Tato znamení zvěrokruhu jsou zaneprázdněna i ve svém volném čase

Tato znamení zvěrokruhu jsou zaneprázdněna i ve svém volném čase
Někteří lidé vždy rádi pracují bez ohledu na všechno. Nikdy nemohou zůstat v klidu ani na pár minut a jsou stále na cestách. I když jsou na dovolené, vždy si najdou způsob, jak se zaměstnat. Jsou workoholici a jsou šťastní, že jsou takoví, jací jsou.

 V tomto článku se podíváme na znamení, v nichž se workoholici vyskytují nejčastěji.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jako Beran máte vždy hodně energie. Jste žhaví, impulzivní a je lepší vás vždy následovat. Každý rád udržuje zdravou rutinu, ale pokud jde o vás, obvykle rádi chodíte do posilovny, abyste mohli uvolnit veškerou potlačenou energii, kterou nosíte ve své mysli a těle. Když se nedaří, ještě něco uděláte, abyste se mohli hýbat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste se narodili ve znamení Blíženců, jste známí svou intelektualitou a jiskřivým vtipem, ale jste také známí jako neúnavní myslitelé. Jste vždy zvědaví, a proto jste stále na cestách. Poslední věc, kterou chcete dělat, je sedět. I když se konečně zastavíte a dáte si pauzu, pravděpodobně skončíte procházením svých sociálních kanálů nebo doháněním e-mailů. Je nemožné vás zastavit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste praktičtí, zdraví a dochvilní. Vždy hledáte něco víc, co byste mohli udělat. Podle vás nikdy nebude mít den dost hodin na to, abyste zvládli vše, o čem víte, že jste schopni dotáhnout a dokončit. Ať už jde o kariéru, zdraví nebo osobní život, uděláte vše, abyste lidi okolo sebe potěšili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste neklidní tělem i myslí. Pevně věříte, že žijete jen jednou a za tak málo času se toho dá tolik naučit. Žijete pouze okamžikem a děláte vše pro to, abyste ho co nejlépe využili. Váš neklid vám v tom pomáhá, a proto vás udržuje stále na cestách.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro vás je zvládnutí dlouhého seznamu cílů a dosažení sebeovládání vaší hlavní prioritou v tomto životě. Vám se může dokonce zdát, že jste chladní, strnulí nebo dokonce nudní. Tvrdá práce se vyplácí a vy to víte, proto nikdy nepřestanete, dokud toho nedosáhnete.

Nenašli jste se?

Workoholismem pravděpodobně neoplýváte, což není nic špatného. Býci, Raci, Lvi, Váhy, Štíři, Vodnáři a Ryby ve svém volném čase nepracují, ale to není důkaz, že by byli líní. Pravděpodobně upřednostňujete svou rodinu před prací. A to je velmi dobře.

Nemůžete však zazlívat svým drahým polovičkám, že jsou obklopeni prací od rána do večera. Je to jejich životní styl. Namístě není utlačování jednotlivých znamení, ale vymyšlení kompromisu. Teprve poté mohou být všichni šťastni.

Pokud nepatříte mezi znamení oplývající workoholismem, ještě to neznamená, že workoholik být nemůžete. Každý člověk je jiný, ale mějte na paměti, že vaše znamení zvěrokruhu do určité míry ovlivňuje, jaký člověk budete.

 

Zdroje: