíte. Můžete si myslet, že jste potkali spřízněnou duši nebo skvělého spolupracovníka, ale záměry jiných lidí mohou být trochu složitější, než se na první pohled zdá.

Váhy

Tento týden můžete být citlivější a zranitelnější, než je pro vás obvyklé. Pokuste se trávit více času venku, posloucháním hudby nebo vykonáváním oblíbené činnosti. Choďte dříve do postele a dopřejte si dostatek odpočinku.

Štír

Nápady vám budou přicházet jako na zavolání, ale nebuďte příliš horliví a vše si důkladně rozmyslete. Nezdráhejte se obrátit na ty, kteří již mají v oblasti, která vás zajímá zkušenosti. 

Střelec

Může se vám naskytnout dobrá příležitost, potkat někoho, kdo vás nasměruje na vhodnou profesní dráhu. Mohlo by to také znamenat, že v práci přivítáte nového kolegu, který vám řadu věcí usnadní. 

Kozoroh

Rozšiřujte si obzory a pusťte k sobě informace z více zdrojů. Možná jste už vícekrát odmítli zajímavou nabídku. Zeptejte se sami sebe, co vám v zapojování se do nových výzev brání. Buďte pozorní, protože se můžete setkat s někým z jiné země nebo kultury, kdo vás nesmírně obohatí.

Vodnář 

Vyhněte se zápasům o moc. Pokud se vaše trpělivost ocitá na hraně, raději ze situace odejděte, než byste se měli zbytečně vysilovat. Neznamená to však, že problém odsunete. Jen si dejte více času na jeho vstřebání.

Ryby

Pokud jste se zdráhali vyjádřit svá přání, v tomto týdnu byste mohli cítit v komunikaci více odvahy. To, co investujete, opět získáte zpět i s přidanou hodnotou. Dejte si proto záležet na tom, co říkáte a co vyzařujete.

Zdroje: