FBI: Jaká znamení vyšla ze studie jakožto nejnebezpečnější? Možná právě to vaše

FBI: Jaká znamení vyšla ze studie jakožto nejnebezpečnější? Možná právě to vaše
Je všeobecně známo, že nikdo není v tomto světě dokonalý a všichni si neseme své chyby a nedokonalosti. Každý máme jiný způsob, jak projevit svůj hněv. Astrologie bývá v typologii a charakterovém hodnocení velmi úspěšná.

Pojďme společně nahlédnout do hvězd, jak to s projevy svých negativních emocí máme. Znamení jsou řazena od toho nejnebezpečnějšího.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi jsou na špičce mezi nejnebezpečnějšími znameními. Přistiženi mohou být jak u drobných krádeží, tak ale i u vážných zločinů, ke kterým by ostatní znamení neměla odvahu. Dokáží sice zorganizovat pečlivě svůj plán, ale jejich nevýhodou je, že jsou neopatrní a snadno se nechají nachytat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi jsou znamením, které tíhne k problémům s duševním zdravím. Jejich náladovost je jednou z hlavních příčin, proč se lehce zapletou do zločinů. Milují pozornost. Pokud se nemohou projevit v pozitivním slova smyslu, mohou tíhnout k tomu, že pro místo na výsluní páchají zlo.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři mají sklony závidět lidem, kteří jim kradou místo na pomyslné špici. Svůj nesouhlas projevují hněvem, který může vyvrcholit v konání zlého. Jejich někdy až agresivní povaha může snadno zmanipulovat ostatní k tomu, aby se nekalých činů také účastnili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé narození ve znamení Střelce mohou být extrémně tvrdí, pokud jde o zajištění jmění pro ně samotné. Mohou být vynikajícími zloději, a to zejména díky jejich vysoké inteligenci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jejich stinnou stránkou je pomstychtivost a manipulace ostatními. Mohou být dobrými hackery či vyděrači.

Váhy (23. září – 22. října)

Znamení Váhy se většinou podílí na zločinech souvisejících s drogami či bankovními loupežemi. Vyhýbají se páchání trestné činnosti osamotě a hledají si partnery. Nejjistější se cítí, když jsou součástí gangu nebe nelegální organizace.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jako ohnivé znamení Beran nesnáší, když je ovládán. Pokud se jim někdo pokusí ublížit, odrazí se to na jejich odezvě vůči dané osobě. Lidé narození v tomto znamení se snadno rozzlobí.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé narození ve znamení Ryb jsou vznětliví a častěji tíhnou k užívání drog. Mají sklony k nelegálním závislostem, takže je velmi pravděpodobné, že mohou páchat trestné zločiny právě proto, aby svou závislost mohli financovat.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci se zřídkakdy uchýlí k násilným zločinům, tito lidé se rychle učí a mají smysl pro humor, jsou však neustále nerozhodní, a proto se mohou nechat lehce přemluvit třeba k drobné loupeži.

Panna (23. srpna – 22. září)

Perfekcionistické Panny jsou experty na krádeže, při kterých jsou velmi opatrné. Svůj plán dokonale znají a jejich práci dělají s takovou čistotou, že není možné po nich najít stopy. Hackování je také jednou z činností, která půjde Pannám dobře.

Rak (21. června – 22. července)

Raci postrádají duševní stabilitu, a když je něco rozzlobí, mají tendence vidět červeně. Tím mohou být svému okolí nebezpeční, protože jejich chování může být v tomto ohledu nevyzpytatelné.

Býk (20. dubna - 20. května)

Lidé narození ve znamení Býka jsou extrémně temperamentní, což z nich dělá diktátory pro jejich okolí. Jsou přirozenými vůdci, kteří se narodili, aby ovládli svět. Nepáchají sice přímo trestné činy, ale svojí manipulací to dokáží za pomoci ostatních.

 

Zdroje: