Typ domova, který je prý pro vaše znamení ten pravý

Typ domova, který je prý pro vaše znamení ten pravý
Nemůžete se rozhodnout pro svůj ideální domov snů? Nechte si pomoci od hvězd a zjistěte, který je pro vás ten pravý. Vyberte si styl domu právě podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Viktoriánský dům

Jste odvážní, ambiciózní a snažíte se být číslem jedna, a to zejména proto, že jste kardinální znamení, které zcela odstartuje zvěrokruh. Vaše znamení vládne nad ostatními a má tendenci být spojeno s vedením, což činí výběr odvážného a barevného viktoriánského stylu.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Pueblo Revival

Jako býk jste známý svou láskou k útulným domečkům s domáckou atmosférou a tvrdým zevnějškem. Dům ve stylu Pueblo Revival s nízkou střechou, zdmi z cihel, blízkostí teplého podnebí a kořeny v americké historii je pro vás tím nejlepším domovem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Prefab (montovaný dom)

Jste hraví, zvědaví a kreativní, a proto je pro vás dům zvaný i Prefab dokonalou volbou. Tento odlišný pohled na design a vlastnictví domu vás zajímá a sami byste si ho rádi vyzkoušeli.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Dům při vodě

Vaše znamení Raka je známé svou intuitivností a citlivostí. Domov na nábřeží je pro vás nejlepším místem, kde můžete během dne přemýšlet o svých myšlenkách, ideálně u klidného jezera, které vám vnukne klidnou mysl. Máte rádi vodu a vašim snem se jít koupat do krásného jezera kdykoliv to je možné.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Art Deco

Jako lev jste typický svým vášnivým projevem, teatrálností a láskou k divadlu. Neexistuje žádný lepší architektonický styl, který byste si mohli vychutnat víc než domov Art Deco s barevnými akcenty stylu, okny ze skleněných bloků, geometrickými motivy a věžemi nebo jinými vertikálními projekcemi.

Panna (24. 8. – 23. 9.) 

Dům v ranchovém stylu

Jste analytičtí a praktičtí, vládnete zemědělství a sklizni. Dům v ranchovém stylu je svým logickým uspořádáním, dostatkem prostoru a potenciálem pro usedlý životní styl tou nejlepší volbou. Vyhovuje všem aspektům života, které k životu chcete. Taky jste milovníkem zvířat, proto je pro vás takhle veliký dům s vnějším prostorem ideálním.

Váhy (24. 9. – 23. 10.) 

Dům v tvare A

Milujete harmonii a rovnováhu, a proto je pro vás ideálním domovem dům ve tvaru písmena A. Okouzlující prvky tohoto domu odrážejí vaši potřebu poutat pozornost estetikou, zatímco prostorové výzvy tohoto stylu bydlení by nikoho jiného netrápily, vy se v tom vyžíváte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Moderní dům

Štíři jsou pravděpodobně nejvíce nepochopeným znamením. Jste trpělivý typ, připravený počkat a najít ten správný moderní skvost z poloviny století, o kterém jste dlouho snili, aby se dostal na trh. Láka vás mít dům s luxusními a moderními prvky, abyste zapůsobili na všechny vaše kamarády.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dům na kolečkách

Vy střelci jste optimističtí a nezávislí. Jste vždy připraveni na další dobrodružství. Klasický, ale přesto elegantní pojízdný dům znamená, že každý den může být dobrodružstvím na cestách, to je něco pro vás.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Vlastnoručně postavěný dům  

Vytrvalí, akční, zaměření na zdravou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem, to jste vy. Tyto vaše vlastnosti odpovídají konzervativnímu domácímu stylu určenému pro produktivní a zároveň zábavný životní styl.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.) 

Jurta

Jste inovativní a rebelští a to se odráží na vašem ideálním domě, který má jedinečný styl, protože jde o stavbu, kterou jste vytvořili vlastníma rukama. Často se zaměřujete na společenské akce a oslavy, proto je takový dům něco pro vás. Úplně ideální by bylo, kdyby byl v lese a mohli jste si užívat dlouhé procházky.

Ryby (20. 2. – 20. 3.) 

Chata

Ryby označují konec kola zvěrokruhu. Jste nositeli snů a úniku. Domov na chatě vás vybízí k odpočinku a odpoutání se od každodenního života, abyste si mohli užívat krásnou přírodu a útulného interiéru.

 

Zdroje: